Jorkšírský teriér - vaše příběhy - uzamčené vlákno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2015 14:24
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Nevím, zda není k zamyšlení, proč uzamykat vlákna jaké jsem zmínila v nadpisu. Byla to dle mě celkem užitečná sonda vypovídající o tom jací pejskaři také jsou. Vulgarismy jsem tam, tuším, nezaznamenala.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2015 14:28

fikovnice napsal(a):
Nevím, zda není k zamyšlení, proč uzamykat vlákna jaké jsem zmínila v nadpisu. Byla to dle mě celkem užitečná sonda vypovídající o tom jací pejskaři také jsou. Vulgarismy jsem tam, tuším, nezaznamenala.

Ale ano, nazvala mě blbcem a na ostatní byla taky sprostá.

2.8.2015 14:47
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale ano, nazvala mě blbcem a na ostatní byla taky sprostá.

Aha, tak to se omlouvám, to jsem přehlédla. Mně ty příspěvky zakladatelky vlákna připadaly tak šíleně infantilní a s prominutím pitomoučké, že jsem si říkala, že je snad i užitečné vědět jací lidé také vlastní psa. Ale pokud tam byly i urážky, vulgarismy atd., tak to pak ano - to je uzamčení diskuse na místě.

2.8.2015 14:50
mgtka

XXX.XXX.92.145

Já si myslím, že co je tam napsáno už bohatě stačí, teď už by si tam lidé jen tahali tričko na tématu bezPP a čeština, což se tady řeší ve skoro každém vlákně.
Teda možná je tam teď jen nějaká ochuzená verze, protože vulgarismů jsem tam nějak moc nepotkala.
A rájko nevšimla jsem si, že by tam nějak na vás ta milagros reagovala a blbcem tam nenazvala nikoho, jen kopírovala texty.

2.8.2015 14:52
fikovnice

XXX.XXX.240.1

mgtka napsal(a):
Já si myslím, že co je tam napsáno už bohatě stačí, teď už by si tam lidé jen tahali tričko na tématu bezPP a čeština, což se tady řeší ve skoro každém vlákně.
Teda možná je tam teď jen nějaká ochuzená verze, protože vulgarismů jsem tam nějak moc nepotkala.
A rájko nevšimla jsem si, že by tam nějak na vás ta milagros reagovala a blbcem tam nenazvala nikoho, jen kopírovala texty.

No já právě také vulgarismy nezaznamenala, ale je možné, že to admin promazal...

2.8.2015 15:24

fikovnice napsal(a):
No já právě také vulgarismy nezaznamenala, ale je možné, že to admin promazal...

Teď jsem vlákno projela a opravdu všechny vulgarismy byly smazány adminem.

2.8.2015 15:26
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Ona diskuze s takovými lidmi stejně moc smyslu nedá... když na mě vyjela Milágroš s tím, že si drze kopíruju její příspěvek (aneb udělala jsem citaci).

2.8.2015 15:32

Žaneta kocková napsal(a):
Ona diskuze s takovými lidmi stejně moc smyslu nedá... když na mě vyjela Milágroš s tím, že si drze kopíruju její příspěvek (aneb udělala jsem citaci).

Přesně

2.8.2015 16:10
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

Vždyť to evidentně bylo malé děcko. Pustily jste se do ní jak hejno slepic. Nenormální, to se na mě nezlobte.

2.8.2015 16:33
Markéta80

XXX.XXX.219.253

Nevim jak malé děcko když se hádá s ostrahou v krámu, navíc má přítele takže nějaký věk už asi bude mít

2.8.2015 16:52
LájošM

XXX.XXX.212.160

Malé děti by neměly mít na internet bez dozoru dospělého přístup.

2.8.2015 19:16
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Žaneta kocková napsal(a):

Tak to s tou citací byla opravdu i na mě síla, a to si myslím, že vydržím celkem dost!

Přidejte reakci

Přidat smajlík