Uživatel s deaktivovaným účtem

fikovnice
napsal(a):
Nevím, zda není k zamyšlení, proč uzamykat vlákna jaké jsem zmínila v nadpisu. Byla to dle mě celkem užitečná sonda vypovídající o tom jací pejskaři také jsou. Vulgarismy jsem tam, tuším, nezaznamenala.
Ale ano, nazvala mě blbcem a na ostatní byla taky sprostá.
napsal(a):
Ale ano, nazvala mě blbcem a na ostatní byla taky sprostá.
Aha, tak to se omlouvám, to jsem přehlédla. Mně ty příspěvky zakladatelky vlákna připadaly tak šíleně infantilní a s prominutím pitomoučké, že jsem si říkala, že je snad i užitečné vědět jací lidé také vlastní psa. Ale pokud tam byly i urážky, vulgarismy atd., tak to pak ano - to je uzamčení diskuse na místě.
Já si myslím, že co je tam napsáno už bohatě stačí, teď už by si tam lidé jen tahali tričko na tématu bezPP a čeština, což se tady řeší ve skoro každém vlákně.
Teda možná je tam teď jen nějaká ochuzená verze, protože vulgarismů jsem tam nějak moc nepotkala.
A rájko nevšimla jsem si, že by tam nějak na vás ta milagros reagovala a blbcem tam nenazvala nikoho, jen kopírovala texty.
mgtka
napsal(a):
Já si myslím, že co je tam napsáno už bohatě stačí, teď už by si tam lidé jen tahali tričko na tématu bezPP a čeština, což se tady řeší ve skoro každém vlákně.
Teda možná je tam teď jen nějaká ochuzená verze, protože vulgarismů jsem tam nějak moc nepotkala.
A rájko nevšimla jsem si, že by tam nějak na vás ta milagros reagovala a blbcem tam nenazvala nikoho, jen kopírovala texty.
No já právě také vulgarismy nezaznamenala, ale je možné, že to admin promazal...

fikovnice
napsal(a):
No já právě také vulgarismy nezaznamenala, ale je možné, že to admin promazal...
Teď jsem vlákno projela a opravdu všechny vulgarismy byly smazány adminem.

Žaneta kocková
napsal(a):
Ona diskuze s takovými lidmi stejně moc smyslu nedá... když na mě vyjela Milágroš s tím, že si drze kopíruju její příspěvek (aneb udělala jsem citaci).
Přesně