Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2015 17:55
Christie13

XXX.XXX.52.23

Dobrý den.Poradíte mi nějaké dobré granule ? :) Prosím bez-obilné, s co největším podílem masa pro 7 měsíční štěndo BOC..
Vyzkoušeli jsme :
N&D Grain Free
Acana
Brit Care
Marp
Ale žádné z těchto psovi moc nejeli :/.

7.8.2015 18:03
loolucy

XXX.XXX.60.30

Christie13 napsal(a):
Dobrý den.Poradíte mi nějaké dobré granule ? :) Prosím bez-obilné, s co největším podílem masa pro 7 měsíční štěndo BOC..
Vyzkoušeli jsme :
N&D Grain Free
Acana
Brit Care
Marp

Je tady na to už tolik diskuzí, stačí pohledat...

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2015 18:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Christie13 napsal(a):
Vyzkoušeli jsme :
N&D Grain Free
Acana
Brit Care
Marp

Nevím Christie13, jestli ta 13 ve jméně je věk, ale i tak bys mohla vědět, že granule nejely, nechutnaly, nebobtnaly...( Nebo úsměv na konci patří tomu pravopisu ?).

7.8.2015 18:37
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevím Christie13, jestli ta 13 ve jméně je věk, ale i tak bys mohla vědět, že granule nejely, nechutnaly, nebobtnaly...( Nebo úsměv na konci patří tomu pravopisu ?).

Já myslím, že Christie13 tu diskutovala v nedávné minulosti, a že to myslím opravdu byl její věk. Jen jsem netušila, že si pořídili BOCku. Ale stran granulí je zde opravdu milión vláken.

7.8.2015 19:05
noemi

XXX.XXX.208.50

Mrkni na granule.cz - jsou tam hodnocení uživatelů. Neznamená to sice, že psu budou granule chutnat, ale jako návod to pomoci může.
Pokud nezaberou ani tyto, tak holt to chce kuličky nahradit reálnou "flákotou"

7.8.2015 20:24
mishule

XXX.XXX.193.30

Jediné granule, které mojí BOC zatím chutnaly byly Platinum. Teď chci zkusit Wolfsblut.

Přidejte reakci

Přidat smajlík