Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2015 12:11
lizbeth

XXX.XXX.212.33

Napadlo mě pro odlehčení tohoto horkého dne založit srovnání - jak vám "prcci" vyrostli?

Má fena sheltie,5 let, aktivně sportujeme a odchovali jsme 1 vrh (druhý a poslední tento podzim), za svůj největší úspěch považuji protlačování sheltií jako "sheepdog" do podvědomí jejich majitelů a nabízení možnosti si zkusit pasení, jinak fena ma IHT3 smajlík

10.8.2015 12:18
noemi

XXX.XXX.64.236

Hezké téma.
My máme "jen" dospělácké útulkáčky, ale právě včera jsme si říkali, jak nám začínají "dědkovatět" = šedivět.

10.8.2015 12:57
panda H

XXX.XXX.49.186

Je moc milounká a krásná

10.8.2015 13:20
mishule

XXX.XXX.99.26

Bezva nápad na téma! :)

Tady je moje bezpapírová "BOC". Za dvacet dní jí bude rok, a prozatím se připravujeme na první zkoušky poslušnosti. Tím, že jí bude rok se rozhodujeme jaký sport dělat do budoucna dál, máme základ pro flyball a pro agility, ale nejspíš (z nedostatku cvičáku na tohle zaměřených) v okolí, se vrhneme na klasiku - běh a treking. :).

10.8.2015 13:48
conaf

XXX.XXX.152.220

Tak se také přidám :)
Moje kooikerčí holčička. :)

1 fotka vybrat nelze :D

Nyní 4 roky, agility A2, jestli se někdy panička odhodlá, tak určitě složíme ZOP a ZZO... :D
A z výstav Český junior šampion, Český šampion, Šampion ČMKU a Český Grandšampion...

No ale především můj nejbáječnější pejsek.

10.8.2015 14:07
mishule

XXX.XXX.99.26

conaf napsal(a):

Nyní 4 roky, agility A2, jestli se někdy panička odhodlá, tak určitě složíme ZOP a ZZO... :D
A z výstav Český junior šampion, Český šampion, Šampion ČMKU a Český Grandšampion...

Nádherná! Tohle plemeno je úžasné. :)

A ta poslední fotka... ta nemá chybu

10.8.2015 14:32
conaf

XXX.XXX.152.220

mishule napsal(a):
Nádherná! Tohle plemeno je úžasné. :)

A ta poslední fotka... ta nemá chybu

Děkuju!

10.8.2015 15:20
loolucy

XXX.XXX.60.30

conaf napsal(a):

Fuuuha, stydím se, o tomto plemenu slyším prvně

Překrásná holka!

10.8.2015 16:25
conaf

XXX.XXX.152.220

loolucy napsal(a):
Fuuuha, stydím se, o tomto plemenu slyším prvně

Překrásná holka!

Díky! Plemeno kooikerhondje, u nás zatím stále málo známe, je tu necelá stovka jedinců...

10.8.2015 17:30
mgtka

XXX.XXX.22.104

Taky se s dovolením přidám s mým AUO a KKCHS.

10.8.2015 19:08
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

lizbeth napsal(a):
Napadlo mě pro odlehčení tohoto horkého dne založit srovnání - jak vám "prcci" vyrostli?

Má fena sheltie,5 let, aktivně sportujeme a odchovali jsme 1 vrh (druhý a poslední tento podzim), za svůj největší úspěch považuji protlačování sheltií jako "sheepdog" do podvědomí jejich majitelů a nabízení možnosti si zkusit pasení, jinak fena ma IHT3 smajlík

Krasna, šeltička je vysneny pes meho syna a patri i k mym favoritum spolecne s dlouhosrstym vipetem, kratandou, chodakem, tibetskym terierem, a ted nove i kooikerhondjem

10.8.2015 19:10
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

manbea napsal(a):
Můj útulkáček

Rozeny model, moc se povedlsmajlík

10.8.2015 19:11
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

conaf napsal(a):

Moc pekna holcicka, kolik casu denne ji davate a jak je to s jejich loveckym pudem?

10.8.2015 19:18
conaf

XXX.XXX.152.220

Lexaurin napsal(a):
Moc pekna holcicka, kolik casu denne ji davate a jak je to s jejich loveckym pudem?

Děkuji. :)
S časem je to různé, mě tohle plemeno strašně vyhovuje povahově, protože když je potřeba, vydrží úplně v klidu třeba několik dní doma bez pohybu, ale klidně vydrží celodenní túru, teď v horku krásně vydržela 6 denní agility tábor (2x denně po dvou hodinách, vrátili jsme se předevčírem a dala to parádně), ráda běhá u kola, aportuje, cvičí, běhá, hraje si... :)

Lovecký pud mají, ale není velký problém když se od mala "potlačuje". Znám několik jedinců kteří utíkají za zvěří, já jsem ji od malička učila přivolání i třeba v lese atd., nijak přehnaně, je na mě hodně navázaná, hlídá se mě, nikdy mi na procházce ani v lese neutekla. A když se jednou rozběhla za zajícem (vyskočil jí přímo před čumákem), hnala ho 100 m a pak se otočila a vrátila se, aby mě neztratila... Nikdy se mi nevzdálila daleko. :) Takže v loveckém pudu žádný problém nevidím. :).

10.8.2015 19:23
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

conaf napsal(a):
Děkuji. :)
S časem je to různé, mě tohle plemeno strašně vyhovuje povahově, protože když je potřeba, vydrží úplně v klidu třeba několik dní doma bez pohybu, ale klidně vydrží celodenní túru, teď v horku krásně vydržela 6 denní agility tábor (2x denně po dvou hodinách, vrátili jsme se předevčírem a dala to parádně), ráda běhá u kola, aportuje, cvičí, běhá, hraje si... :)

Lovecký pud mají, ale není velký problém když se od mala "potlačuje". Znám několik jedinců kteří utíkají za zvěří, já jsem ji od malička učila přivolání i třeba v lese atd., nijak přehnaně, je na mě hodně navázaná, hlídá se mě, nikdy mi na procházce ani v lese neutekla. A když se jednou rozběhla za zajícem (vyskočil jí přímo před čumákem), hnala ho 100 m a pak se otočila a vrátila se, aby mě neztratila... Nikdy se mi nevzdálila daleko. :) Takže v loveckém pudu žádný problém nevidím. :).

Dekuji za info, zni to dobre.

10.8.2015 19:24
Clayton

XXX.XXX.104.9

Výmarský ohař krátkosrstý-nestandard, necelé 2 roky...

10.8.2015 19:29
conaf

XXX.XXX.152.220

Lexaurin napsal(a):
Dekuji za info, zni to dobre.

Kdyby Vás plemeno více zajímalo, vše o něm zde: http://www.kooikerhondje.info/ :).

10.8.2015 20:45
DExi

XXX.XXX.1.37

My sice do tematu "jak jde cas" nemame nic moc nabidnout, ale stejne se pochlubime BOC bez PP - 3mesice
Btw. Taky vas ty paraky tak nici? My jsme ted nebyli ani na cvicaku, jelikoz by to nemelo cenu...

Jinak plemeno Kooikerhondje je absolutne bozi

11.8.2015 02:30
fikovnice

XXX.XXX.99.69

manbea napsal(a):
Můj útulkáček

Floyd ! A jak u Vás pěkně zesrstnatěl, to je přímo hříva!

11.8.2015 07:22
manbea

XXX.XXX.70.116

fikovnice napsal(a):
Floyd ! A jak u Vás pěkně zesrstnatěl, to je přímo hříva!

Děkujeme, však je také vítěz několika voříškiád .
Ale jinak je to super pes, možná mix borderky a jezevčíka? Povahově skvělý, přiměřeně akční, naprosto ovladatelný, bez loveckého pudu a dokonalý vychovatel a socializátor všech našich dalších pejsků.
A to tohle zlaté zvíře někdo vyhodil jako štěně v krabici do příkopu u silnice jak nějaký odpad...

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2015 07:53

manbea napsal(a):
Ale jinak je to super pes, možná mix borderky a jezevčíka? Povahově skvělý, přiměřeně akční, naprosto ovladatelný, bez loveckého pudu a dokonalý vychovatel a socializátor všech našich dalších pejsků.
A to tohle zlaté zvíře někdo vyhodil jako štěně v krabici do příkopu u silnice jak nějaký odpad...

Taky mě napadla bordera a jezevčík ( nebo jezevčíkoidní kříženec - těch nízkonohých psíků je všude plno, jsou náruživí a při překonávání překážek neuvěřitelně vytrvalí a vynalézaví ). A borderkolií je všude také dost. Je pěkné, že u vás našel hezký život.

11.8.2015 08:29
lizbeth

XXX.XXX.212.33

Krásné všechny! smajlík
ještě se přidám s naším odchovem, dva pejsci a jejich srovnání smajlík

11.8.2015 08:41
fikovnice

XXX.XXX.99.69

manbea napsal(a):

Jak budu mít flashku, event. noťas, kde mám fotky nahrané, tak také vložím proměnu našeho vořecha - sranda jak mu oproti štěněti pak strašně povyrostl čumák - z úplně placatého do špičatého .

11.8.2015 08:43
fikovnice

XXX.XXX.99.69

manbea napsal(a):

Celý život máme voříšky, tak jsem na ně zatížená .

11.8.2015 08:46
manbea

XXX.XXX.70.116

fikovnice napsal(a):
Celý život máme voříšky, tak jsem na ně zatížená .

Já taky, mám při nich tedy i psy s PP, ale voříšek u nás vždy byl, je a doufám i bude .

11.8.2015 08:53
manbea

XXX.XXX.70.116

A ještě (omlouvám se, že vstupuji lizbeth do vlákna s příspěvkem, který není k tématu) - ale pokaždé, když někde uveřejním foto Floyda, ozvou se lidé, že by ho chtěli na krytí, proto zde rovnou napíši, že TOHOTO PSA NEPOSKYTUJEME KE KRYTÍ.
Děkuji lizbeth

11.8.2015 09:44
darwi

XXX.XXX.57.149

Super porovnání
Vyrostl z něj kusanec

Neregistrovaný uživatel

11.8.2015 11:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.63

Bezva téma
Taky přispěji smajlík

Berňák Caesar a Šarplaninec Taro (dnes již Český šampion a čekatel interšampiona)

11.8.2015 18:23
jana dante

XXX.XXX.128.35

Tak tady je moje zvířectvo smajlík Krátkosrstá kolie Maybee, barzojka Sonetka a barzoj Dante (který už je v psím nebi a troufám si říct, že byl psem mého života)... smajlík

11.8.2015 18:57
domcaast

XXX.XXX.35.29

Zrovna nedávno jsem porovnávala mojí nejmladší, aktuálně roční, fenu s fotkami ze štěněcího věku. Člověk ani nevidí, jak strašně se pes mění U nás tedy jen fyzicky. Psychicky je to pořád stejné štěňátko

11.8.2015 21:20

jana dante napsal(a):
Tak tady je moje zvířectvo smajlík Krátkosrstá kolie Maybee, barzojka Sonetka a barzoj Dante (který už je v psím nebi a troufám si říct, že byl psem mého života)... smajlík

Krásní pejci !

11.8.2015 21:30
Iliena

XXX.XXX.61.7

Neodolám a i když jí teprve bude 5 měsíců taky pridávám fotky .

11.8.2015 21:34
loolucy

XXX.XXX.60.30

Iliena napsal(a):
Neodolám a i když jí teprve bude 5 měsíců taky pridávám fotky .

Jé, vám taky tak srandovně odstávají uši jako náám

11.8.2015 21:41
Iliena

XXX.XXX.61.7

loolucy napsal(a):
Jé, vám taky tak srandovně odstávají uši jako náám

sranda je, že ji týden odstavaji pak zas chvíli ne, jsme zvědaví jak to nakonec dopadne

11.8.2015 21:44
loolucy

XXX.XXX.60.30

Iliena napsal(a):
sranda je, že ji týden odstavaji pak zas chvíli ne, jsme zvědaví jak to nakonec dopadne

To máme naprosto stejně

Nám chovatelka radila lepit, ale proč tím "týrat" štěně :) Taky uvidíme jak nakonec dopadne. Mně osobně se to teda nelíbí, vypadá s tím strašně, ale je to prostě příroda

11.8.2015 21:50
Iliena

XXX.XXX.61.7

loolucy napsal(a):
To máme naprosto stejně

Nám chovatelka radila lepit, ale proč tím "týrat" štěně :) Taky uvidíme jak nakonec dopadne. Mně osobně se to teda nelíbí, vypadá s tím strašně, ale je to prostě příroda

Na to bych taky neměla srdce naše je kříženec, otec má uši odstátý a máma ne, takže uvidíme po kom bude at to dopadne jakkoliv pro mě je už teď nejkrásnější .

11.8.2015 22:31

Zrovna jsem o víkendu prohlížela staré fotky, zjistila jsem že ani nemám vyfocené když jsme fenky přinesli. Měla jsem s nimi tolik práce, že první fotku jsem udělala asi po týdnu. Druhá fotka je asi v roce a půl, (foceno tam kde jsme je našli) Teď jim je dva a půl roku.

12.8.2015 00:24
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Tak já se taky přidám :) Náš jezevčíkoid Bertík. První fotka je z prvního dne u nás. Taková to byla malá myška a teď mu bude sedm. Další dvě fotky jsou z loňského léta a letošního května. :).

12.8.2015 06:05
mishule

XXX.XXX.99.26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zrovna jsem o víkendu prohlížela staré fotky, zjistila jsem že ani nemám vyfocené když jsme fenky přinesli. Měla jsem s nimi tolik práce, že první fotku jsem udělala asi po týdnu. Druhá fotka je asi v roce a půl, (foceno tam kde jsme je našli) Teď jim je dva a půl roku.

Měli jsme také nalezence, bohužel už štěká někde v psím nebi, ale vypadal hodně podobně jako ty Vaše, jen byl celý černý. Nádherné jsou, holky jedny.

12.8.2015 06:14
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Někdo je jako štěňata vyhodil? Jsou krásné!

12.8.2015 07:26

fikovnice napsal(a):

Taky mě ten příběh zajímá. Možná už tu někde je, jen šel mimo nás.

12.8.2015 08:02
kniga

XXX.XXX.128.66

Jsem svem a udelala takovou kolaz :) jak sel cas :)
Malou belobu jsme fotila trosku vic, nez Grace... to jsme irla jak malo mam jejich fotek... jinak jsme si ji brala jako skoro petimesicni, takze uplne prtavou ji nemam vydfocenou vubec...

12.8.2015 08:04
kniga

XXX.XXX.128.66

A jeste Vali...

12.8.2015 11:43
plumosus

XXX.XXX.99.35

Taky přihodím naší roční krásku Bexlie.8 týdnu a pak během roku smajlík

Neregistrovaný uživatel

12.8.2015 11:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

plumosus napsal(a):
Taky přihodím naší roční krásku Bexlie.8 týdnu a pak během roku smajlík

Jééé, moc pěkná

Také se už bělouše nemůžu dočkat...

12.8.2015 12:32

fikovnice napsal(a):

Jo, někdo je vyhodil, na málo frekventované ulici. Původně byli tři, ještě jeden hnědý pejsek, ale ten už tam nebyl, když jsme se pro ně s manželem vrátili. Byly v hrozném stavu, břicho plné škrkavek, slezlá srst, neměly ani sílu si hrát, nic. Na té první fotce už vypadají líp. Měly asi 1,5kg a odhadem 8 týdnů, když jsme je přinesli, i když další týden už veterinářka tvrdila, že mohly mít i víc,3-4 měsíce, podle zubů. Teď mají 30kg.
Já v tu dobu měla vyhlídnuté štěně basenžiho, ještě jsem, blbec, přemýšlela, jestli na to časově i finančně máme, si ho pořídit - stál 8000kč (plus krmení atd). Za tyhle jsme jen první rok zaplatili přes 30 000, jen za veterinu a krmení.

12.8.2015 13:43
petrovina

XXX.XXX.16.82

Přidám se, Ares ČSV, v 8 týdnech,3 dny doma s naší 13letou feňulí z útulku Ritou.

12.8.2015 13:46
petrovina

XXX.XXX.16.82

Když mu byli 3měsíce a půl roku.

12.8.2015 13:48
petrovina

XXX.XXX.16.82

Do třetice Ares v roce a roce a půl

12.8.2015 13:55
noemi

XXX.XXX.64.236

Jo, někdo je vyhodil, na málo frekventované ulici. Původně byli tři, ještě jeden hnědý pejsek, ale ten už tam nebyl, když jsme se pro ně s manželem vrátili. Byly v hrozném stavu, břicho plné škrkavek, slezlá srst, neměly ani sílu si hrát, nic. Na té první fotce už vypadají líp. Měly asi 1,5kg a odhadem 8 týdnů, když jsme je přinesli, i když další týden už veterinářka tvrdila, že mohly mít i víc,3-4 měsíce, podle zubů. Teď mají 30kg.
Já v tu dobu měla vyhlídnuté štěně basenžiho, ještě jsem, blbec, přemýšlela, jestli na to časově i finančně máme, si ho pořídit - stál 8000kč (plus krmení atd). Za tyhle jsme jen první rok zaplatili přes 30 000, jen za veterinu a krmení.

Ale určitě Vám to holky už tisíckrát vrátily .

12.8.2015 15:24
plumosus

XXX.XXX.99.35

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jééé, moc pěkná

Také se už bělouše nemůžu dočkat...

Děkuji, je to naše bílé zlato My si za pár dní dovezeme taky ještě jednu fenečku. Jsou to pohodáři, ale chce to s nimi od mala vše vymetat.

Neregistrovaný uživatel

12.8.2015 15:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

plumosus napsal(a):
Děkuji, je to naše bílé zlato My si za pár dní dovezeme taky ještě jednu fenečku. Jsou to pohodáři, ale chce to s nimi od mala vše vymetat.

Tak jelikož máme výstavní ambice, tak s tím počítáme
Stejně, jako naši ostatní psiska i bělouš si projde několik výstav na "nečisto" aby věděl co a jak funguje, aby si zvykl na halu, na jiné psy, zvuky, pachy, zkrátka budeme socializovat

12.8.2015 22:25

Petrovina, teda to ČVéčko- Ares, je NÁDHERNÝ! Toto by byl pes, mého srdce. Moc závidím( v dobrém), to krásné zvíře. Ještě se mi moc líbí voříšek od Fikovnice, ten je taky moc symp. Dejte více fotek.

13.8.2015 10:34
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Tak nejdřív Kimíka, rasa Bzenecký přízemník... nejdřív jako osmitýdenní, pak půlroční, potom dvouletý... a na té poslední protivný psí osmiletý zmetek!

13.8.2015 10:44
Psočka

XXX.XXX.1.239

Flíček. Měl to být pes malého vzrůstu, ale asi jsme ho dobře krmili...

13.8.2015 10:46
Hodonak

XXX.XXX.126.173

A další - Besinka, alias Bestie
první procházka, povyrostla, relax na sluníčku, páneček drhne poblité lino, a ona z jeho zad zkoumá, co je na stole, desetiletá dáma... a její poloha, když řeknu - pojď se vyčurat, opravdu prší jenom trošku!

13.8.2015 10:59
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Petrovina, teda to ČVéčko- Ares, je NÁDHERNÝ! Toto by byl pes, mého srdce. Moc závidím( v dobrém), to krásné zvíře. Ještě se mi moc líbí voříšek od Fikovnice, ten je taky moc symp. Dejte více fotek.

Jéé, "Anet", moc moc moc díky!
Mám rozbitej noťas, kde mám jeho fotky a nemám foťák, ale snad to napravím!
Ještě jednou moc díky!

13.8.2015 11:08
sufle

XXX.XXX.49.81

Tak, tak jde čas s mojí čerticí. Fotky sice nic moc, ale začínáme dvěma měsíci pak půl roku a nakonec 15 měsíců. Sem tam stříháme, sem tam necháme lehce zarůst.

13.8.2015 11:10
Hodonak

XXX.XXX.126.173

A poslední - Gufero - hustopečský uličník.. ještě teda doplňuju, že Besinka, alias Bestie, je rasa Veselský smetištní trhač

takže Gufík po vyndání z tašky v kuchyni
jeho schovávačka
pak si liboval v koši s prádlem
a sebevědomý pětiletý pes...

13.8.2015 11:11
mishule

XXX.XXX.99.26

Psočka napsal(a):
Flíček. Měl to být pes malého vzrůstu, ale asi jsme ho dobře krmili...

Jen vypadá jako Choďák, nebo s ním má něco společného? Ale je krásný.

13.8.2015 11:16
Hodonak

XXX.XXX.126.173

No a současnost... smečka, jeden za všechny, všichni za jednoho!

13.8.2015 11:22
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Tak něco málo se mi z tohoto málopočetného plemene "Drahanský vestaj" přece jen podařilo po flashkách najít...

13.8.2015 11:22

Hodonaku máte krásné psy! Rozhodně vymazlené a originální ! A Gufík má pěkný postroj ( jak vyhovuje? Značka? - Dík ).

13.8.2015 11:24
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Hodonaku máte krásné psy! Rozhodně vymazlené a originální ! A Gufík má pěkný postroj ( jak vyhovuje? Značka? - Dík ).

Jojo... řikám o nich, že každý je prototypem budoucího oblíbeného plemene! A značku postroje nevím, to je něco obyčejného, z nějakých závodů agility nebo voříškiády..

13.8.2015 11:31
Psočka

XXX.XXX.1.239

mishule napsal(a):
Jen vypadá jako Choďák, nebo s ním má něco společného? Ale je krásný.

No to právě nevim. Ale asi to bude Vestaj, co vypadá jako choďák. Protože povahově je jiný. Spíš je to takovej ostřejší lovec. A děkuju

13.8.2015 11:34
fikovnice

XXX.XXX.240.1

A děkuji za upozornění do SZ, asi bych si nevšimla a ani netušila, že bude zájem i o křižovatky všech křižovatek .

13.8.2015 22:06
fikovnice

XXX.XXX.99.69

fikovnice napsal(a):
...ještě nějaká fota.

Fíííha, moc děkujeme za plusové hlasy pro Drahanského vestaje! To jsem ani nečekala a i s vestajem si toho moc vážíme, hned jsem mu to sdělila, něco spokojeně brumlal pod vousy. Že bychom se také zúčastnili nějaké té voříškiády?

13.8.2015 22:13
manbea

XXX.XXX.18.54

fikovnice napsal(a):
Fíííha, moc děkujeme za plusové hlasy pro Drahanského vestaje! To jsem ani nečekala a i s vestajem si toho moc vážíme, hned jsem mu to sdělila, něco spokojeně brumlal pod vousy. Že bychom se také zúčastnili nějaké té voříškiády?

No jasně, jakto že jste ještě nebyli ?

13.8.2015 22:30
koňadra

XXX.XXX.128.31

fikovnice napsal(a):

To byste mohli - zúčastnit se. Kdysi jsem takovou výstavu viděla, byla to docela legrace. Když jsou tam opravdu "vestajové", tak to beru. Ale tak docela jsem nepochopila lidi, co si koupí jakože "čistokrevné" plemeno bez PP a potom chodí na voříškiádu. Voříškiáda má být přehlídkou originálů, a tou jsou opravdu jen "vořeši". Co je tak úžasného a originálního na psu, co vypadá jako boxer, kolie apod., to jsem nepochopila.

13.8.2015 23:25
Clayton

XXX.XXX.225.67

koňadra napsal(a):
To byste mohli - zúčastnit se. Kdysi jsem takovou výstavu viděla, byla to docela legrace. Když jsou tam opravdu "vestajové", tak to beru. Ale tak docela jsem nepochopila lidi, co si koupí jakože "čistokrevné" plemeno bez PP a potom chodí na voříškiádu. Voříškiáda má být přehlídkou originálů, a tou jsou opravdu jen "vořeši". Co je tak úžasného a originálního na psu, co vypadá jako boxer, kolie apod., to jsem nepochopila.

Přesně tak, výstavy originálních voříšků jsou velká zábava, nic proti.Ale pozastavuji se nad lidmi, kteří se nafoukaně producírují kolem se svým ''čistokrevným'' psem.Můžou puknout pýchou z toho, že jsou na ''výstavě''.Prostě ze sebe dělají něco, co nejsou a berou to příliš vážně...a to mi vadí.

13.8.2015 23:29
fikovnice

XXX.XXX.99.69

manbea napsal(a):
No jasně, jakto že jste ještě nebyli ?

Víte, že ani nevím. On je fakt vestaj, tak trochu i chováním, tím chci říct, že výchova byla poněkud zanedbaná , a tak je to gaučák, povaleč, honič koček, atd.atd.

13.8.2015 23:33
fikovnice

XXX.XXX.99.69

koňadra napsal(a):

No jo, to máte pravdu. U toho našeho těžko hádat, co je tam přimícháno. Možná někdy dááávno. Ale myslím si, že jezevčík. I vzhledem k tomu, že jeho máma je ještě víc jezevčíkoidní. Naštěstí má nulový zájem o nějaké hrabání a norování, ze všech našich psů zřejmě největší pohodář, ale bohužel také trochu lenoch... A víte, koho miluje nejvíc? Malé děti! Z těch je totálně totálně unešený. Když přijede bratranec s malými kluky - mladší je vlastně ještě batole - tak vestaj je stále u něho, stále vrtí chvostem a furt by měl jen tendenci jej olíznout - pokud možno celý obličej!

13.8.2015 23:34
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Clayton napsal(a):
Přesně tak, výstavy originálních voříšků jsou velká zábava, nic proti.Ale pozastavuji se nad lidmi, kteří se nafoukaně producírují kolem se svým ''čistokrevným'' psem.Můžou puknout pýchou z toho, že jsou na ''výstavě''.Prostě ze sebe dělají něco, co nejsou a berou to příliš vážně...a to mi vadí.

Možná bych se nejdříve zúčastnila jako divačka, vlastně ani moc nevím, co taková voříškiáda obnáší. Nevíte, prosím, někdo o nějaké v nejbližší době? Ideálně JM kraj, ale to už si moc vymýšlím, že?

14.8.2015 09:04
manbea

XXX.XXX.18.54

Http://pejskiada-o-vlkuv-pohar.webnode.cz/seznam-voriskiad-2015/

Vybírejte a určo se jděte aspoň kouknout, je to fakt legrace. Pouze musí být pejsek řádně očkován a očkovací průkaz mít sebou. Jestli vám normálně chodí na vodítku, snese jiné psy a nechá na sebe sahat od cizích lidí, tak se můžete i přihlásit

14.8.2015 11:47
loolucy

XXX.XXX.60.30

fikovnice napsal(a):
Možná bych se nejdříve zúčastnila jako divačka, vlastně ani moc nevím, co taková voříškiáda obnáší. Nevíte, prosím, někdo o nějaké v nejbližší době? Ideálně JM kraj, ale to už si moc vymýšlím, že?

Jé, u nás je zrovna celý tento víkend voříškidáda. A máte to kousek, je to na Vysočině :-P
http://duo-vor.wz.cz/

Cestou se můžete zastavit na kafe (nebo raději koktejl s ledem ).

14.8.2015 12:28
Hodonak

XXX.XXX.126.173

fikovnice napsal(a):

Drahanský Vestaj je úplně boží, a na fotce je vidět, že si je toho vědomý!

14.8.2015 12:42
arosek

XXX.XXX.210.58

Krasne tema, taky se pridame :)

1. Arosek - na prvni fotce v 11 tydnech, na druhe 13,5 let (tesne pres smrti, bohuzel)

2. Borinka - prvni fotka jsou ji 4 roky (vytahli jsme ji z mnozirny), na druhe 13 let a 3 mesice. Za mesic byla v nebicku u Aroska.

3. Zaja - 8 tydnu x 12 let a 10 mesicu... zatim se nam drzi babka nase :)

4. Ciri - 8 tydnu x 8 let. Na to ze je cerstva veteranka se nejak neciti :)

5. Drake - syn Cirilky. Prvni fotka tesne po porodu, cca 2 hodiny. Ted je mu 3,5 roku, je to kus psa a desivej mazel :)

6. Eris alias Pirana - 9 tydnu x 4,5 mesice. Momentalne nohate a zubate cosi, co obcas nekde proleti treti kosmickou :).

14.8.2015 16:05
fikovnice

XXX.XXX.240.1

manbea napsal(a):
Http://pejskiada-o-vlkuv-pohar.webnode.cz/seznam-voriskiad-2015/

Vybírejte a určo se jděte aspoň kouknout, je to fakt legrace. Pouze musí být pejsek řádně očkován a očkovací průkaz mít sebou. Jestli vám normálně chodí na vodítku, snese jiné psy a nechá na sebe sahat od cizích lidí, tak se můžete i přihlásit

Jéé, díky moc! Abych vše upřesnila - psa jsem pořizovala já, byl se mnou na začátku svého života i v panelákovém bytě, ale nebyl by tam šťastný a ani nebylo cílem mít jej ve velkém městě. Byl náhradou za minulého psa, kterého bohužel zakousl ridgeback - psa mých příbuzných, kteří žijí na vesnici. Takže já si psa půjčuji, je to víkendový a dovolenkový pes, když jsem na chalupě, která je blízko těch mých příbuzných. To jsou už starší lidé, pes je neskutečně hodný, miluje malé děti, ale...výchovu nemá, ta mu prostě vštěpována nebyla. Takže např. když se já s ním snažím nacvičovat chůzi na vodítku, tak to občas bývá tragédie. A to, co jej přes pobyty na chalupě naučím, je stejně opět ztraceno nedůsledností mých příbuzných, když se k nim pes zase vrátí. Takže jsem smířená s tím, že je to sice opravdu náš snad nejhodnější pes (a co víc si přát), ale výchova, výcvik, poslušnost - ta prostě u něj byla zanedbaná. Takže možná na voříškiádu jen na čumendu. Ale i tak moc díky za odkaz!

14.8.2015 16:07
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Hodonak napsal(a):
Drahanský Vestaj je úplně boží, a na fotce je vidět, že si je toho vědomý!

Děkujeme moc "Hodoňáku"! Máte naprostou pravdu - je to velmi hrdý pohled Drahanského vestaje, kterýchto je opravdu jen poskrovnu.
Hned mu to vyřídím a jsem si jistá, že jeho pohled bude ještě o něco hrdější a jeho mohutná hruď se bude dmout pýchou!

14.8.2015 16:08
fikovnice

XXX.XXX.240.1

loolucy napsal(a):
Jé, u nás je zrovna celý tento víkend voříškidáda. A máte to kousek, je to na Vysočině :-P
http://duo-vor.wz.cz/

Cestou se můžete zastavit na kafe (nebo raději koktejl s ledem ).

Jejda, "Loolucy" i Vám moc moc díky! Více vysvětlení o Drahanském vestajovi je cca o dva příspěvky výše.

14.8.2015 20:36
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Hodonak napsal(a):
No a současnost... smečka, jeden za všechny, všichni za jednoho!

Btw, "Hodonaku", Vaše smečka je také naprosto úžasná!

15.8.2015 08:44
koně

XXX.XXX.205.252

Naše štěňátko nám pěkně roste

15.8.2015 11:18
petrovina

XXX.XXX.16.82

Děkujeme anet10 , další fotky vložím ke konci týdne- děti se vrací ve čtvrtek i s foťákem.
ČSV byl můj vysněný pes, čekala jsem na vhodné podmínky 18let. Teď mám kámoše s vlastní hlavou a názorem, nenutím ho mí rád město (ani já ho nemusím). Díky mé nynější práci
trávíme denně hodiny v přírodě. Ares mi ji učí pozorovat a vnímat i jinak. Jsem moc ráda že jsem si ho prosadila, i když je to mistr útěků ze zahrady a pořád čeká na příležitost jak si udělat věci posvém, je to takový náš souboj mozků .

15.8.2015 11:23
veraboskova

XXX.XXX.174.250

Tak já sem taky přidám fotky našich hafíků:
Červenej je Alf a aktuálně je mu rok a černej je Čaky, tomu je teď 12 týdnů. A díky němu začíná Alf vypadat jako krátkosrstej

15.8.2015 12:43

petrovina napsal(a):
Děkujeme anet10 , další fotky vložím ke konci týdne- děti se vrací ve čtvrtek i s foťákem.
ČSV byl můj vysněný pes, čekala jsem na vhodné podmínky 18let. Teď mám kámoše s vlastní hlavou a názorem, nenutím ho mí rád město (ani já ho nemusím). Díky mé nynější práci
trávíme denně hodiny v přírodě. Ares mi ji učí pozorovat a vnímat i jinak. Jsem moc ráda že jsem si ho prosadila, i když je to mistr útěků ze zahrady a pořád čeká na příležitost jak si udělat věci posvém, je to takový náš souboj mozků .

Ano, ČV je takový, jestli se ve zdraví dožiju, a až odejde ve stáří naše šmudlina, můj další pesan bude ČV. Mám známou ta má fenu a je úplně boží. My jsme měli celý život N.O.+1 výjímka barzoj. I když byl úplně jiný oproti N.O. byl super. Hrdá princezna, se svoji vlastní povahou, kterou by asi lidi co jsou zvyklí na, normální psy" neskousli. Byla u nás bezmála 15 let. Taky pro hodonak, koukala jsem na ty vaše zvířata, na to, že jste muž, klobouk dolů, že máte tolik zvířeny. U chlapa, vyjímečný stav. Musíte být super rodina. Mimochodem, co je to za zvíře,3. fotka vlevo dole, pod těma psíkama? Nemůžu to nějak poznat, mláďata něčeho? Hodonaku, máte moc hezký pejsky , pro mě nejhezčí tady, Č.V.- Ares, fikovnice-voříšek a hodonakova- ušatá Besinka. Ale ostatní taky moc pěkný. Příkládám foto naší šmudliny, od malinka, na dalších ty hodně chlupaté, je jí tak 1-1 a půl roku, no a ty poslední, předloňská zima a poslední letošní jaro. Jsou jí teď 4 roky.

15.8.2015 23:48
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Ano, ČV je takový, jestli se ve zdraví dožiju, a až odejde ve stáří naše šmudlina, můj další pesan bude ČV. Mám známou ta má fenu a je úplně boží. My jsme měli celý život N.O.+1 výjímka barzoj. I když byl úplně jiný oproti N.O. byl super. Hrdá princezna, se svoji vlastní povahou, kterou by asi lidi co jsou zvyklí na, normální psy" neskousli. Byla u nás bezmála 15 let. Taky pro hodonak, koukala jsem na ty vaše zvířata, na to, že jste muž, klobouk dolů, že máte tolik zvířeny. U chlapa, vyjímečný stav. Musíte být super rodina. Mimochodem, co je to za zvíře,3. fotka vlevo dole, pod těma psíkama? Nemůžu to nějak poznat, mláďata něčeho? Hodonaku, máte moc hezký pejsky , pro mě nejhezčí tady, Č.V.- Ares, fikovnice-voříšek a hodonakova- ušatá Besinka. Ale ostatní taky moc pěkný. Příkládám foto naší šmudliny, od malinka, na dalších ty hodně chlupaté, je jí tak 1-1 a půl roku, no a ty poslední, předloňská zima a poslední letošní jaro. Jsou jí teď 4 roky.

Ještě jednou děkujeme!

15.8.2015 23:54
fikovnice

XXX.XXX.240.1

No a Vaše "Anet" - hlavně ty první dvě fotky, kde je ještě štěndo - k umuchlání!

16.8.2015 18:22
Hodonak

XXX.XXX.83.106

Anet10
. Taky pro hodonak, koukala jsem na ty vaše zvířata, na to, že jste muž, klobouk dolů, že máte tolik zvířeny. U chlapa, vyjímečný stav. Musíte být super rodina. Mimochodem, co je to za zvíře,3. fotka vlevo dole, pod těma psíkama? Nemůžu to nějak poznat, mláďata něčeho? Hodonaku, máte moc hezký pejsky, pro mě nejhezčí tady,

.......

asi jsme zajímavá rodina! Teda, ta rodina jsem já! Manželka šla před sedmi letry koupit knedlík, a už se nevrátila /neva, zavčasu jsem stačil k tomu obědu uvařit brambory/.. Mladší dcera se vydala do světa, a ta starší, už veterinární lékařka, se "doma" ukáže jednou za dva až tři dny... Buďto aby mi psíšery dala, nebo si je odvezla. Máme je něco jako střídavá péče. A většinu zvířátek mi do baráku natahala ona, se slovy - u tebe té chudince bude dobře! Ale už jsou i zvířátka, se kterýma jsem ji vyhodil... Nedávno hroznýš, pak další pes, kotě... Už pro samé zvířátka nemám čas na svoji sbírku 15 metrů čtverečních kaktusů! o okrasné zahrádce ani nemluvím!
a ty mláďata, to jsou obyčejné mladé andulky.. pak tam jsou mladí papoušci nádherní..

17.8.2015 22:24

Hodonaku, no a vidíte, já jsem měla doma hroznýšovce duhového a krajtu královskou, oba byli ťunťové, neútoční v pohodě, nikdy nekousli, pouštěla jsem je prolézt po bytě, ale měla jsem je jen na hlídání na pár měsíců od teraristy. Můj manžel by to, mít doma na stálo taky neskousnul, ne že by se jich bál, ale hady zrovna nemusí, já s nima problém nemám. Ale to už je jiné téma a sem do psího nepatří, tak aby se na nás tady nezlobili. Ať vám psíci dělají radost.

17.8.2015 22:30

fikovnice napsal(a):
No a Vaše "Anet" - hlavně ty první dvě fotky, kde je ještě štěndo - k umuchlání!

Zrovna tahle fena od malička na muchlání není vůbec. Její hry jsou kousací, od mala chňape po rukách, když byla mladá, byla jsem samá modřina, roztrhané bundy atd. Teď už se zklidnila, ale i tak, je to takový neurvalec, na nějaké mazlinkání teda ne.

17.8.2015 22:37
noemi

XXX.XXX.64.236

Hodonak napsal(a):
Anet10
. Taky pro hodonak, koukala jsem na ty vaše zvířata, na to, že jste muž, klobouk dolů, že máte tolik zvířeny. U chlapa, vyjímečný stav. Musíte být super rodina. Mimochodem, co je to za zvíře,3. fotka vlevo dole, pod těma psíkama? Nemůžu to nějak poznat, mláďata něčeho? Hodonaku, máte moc hezký pejsky, pro mě nejhezčí tady,

.......

asi jsme zajímavá rodina! Teda, ta rodina jsem já! Manželka šla před sedmi letry koupit knedlík, a už se nevrátila /neva, zavčasu jsem stačil k tomu obědu uvařit brambory/.. Mladší dcera se vydala do světa, a ta starší, už veterinární lékařka, se "doma" ukáže jednou za dva až tři dny... Buďto aby mi psíšery dala, nebo si je odvezla. Máme je něco jako střídavá péče. A většinu zvířátek mi do baráku natahala ona, se slovy - u tebe té chudince bude dobře! Ale už jsou i zvířátka, se kterýma jsem ji vyhodil... Nedávno hroznýš, pak další pes, kotě... Už pro samé zvířátka nemám čas na svoji sbírku 15 metrů čtverečních kaktusů! o okrasné zahrádce ani nemluvím!
a ty mláďata, to jsou obyčejné mladé andulky.. pak tam jsou mladí papoušci nádherní..

Smích - dle textu musíte být svéráz /čili se možná manželce až tak nedivím /, ale s dobrým srdcem .

18.8.2015 14:57
fikovnice

XXX.XXX.99.69

noemi napsal(a):
Smích - dle textu musíte být svéráz /čili se možná manželce až tak nedivím /, ale s dobrým srdcem .

Tak to já se naopak manželce divím velmi! "Hodonákův" humor je mi velmi blízký! Škoda, že tu není smajl - srdíčko!

18.8.2015 20:43
Hodonak

XXX.XXX.83.106

děvčata, nic z toho, co tu píšete, mě netěšilo... akorát, když dcera promovala na veterinářku, a přála si /moc mě přemlouvala, protože maminku 6 let neviděla, a ta jí ani korunou na studium nepřispěla/, oba rodiče... jsem bývalku uviděl, a říkám, kolik přibralas od rozvodu? ona - 29 kiloí! a já - já jenom 7! no, zasmáli jsme se, a od té doby se zase bavíme jak lidi...

19.8.2015 10:13
Bonnie650

XXX.XXX.69.48

Moje fenka NO 10tydnu pak v jednom roce, a fenka BOC 9tydnu a v roce. Pes NO ve 4 měsících v roce a předposlední fotka je v 10letech. Pětiletý kříženec nevím čeho :D.

23.9.2015 10:10
DExi

XXX.XXX.85.23

DExi napsal(a):
My sice do tematu "jak jde cas" nemame nic moc nabidnout, ale stejne se pochlubime BOC bez PP - 3mesice
Btw. Taky vas ty paraky tak nici? My jsme ted nebyli ani na cvicaku, jelikoz by to nemelo cenu...

Jinak plemeno Kooikerhondje je absolutne bozi

Tak přidám ještě fotku ve 4mesicich z pocatecnich 6kg ma 13 a už nám začaly vypadávat zoubky

Přidejte reakci

Přidat smajlík