Uživatel s deaktivovaným účtem

bso8
napsal(a):
Dobrý den, i když je zrovna léto a možná se to sem teď nehodí, ale chci se zeptat, co je lepší dát psovi do boudy na zimu. Jestli dřevitou vlnu nebo slámu.
Já vždycky dávala svázanou slámu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

loolucy
napsal(a):
My jsme taky dávali slámu, ale čuba si to pokaždé vytahala ven. Asi ji to lechtalo
Proto jsem jim to vázala, něco jako slamník
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.231
Našemu psovi dáváme do boudy staré hadry a jsme spokojené.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Již léta používáme do boudy dřevěnou rohož, na které je nabouchaný starý koberec. Slámu psiska vždy vyhrabala a byla fakt všude, navíc v ní bydlí dost breberek a taky bezvadně plesnivý
Používáme pro australské ovčáky dřevitou vlnu a nemůžu si ji vynachválit... Ty chumáčky prostě vytahám a "rozpletu" a rozházím po dně boudy. Na jednu boudu o rozměru dna 60x90cm mi vystačí to jedno tříkilové balení. Nastelu tam vysokou vrstvu a psi si to postupně ulehají a uválejí. Výhoda oproti slámě je podle mě ta, že jak psi různě v boudě hrabou, tak si tu dřevitou vlnu znova načechrávají a ta může dýchat a rychleji schnout.
Psi nesmrděli, neměli problémy, v boudách jim bylo dobře, dokonce tu vlnu ani netahali ven... Měnila jsem ji teda ale každý měsíc - pro svůj dobrý pocit :).