Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2015 11:50
monnaa

XXX.XXX.11.177

Dobry den, prosim o rady.
Dnes jsem se vzbudila a muj pes-labrador, stal nahrbeny na miste, klepal se, jednu packu ve vzduchu, hlava mu jakoby tikala, pohled skrze me, tlamu otevrenou, jazyk vyplazeny. Nez jsem se oblekla abych ho odvezla na veterinu, tak mu nic nebylo...
Muze to byt epilepsie?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2015 12:10

monnaa napsal(a):
Dnes jsem se vzbudila a muj pes-labrador, stal nahrbeny na miste, klepal se, jednu packu ve vzduchu, hlava mu jakoby tikala, pohled skrze me, tlamu otevrenou, jazyk vyplazeny. Nez jsem se oblekla abych ho odvezla na veterinu, tak mu nic nebylo...
Muze to byt epilepsie?

Může. Jděte na veterinu.

16.8.2015 00:11
fikovnice

XXX.XXX.240.1

monnaa napsal(a):
Muze to byt epilepsie?

Taky myslím, že (teoreticky) může, ale moc se mi nezdá ta "jedna packa" ve vzduchu. "Pohled skrze Vás" by mohl svědčit pro záchvat typu absence. Ale ta packa - nevím... Pak napište, oč jde. Držím pěsti!

16.8.2015 19:48

No mohla by to být epilepsie, ale spíš bych řekla že ho něco bolí, co vám řekli na veterině?

18.8.2015 14:03
monnaa

XXX.XXX.87.81

Dobrý den, veterinář řekl, že to byl epileptický záchvat. Ale žádné vyšetření mu neudělal, léky žádné nedostal, přijde mi to divné jednání, chci zajít ještě k jinému...

18.8.2015 14:47
Cesmina_Ostrolista

XXX.XXX.63.241

Mrknete na akupresuru. Existuji body, pri jejichz stimulaci, pokud chytnete zachvat jeste tesne v zacatku (da se poznat treba na ocich) ho muzete i zastavit.

Vzhledem k tomu, ze veterinar psa nevidel pri zachvatu, tak takto od stolu muze a nemusi mit pravdu.

Udelejte alespon rozbory krve.
My meli take zachvat, ale byl to jaterni problem (neco jako slaba otrava). Potvrzeno prave rozbory krve.
A pes mych rodicu mel taky zachvat a byla to hypoglikemie.

18.8.2015 15:26
fikovnice

XXX.XXX.99.69

monnaa napsal(a):
Dobrý den, veterinář řekl, že to byl epileptický záchvat. Ale žádné vyšetření mu neudělal, léky žádné nedostal, přijde mi to divné jednání, chci zajít ještě k jinému...

Tak to je opravdu divný přístup. Epilepsii nelze diagnostikovat od stolu. Zajděte k někomu, kdo udělá komplexní vyšetření.

20.8.2015 19:46
monnaa

XXX.XXX.11.177

Tak to bylo nejspis od slabeho srdicka. Poslechl ho a nema ho uplne dobré. Dostali jsme leky abuvidime, kdyby to bylo casteji tak budeme pátrat dal. Konecne uzasny pristup, i k memu plasanovi :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík