Domácí výroba je super :), u nás obecně letí játrové sušenky, které se dají různě variovat. Základní receptura je půl kila vloček, půl kila jater, dvě vejce a rýžová mouka na zahuštění. Peču to tak, že na papír rozložím tenkou vrstvu a po upečení ještě nechám dojít, aby vše vyschlo, perfetkně se potom lámou. My jsme zatím dělali variace s jinými rozemletými vnitřnostmi (srdíčka, ledvinky, žaludky..), nebo i variace se zeleniou (mrkev, špenát, atd.). Je to jednoduché a vyjde levněji než většina pamlsků ze zverimexu
Já si ušila vodítko s gumou, pár postrojů na zkoušku podle koupených postrojů. A chystam se ušít pelíšek.
Když byl náš Alf štěně a byly mrazy, tak dostal ode mě upletený svetr. Použili jsme ho asi jen 5x při největších mrazech. Teď je mu do "půli těla" :).