Jsou super, mám na 50kg psa přetahovací přes hlavu se jménem a číslem a super.
Berry1
napsal(a):
Belgicanda a odkud jej máte? Mně se líbí obojky od petty collars, ale máme psy 25 a 35 kg, celkem tahací, tak si nejsem jistá.
Mám od nich necelý měsíc. Jediné, co mi vadí, je dodací doba. Přes 7 týdnů. Musela jsem se stále ptát, v jakém stavu je objednávka. Na dotaz reagovali vždy. Ale sami od sebe nenapsali.
Jinak obojky super. Jsem moc spokojená.
Http://www.mooria.eu/cz/c/obojky-softshell
Já mám už delší dobu zálusk na obojek od firmy Mooria.
Berry1
napsal(a):
Belgicanda a odkud jej máte? Mně se líbí obojky od petty collars, ale máme psy 25 a 35 kg, celkem tahací, tak si nejsem jistá.
Https://www.facebook.com/ObojkyTomaJerry?fref=ts Náš pes má 50kg a táhne jak vůl. A drží. ;).
domcaast
napsal(a):
Mám od nich necelý měsíc. Jediné, co mi vadí, je dodací doba. Přes 7 týdnů. Musela jsem se stále ptát, v jakém stavu je objednávka. Na dotaz reagovali vždy. Ale sami od sebe nenapsali.
Jinak obojky super. Jsem moc spokojená.
Dobré vědět, děkuji za informaci. Mně se od nich líbí právě ta růžová, kterou máte, ta je úplně boží :-D plus ještě taková lososová, taky je taky krásná, máme dvě fenky, jednu "ladíme" právě do růžova, druhou spíš oranžova.
belgicanda
napsal(a):
Https://www.facebook.com/ObojkyTomaJerry?fref=ts Náš pes má 50kg a táhne jak vůl. A drží. ;).
Děkuji, tuto stránku jsem do teď neznala, kouknu i k nim :).
obojkomaniacka

XXX.XXX.12.157
My měli soft. obojek, ale časem už nevypadal tak hezky, měli jsme ho i s tel. číslem, které se začlo po pár týdnech loupat, tak jsem ho byla nucena sundat úplně. Pak jsem ale narazila na Biothane obojky zde http://www.dogs4u.cz/kategorie/obojky/biothane-obojky/biothane-glossy-obojek-klasicky/ a můžu říct že nic lepšího neznám. Je to obojek na celý život, pokud teda nebudete jako já a nebudete dokupovat pořád další barvy :) mám teď nově i vodítko a klíčenku, abychom perfektně ladili :).