Výcvikář, který psům rozumí a pomůže mi s bojácným psem.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2015 11:06
Natálieieie

XXX.XXX.178.20

Dobrý den,
Mám rok starého pejska bez známého původu. Je to nejspíše kříženec AST a APBT, prostě směsice bull plemen. Co se týče vzhledu tomu odpovídá, ale co se týče povahy už moc ne..Čím je starší tím mám větší problém s tím, že se bojí. Je na lidi hodný, ale když si ho chce někdo pohladit většinou uhne a se sklopeným výrazem se od člověka straní. Nedělá to lidem, které zná. Kromě toho se ještě bojí hlasitých a nepříjemných zvuků, které moc nezná.Třeba na petardy nereaguje vůbec, ale pak někdo jen šoupne krabicí a on se hrozně bojí. Nemám s bojácným psem žádné zkušenosti a nechci nic pokazit, proto bych se chtěla zeptat jestli tu je někdo, kdo ví nebo zná nějakého člověka, který rozumí psům a má je rád a nejde mu jen o to dostat peníze.

28.8.2015 11:27
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

A co by s ním "ten" člověk měl dělat-udělat ?
Stačí psa všude "tahat" sebou.Na cvičák.
Na všechna možná místa ve městě, na kamarádské
sešlosti, cestovat vlakem. Dopřát mu zážitky, on se otrká.
A zatím je mladý.

28.8.2015 11:37
ivulka2

XXX.XXX.155.174

rapotacka11 napsal(a):
A co by s ním "ten" člověk měl dělat-udělat ?
Stačí psa všude "tahat" sebou.Na cvičák.
Na všechna možná místa ve městě, na kamarádské
sešlosti, cestovat vlakem. Dopřát mu zážitky, on se otrká.
A zatím je mladý.

No co by měl dělat vyřešit to za maijtelku a pokud ne tak budou oba svorně nadavat na špatně socializovane štěně.

28.8.2015 11:41
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Natálieieie napsal(a):
Dobrý den,
Mám rok starého pejska bez známého původu. Je to nejspíše kříženec AST a APBT, prostě směsice bull plemen. Co se týče vzhledu tomu odpovídá, ale co se týče povahy už moc ne..Čím je starší tím mám větší problém s tím, že se bojí. Je na lidi hodný, ale když si ho chce někdo pohladit většinou uhne a se sklopeným výrazem se od člověka straní. Nedělá to lidem, které zná. Kromě toho se ještě bojí hlasitých a nepříjemných zvuků, které moc nezná.Třeba na petardy nereaguje vůbec, ale pak někdo jen šoupne krabicí a on se hrozně bojí. Nemám s bojácným psem žádné zkušenosti a nechci nic pokazit, proto bych se chtěla zeptat jestli tu je někdo, kdo ví nebo zná nějakého člověka, který rozumí psům a má je rád a nejde mu jen o to dostat peníze.

Socoalizovat a socializovat a všude tahat jak už bylo psano nic jineho se neda dělat a nikdo to za vas neuděla i sebelepši vycvikař neuděla nic jineho.Krom toho psa nelitovat a nedělat ze všeho vědu, pokud mu vadí dotek cizich lidi tak ho prostě nenecham od cizich omakavat.
Jinak opravdu prostě všude brát sebou zvykat a ukazovat ruzne zvuky a situace a pokud se něčeho lekne tak si s toho spiš dělat legraci a nelitovat.

28.8.2015 11:42
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Natálieieie

Proto je ten první rok-dva, tak náročné.
Má li být pes k světu, ten čas, čas, čas se mu musí dát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík