Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2015 16:28
neluše

XXX.XXX.146.210

Fenka husky,3,5 roku, málo žere. Vyšetření krve v pořádku, "jediný" problém je velmi nízká imunita.
Vet doporučil přípravek, ale na něj nyní nejsou peníze. Dostala tedy jen kapky. Přípravek se koupí po výplatě.
Čím by jste posílili fence imunitu Vy, než bude na ten přípravek?

Děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.8.2015 16:37

neluše napsal(a):
Fenka husky,3,5 roku, málo žere. Vyšetření krve v pořádku, "jediný" problém je velmi nízká imunita.
Vet doporučil přípravek, ale na něj nyní nejsou peníze. Dostala tedy jen kapky. Přípravek se koupí po výplatě.

Děkuji za odpovědi.

Já dodávám sušenou čekanku, jitrocel, různé sladkovodní i mořské řasy, sušený černý bez, třapatku nachovou, sušené mleté šípky, dále vlákninu z chia semínek, konopnou mouku, různé paleomouky, aj.
Vše přidávám do krmného masa pro psy, když ho vařím.

29.8.2015 17:08
scylla

XXX.XXX.150.32

Echinacea, přirozené krmení, ne granule, sangre de drago, případně imunobran, ale ten je dost drahý.

29.8.2015 17:13
nexxi

XXX.XXX.228.56

Myslim ze nic nezkazite, kdyz ji do granulek date trosku lososoveho oleje.klidne kazdy den.obsahuje mastne kyseliny a treba ji ovoni granule tak ze ji budou vic chutnat.

29.8.2015 17:22
neluše

XXX.XXX.146.210

Děkuji za odpovědi, jste moc hodní Fenka není moje, ale sestry, tak jí rady přetlumočím.

Děkuji.

29.8.2015 17:31

nexxi napsal(a):
Myslim ze nic nezkazite, kdyz ji do granulek date trosku lososoveho oleje.klidne kazdy den.obsahuje mastne kyseliny a treba ji ovoni granule tak ze ji budou vic chutnat.

To je teda rada za všechny prachy a taky k tématu

29.8.2015 17:38
Felow

XXX.XXX.188.103

neluše napsal(a):

Děkuji za odpovědi.

Imunovet, Regavet a pupalkový olej.

29.8.2015 17:52
noemi

XXX.XXX.64.236

neluše napsal(a):

Děkuji za odpovědi.

Jaký přípravek Vám vet doporučil?

29.8.2015 18:03

Neluše, a to začala málo žrát nékdy nedávno? nebo od vždy?

29.8.2015 18:04
nexxi

XXX.XXX.228.56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je teda rada za všechny prachy a taky k tématu

A co je na tom špatně? myslela jsem to vážně a upřímně! lsosový olej se dává na imunitu a kvalitu kůže plus zvyšuje chutnost krmiva, neb psi obvykle preferujou to, co lidem smrdí..

http://www.muj-pes.cz/vyziva/oleje-ve-vyzive-psu-1050.html.

29.8.2015 20:32
neluše

XXX.XXX.146.210

Neluše, a to začala málo žrát nékdy nedávno? nebo od vždy?

Začala málo žrát když začaly ty vedra, ale výrazně nehubla. Jenže to nežraní trvá už delší dobu, tak to sestře nedalo a zašla za vetem. Dle váhy zhubla jen půl kg, ale ta krev vyšla, jak jsem psala.

29.8.2015 20:58

neluše napsal(a):
Začala málo žrát když začaly ty vedra, ale výrazně nehubla. Jenže to nežraní trvá už delší dobu, tak to sestře nedalo a zašla za vetem. Dle váhy zhubla jen půl kg, ale ta krev vyšla, jak jsem psala.

A žádné jiné problémy nemá?
Vet usoudil na slabou imunitu pouze z toho, že krev (jaká vyšetření?) vyšla v pořádku? Další vyšetření nedělal? Příznakem slabé imunty je nechutenství?
(Mimochodem, nechutenství může být i jenom reakce na ta horka).

30.8.2015 13:21
neluše

XXX.XXX.146.210

A žádné jiné problémy nemá?
Vet usoudil na slabou imunitu pouze z toho, že krev (jaká vyšetření?) vyšla v pořádku? Další vyšetření nedělal? Příznakem slabé imunty je nechutenství?
(Mimochodem, nechutenství může být i jenom reakce na ta horka).

Fenka je v pořádku, žádné jiné problémy nemá.
Ne není nechutenství příznakem slabé imunity, slabou imunitu odhalily ty krevní testy. Jaké přesně dělal? To nevím, není to můj pes a sestra si to nepamatuje.
Nechutenství právě ze začátku nijak moc neřešila, ve vedrech se to prostě stává. Ale když už se jí to zdálo příliš dlouho, tak zašla na veterinu.

Chtěly jsme pouze vědět, čím lidé svým bafanům zvyšují imunitu a třeba by něco přírodního zařadila do krmení (krmí masem+přílohy) po tom, co by fenka dojedla ty prášky od veta. Samozřejmě po poradě s vetem.

30.8.2015 13:24
neluše

XXX.XXX.146.210

Jo a neberte to tak, že fena vůbec nežere. Žere, ale málo, asi jí nyní v těch vedrech stačí pamlsky.

30.8.2015 13:37

neluše napsal(a):
Jo a neberte to tak, že fena vůbec nežere. Žere, ale málo, asi jí nyní v těch vedrech stačí pamlsky.

Nebo jí přestaly chutnat granule, všecko je možné.

30.8.2015 13:59
neluše

XXX.XXX.146.210

Je krmená masem a jak píšu, neřeším tady žrádlo, ona je to pažravá madam. Nehubne, tak hlady neumírá.

Jde o sníženou imunitu. Jak ji přírodně zvýšit na to jsem odpověď dostala. Třeba si z toho sestra po poradě s vetem něco vezme.

30.8.2015 20:44
Cesmina_Ostrolista

XXX.XXX.63.241

A ten pripravek, co doporucil veterinar se jmenuje jak?

30.8.2015 21:30
noemi

XXX.XXX.64.236

Cesmina_Ostrolista napsal(a):
A ten pripravek, co doporucil veterinar se jmenuje jak?

Už jsem se taky ptala, ale odpověď bohužel žádná.

30.8.2015 22:11

neluše napsal(a):

Děkuji za odpovědi.

Zkuste do žrádla přidávat konopnou pastu( směs kon. oleje a semínka) Třeba pomůže.

31.8.2015 05:39
neluše

XXX.XXX.146.210

noemi napsal(a):
Už jsem se taky ptala, ale odpověď bohužel žádná.

Ono je těžké odpovědět, když si moje sestra houby pamatuje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík