Aku zeleninu davate psovi?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.9.2015 15:04
finat

XXX.XXX.104.222

Dobry den, chcela by som sa spytat, ake druhy zeleniny alebo ovocia davate psovi do jedla? Pridavate zeleninu kazdy den alebo len niekolkokrat do tyzdna? V akej forme mozem dat vajicko? Dat skrupinu z neho alebo ho uvarit alebo len zltko/bielko?

Dakujem za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.9.2015 19:18

finat napsal(a):
Dobry den, chcela by som sa spytat, ake druhy zeleniny alebo ovocia davate psovi do jedla? Pridavate zeleninu kazdy den alebo len niekolkokrat do tyzdna? V akej forme mozem dat vajicko? Dat skrupinu z neho alebo ho uvarit alebo len zltko/bielko?

Dakujem za rady.

Zeleninu vždy mixovanou nebo strouhanou, mrkev, červenou řepu, různé saláty, okurky, brokolici, ovoce:jablka, banány, slívy, mwruňky, broskev, jahody, maliny, borůvky.
Přidávám tak 3x týdně.
Vajíčko je nejlepší dát syrový žloutek a vařený bílek.

6.9.2015 19:45
anonymx

XXX.XXX.143.169

Proc vareny bilek?
Ja krmim granulemi, ale ovoce a zeleninu miluji a zasobuji se v podstate sami na zahrade. Jenze oni zdlabnou vsechno co my, vcetne grepu a citronu. Ale takovy... abych jim kupovala banany fakt nejsem.

6.9.2015 21:07

anonymx napsal(a):
Proc vareny bilek?
Ja krmim granulemi, ale ovoce a zeleninu miluji a zasobuji se v podstate sami na zahrade. Jenze oni zdlabnou vsechno co my, vcetne grepu a citronu. Ale takovy... abych jim kupovala banany fakt nejsem.

Tak já psovi také banány nekupuju, sobě jo a pak koušeme spolu. Totéž teď venku ostružiny : jednu já, jednu pes.

6.9.2015 21:32
anonymx

XXX.XXX.143.169

Tak ti nasi sklizi sami, ovoce veskere; vcetne jahod, boruvek i rybiz a angrest. Akorat mne stvou s rajcatama. Obcas jsou diry v zelenych.

6.9.2015 23:27
finat

XXX.XXX.104.222

Dakujem Vam za odpovede :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík