Uživatel s deaktivovaným účtem

OnPa
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s krmivem Brit Premium Light?
Zkušenost nemám a ani nechci, není totiž kvalitní.
OnPa
napsal(a):
Děkuji za odpověď. Mohu se tedy zeptat, co byste doporučila?
Maso, granule, ale když už, tak kvalitní, třeba www.granule.cz.

OnPa
napsal(a):
Určitě psíkovi vařit domácí stravu plus sem tam dát kvalitní granule.
http://www.psikrmivoradce.cz/4-hvezdy/.
napsal(a):
Určitě psíkovi vařit domácí stravu plus sem tam dát kvalitní granule.
http://www.psikrmivoradce.cz/4-hvezdy/.
Moc děkuji za radu.
OnPa
napsal(a):
Pokud chcete light, tak třeba zrovna z www.granule. cz - NOW grain free senior....

OnPa
napsal(a):
Moc děkuji za radu.
Není zač

panda H
napsal(a):
Přesne, jak pise Rajka, nemáte zač děkovat, rádi poradíme, pokud víme....
Ať žije osvěta Těší mě to
digis46
napsal(a):
Proč stále ti lidé kupují ligtky, když stačí koupit krmivo, kde je více masa a málo, nebo nejlépe žádné obilniny. Z těch hnusných obilnin psi tak přibírají Pokud je to psí senior, tak koupit seniorky a ty už sami o sobě jsou odtučněné ažaž
Když pes přibíral, taky jsem vyzkoušela granule light...a výsledek byl ještě horší.
Takže za nás kvalitní dospělácké granule a maso .
pavel.novotny
napsal(a):
Záleží, kolik chcete do toho investovat. Za ty peníze těžko seženete něco rozumějšího. Osobně bych tím nekrmil, kupuju 2x dražší granule, ale záleží, na co člověk má.
Ono to někdy není tak ani o tom na co člověk má, ale co pes snese. Mam importa AUO s pp ( pořizovací cena přesáhla průměrnou půlroční mzdu v ČR takže fakt mi je jedno kolik dám za granule ) jedine granule co snese bez průjmu a hnusne srsti je právě Brit premium anebo Country dog. Vím, že je to svinstvo, takže prilepsuju občas masem a kvalitními konzerva mi. Ale co nadělám, po Orijenu, Acane, Essentialu, Taste atd. prujmoval. Je fakt, že pes přijel ve stavu těžké pod výživy a bývalý majitel je zřejmě mnozka s pp (chová jiné plemeno) protože co vím od majitelů, tak štěňata měl v dezolátním stavu, takže otázka čím to moje zlatíčko krmil.... Bohužel nemám prostory na to skladovat větší množství masa a každý den psovi vyvarovat když bych kupovala z marketu maso nestíhám, navíc mám další 3 psy, takže toho času je málo, ale hned jak se přestěhuju do svého, tak kupuju mrazak a budem jen na masku; -) takže někdy i když člověk není limitován cenou tak je limitován tím co mu zvíře snese a co ne.
Řekl bych, že granule, které jste jmenovala, nejsou úplně vhodné pro psy s citlivým zažíváním. Navíc bych řekl, že u těchto značek se zde a i jinde uvádí průjem jako poměrně častý problém. Asi by bylo lepší zkusit nějaké granule, kde je jen jeden druh masa, optimálně bez obilovin. Optimálně bez kuřecí masa.
Je jasné, že existují i jiné limity než jsou jen peníze. Je ale hezké, že i když máte víc psů, nehodláte je nijak omezovat. To se cení.
Verte, že jsem nešťastná z toho, že ho tím musím krmit. Je to můj koníček psi, a vlastně celkově zvířata, takže se nedivam kolik do nich investuju i když mám něco málo přes minimální mzdu. Kříženec má Senior Orijen, havanacka taste, fenule ausika co máme ted čerstve doma má Nutra Gold. Každému sedlo něco jiného. Ale upřímně už si i pohrávám s myšlenkou nakoupit povinný odběr masa od dodavatele a vždycky to co ne uskladnim dát do útulku pro pejsky než krmit to moje zlatíčko sr.ckami.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
napsal(a):
Ať žije osvěta Těší mě to
Osvěta super, nicméně, řeknete A a už k tomu neřeknete to B...
Zrovna nedávno na speciálce šarplaninců jsem viděla ukázkový příklad toho, jak lehce se dá zničit pes, kterýho člověk cpe masem...
Štěně, které má půl roku má hnáty křivý, jak přední, tak zadní, kulatá záda, a nadváhu - cpou ho vnitřnostma, masem, bez jakýchkoliv minerálů, vitamínů... Krmnou dávku mu dávaj, jako dospělému psovi.
Když toto štěně šlo z chovky, mělo rovné nohy, rovný hřbet a bylo to krásné štěně (nejlepší štěně z vrhu).
Jeho bratr je na granulých a světe div se, je naprosto normální.
Tady jde vidět, že jde blbě krmit i masem, proto když se tu fanaticky prosazuje maso, je taky potřeba říct, že nejde krmit bez rozumu a nejde krmit masem, pokud o tom vím úplnou tužku...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
joanne.s
napsal(a):
Wulfina: a nestačilo by pesanovi zajistit dostatečný pohyb a dávku masa pečlivěji vážit?
Tak to už si musí přebrat jeho majitelé...

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Osvěta super, nicméně, řeknete A a už k tomu neřeknete to B...
Zrovna nedávno na speciálce šarplaninců jsem viděla ukázkový příklad toho, jak lehce se dá zničit pes, kterýho člověk cpe masem...
Štěně, které má půl roku má hnáty křivý, jak přední, tak zadní, kulatá záda, a nadváhu - cpou ho vnitřnostma, masem, bez jakýchkoliv minerálů, vitamínů... Krmnou dávku mu dávaj, jako dospělému psovi.
Když toto štěně šlo z chovky, mělo rovné nohy, rovný hřbet a bylo to krásné štěně (nejlepší štěně z vrhu).
Jeho bratr je na granulých a světe div se, je naprosto normální.
Tady jde vidět, že jde blbě krmit i masem, proto když se tu fanaticky prosazuje maso, je taky potřeba říct, že nejde krmit bez rozumu a nejde krmit masem, pokud o tom vím úplnou tužku...
Tím chcete říct, že zrovna já, která radí krmit masem nikdy neřekne co a jak, popřípadě nenechá možnost se na mě obrátit? Já když radím, tak A i B.