Uživatel s deaktivovaným účtem

rapotacka11
napsal(a):
Zbláznil jste se snad ?
To nám sem netahejte !
Normálního psa - brrr.
Já mám celou smečku normálních psů. A jednu nenormální Stáňu. Představa že by jich podobně nenormálních bylo víc, mně děsí.
Stáni bilance:
2 x zlomená ta samá noha.
období útěků, kdy s sebou vždycky někoho odtáhla. Ona se vrátila, ostatní jsem obvykle musela hledat.
alergie na blechy.
alergie na (téměř všechny) přípravky proti blechám.
v 5 ti letech náhle zničehož nic začala odmátat jako stravu kuře ( tedy po něm začala zvracet).
Vypáčila voliéru a zakousla dva papoušky.
zorganizovala lov na ( naše) prase. To naštěstí přežilo. Je to výčet jen těch nejvýraznějších Stáni malérů. Mít takových exotů více, odskotačím za zpěvu sprostonárodních písní vesele do Bohnic a tam dojdu klidu.
vava69
napsal(a):
Chápu ironii, ale na druhou stranu - když má někdo doma normálního psa, nebude tu zřejmě nic řešit
No já tu Stániny prů.ery neřešila. A to co se tu kolikrát řeší je vážně k smíchu Minimálně by si ti idé mohli zadat svůj problém do vyhledávače a zjistí, že jejich problém je tu už probrán v mnoha vláknech. Bylo by tu o dvě třetiny méně příspěvků.
Mám naprosto normální psy... Bestie chlastá pivo a žere vše, včetně vysypané mouky, rybízu, cukru... Kimík dosahuje nirvány, když Bestie čurá a on nastrčí čumák, aby mu ten čůrek stříkal přímo na nosní houbu... to má bělmo na očích a neslyší, nevidí.. A Gufero osum hodin na dvoře vydrží pást želvu... Jinak jsou úplně zdraví!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hodonak
napsal(a):
Mám naprosto normální psy... Bestie chlastá pivo a žere vše, včetně vysypané mouky, rybízu, cukru... Kimík dosahuje nirvány, když Bestie čurá a on nastrčí čumák, aby mu ten čůrek stříkal přímo na nosní houbu... to má bělmo na očích a neslyší, nevidí.. A Gufero osum hodin na dvoře vydrží pást želvu... Jinak jsou úplně zdraví!
Můj hladový smích patřil tomuto příspěvku
Hodonak
napsal(a):
Hodonaku vy a vaše smečka mi dokážete zvednout náladu, takhle jsem se v práci dlouho nesmála
Tak to by bylo jiné počtení , asi bych se dost divila a nejen já . Jinak Ares je úplně normální pes, který má své nálady, lumpačiny a miluje volnost- kterou mu však mohu dopřát jen v omezené míře. Tady kouká do okna, kde všichni jste- chci veeeen.
Stáňa mě pobavila. :D
Můj pes s dlouhým nosem má každý ucho každou chvíli jinak, spí pod peřinou i když je mega vedro, schovává si doma žvýkací kost a je ve stresu, když ji nemůže najít, kouká se na televizi, když jsou tam zvířátka, otevírá si sám dveře, miluje jogurt, jablka a banány, a při večerním venčení mě tahá po sídlišti, aby šel pozdravit ježky. Jinak je naprosto v pořádku.
Každej máme něco.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.150
Tak lidé, kteří mají psiska normální - bez nějakých problémů, sem psát nebudou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.150
Hodonak
napsal(a):
Mám malý dotaz... jak by jsi definovala pojem - NORMÁLNÍ PSISKO?
Normální psisko definuji, jako psa, který je plně fit po zdravotní stránce...