Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2015 09:48
abel007

XXX.XXX.74.114

Dobrý den, prosím o radu. Máme dvouletýho Labradora a koupili jsme si nový dřevěný nábytek a pes nám ho z dlouhých chvil okusuje. Jak ho to odnaučit ?Děkuji.

26.9.2015 09:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Potrestat (seřvat) hned jak ho přistihnete.
Proč má dlouhé chvíle ?
Ven a makat !
(ale třeba i pak... ).

26.9.2015 10:24
abel007

XXX.XXX.74.114

Změnil jsem zaměstnání a nemám na něj tolik času.. vím že je chyba u mě ale i tak nemůže ničim na co si vzpomene.

26.9.2015 12:56
lev

XXX.XXX.253.186

A co má dělat, když nemá dostatek hraček, zabavenou hlavu a tělo ? tak se nudí, čmárat po zdech neumí, tak dělá, co umí. Holt si musíte přivstat a psa zaměstnat, nebo si sehnat venčení, hlídání...

26.9.2015 13:14
Clayton

XXX.XXX.228.144

abel007 napsal(a):
Změnil jsem zaměstnání a nemám na něj tolik času.. vím že je chyba u mě ale i tak nemůže ničim na co si vzpomene.

Když nemáte na psa čas, počítejte s nevylítaným psem, který ničí interiér bytu z nudy.Aspoň mu kupte nějakou kost a hračky na kousání...

Neregistrovaný uživatel

26.9.2015 13:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Každý pes je ničitel, když nemá dostatečné vybití...
Holt přivstat, než odejdete do práce hezky ven a aspoň hodinku - vylítat, házet aporty, unavit.
Psovi doma vymezit místo, kde bude ve vaší nepřítomnosti - místo, kde toho nemůže moc zničit (kdyby náhodou), takže chodba, kuchyň.
Dále, pak existují i klece, kam si pes zaleze a je tam po dobu tvé nepřítomnosti.
Samozřejmě se na klec musí naučit, brát jí jako pelech, místo, kde bude v "bezpečí".

26.9.2015 17:39
Bára J

XXX.XXX.77.140

Hračky moc nepomůžou. Naše bulmastifka má hraček dost, ale nejoblíbenější je stejně prázdná petka. Když jí bylo okolo roku, tak mi taky začala okusovat nábytek v altánu. Zabavit ji jinak, utahat a zaměstnat ji moc nepomohlo. Je hodně živá a skoro k neutahání a o tvrdohlavosti a svéhlavosti ani nemluvím. Geny buldoka se v ní nezapřou. Radu mám možná drastickou, ale zafungovalo to. Od té doby mám klid. Smíchala jsem pepř a chilli a rozetřela jsem to štětečkem po nábytku. Od té doby mi nábytek nekouše...

26.9.2015 18:47
abel007

XXX.XXX.74.114

No procházky máme dvakrát denně a řekl bych že dlouhé... problém je v tom že byl zvyklý že byl pořád někdo doma, pořád ho měl kdo pohladit...a ted se mu věnuju ráno a pak až večer... mezitim nic... hraček má dost... v tom si myslím že taky problém není..:(.

26.9.2015 18:56
lev

XXX.XXX.253.186

Zapomněl jste ho naučit "být sám doma". To je bohužel častý jev, když je někdo stále doma a nedá psům jasný režim, tak jako by byl v práci. Taže naučit holt od začátku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík