Https://m.youtube.com/watch?v=Up_ESV_3Op0 ty ji nedělal.
Eva088
napsal(a):
Dekujib dost těžce to neseme. Vůbec nechápu ze tak najednou a ze doktor nic dřív neslyšel
No upřímně - je to zvláštní. Při srdeční vadě by se zavodnění plic asi opravdu neobjevilo ze dne na den. To stejné pneumonie - tu by měl dobrý dr. poslechově poznat.
Ještě jednou - hodně síly!
Tak to je mi moc líto Vypadá to opravdu na něco horšího. Jestli se selhávání srdce může projevit i hlenovitým kašlem, opravdu netuším, vodou na plicích 100%. Brala ATB, takže zápal plic by se měl zvládnout. Nevím, jestli byla ještě štěňátko, nebo to byl tzv. minijorkšír? Ti jsou bohužel většinou velmi nemocní...
lev
napsal(a):
Je to smutné, ale zadavatelka napsala pouze info, že fenka měla 700 gramů ?! Nepíše stáří. ani nic bližšího. Takové štěně mělo být zrejmě ještě u matky. Obávám se, že zas někdo naletěl nějaké množce.
Štěně mělo dva měsíce, je to v předchozích tematech zadavatelky. Také bych to tipla, že si něco doneslo z domu...
Eva088
napsal(a):
Ano dva měsíce a meli jsme ji doma dva týdny a už po 4 dnech to začalo. Tři veterináři mi řekli to samé, vrozena srdeční vada ty se většinou ve druhém třetím měsíci projevují. Je a bylo to hrozny, nikomu bych nikdy tohle nepřála zážit
A odkud jste stene meli, bylo s PP?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Eva088
napsal(a):
Bylo bez pp ale jeli jsme pro něj přímo k chovatelům co mají pejsky s pp oba jsme viděli, s paní resim vraceni peněz, vůbec se mi to totiž nezdá
Asi genetická vada.Příště kupte štěně s pp.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Eva088
napsal(a):
Pokud jednou budu znovu chtít tak určíte ; ( kamarádka mela papírového pejska a v pěti letech ji taky umřel na srdicko. Je to hrozny ; ( ale ta moje princezna se ničeho nedozila ; (.
A určitě vybírejte štěně po vyšetřených rodičích (patelly, srdíčko). Hodně sil.