Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2015 18:12
Viky12

XXX.XXX.1.239

Dneska jsme byli na procházce ještě s jedním pejskem. A můj pes na nej začal skákat, ale ne ze hry. Prostě nadřízeně a když se ten pes po něm ohnal, tak můj pes začal vrčet a cenit zuby, pak ho i kousnul. Ale bylo to vždycky, když se ten druhý pes ohnal. Pak jsem ho měla na vodítku a když k nám přiběhl tak můj pes před ním jenom uhýbal. Nevíte, proč to dělá a jak to řešit?

30.9.2015 18:19
anonymx

XXX.XXX.225.120

Protoze je.normalni. A co chcete resit? Proboha proc chcete mit ze psu za kazdou cenu plysaky?

30.9.2015 18:33
scylla

XXX.XXX.109.99

Viky12 napsal(a):
Dneska jsme byli na procházce ještě s jedním pejskem. A můj pes na nej začal skákat, ale ne ze hry. Prostě nadřízeně a když se ten pes po něm ohnal, tak můj pes začal vrčet a cenit zuby, pak ho i kousnul. Ale bylo to vždycky, když se ten druhý pes ohnal. Pak jsem ho měla na vodítku a když k nám přiběhl tak můj pes před ním jenom uhýbal. Nevíte, proč to dělá a jak to řešit?

Řešte to tak, že svého psa napomenete a ze psa sundáte dřív, než to druhému začne vadit. Může to dělat ze spousty důvodů a nadřazenost je jenom jeden z nich, chtělo by to vidět. Řešení je nenechat ho to dělat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík