Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2015 16:14
ViktoriaM

XXX.XXX.59.41

Dobry den,
Potrebujem kupiť pre šteniatko yorka, staré 2mesiace a 3tyždne kšandy a neviem ake by boli najlepšie.Viete mi prosim poradiť?Najlepšie keby ste mi poslali odkaz na obrazok.Ďakujem.

2.10.2015 12:26
DExi

XXX.XXX.119.130

ViktoriaM napsal(a):
Dobry den,
Potrebujem kupiť pre šteniatko yorka, staré 2mesiace a 3tyždne kšandy a neviem ake by boli najlepšie.Viete mi prosim poradiť?Najlepšie keby ste mi poslali odkaz na obrazok.Ďakujem.

Já bych se teda u štěňátka primlouvala za obojek, ale celkem kvalitní značky jsou třeba Red Dingo, Zero DC nebo se koukni sem:
http://www.4dox.cz/form-klasicky-obojek.aspx
Je to sice dražší, ale jsou krásné a vypadají kvalitně :).

2.10.2015 12:31
ViktoriaM

XXX.XXX.59.41

Všade počuvam niečo ine.Niektory mi odporučaju kšandy iny obojek.Už fakt neviem čo si vybrat

2.10.2015 14:07
Saska28

XXX.XXX.127.0

Hmjá osobně dávám přednost obojky ale to je na vás co vyberete :).

2.10.2015 14:45
Clayton

XXX.XXX.104.9

Postroj bych koupila až se s obojkem naučí chodit na vodítku.A nedovolte mu tahat.

2.10.2015 14:50
fawnalee

XXX.XXX.229.100

Clayton napsal(a):
Postroj bych koupila až se s obojkem naučí chodit na vodítku.A nedovolte mu tahat.

Pro jorka fakt raději ty kšíry. Ono to mimino je fakt malé a za obojek se dá dost blbě i omylem škubnout. Pesa v tu ránu letí vzduchem - což zrovna za pidi krček není nic moc. Ono je to něco dost jiného u štěněte, které má 5 a více kg a něco jiného u sotva kilového drobka. U těchto prťavců za mě jedině a pouze kšíry. Ale odkaz nedám, my naše holky vždycky vzali s sebou do zveráku a koupili kšírky, které jsme vyzkoušeli, aby opravdu padly.

2.10.2015 15:22
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Samozřejmě jen kšíry !

2.10.2015 18:11
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Názory se různí no, já dávam jen obojek, bojim se že by se jí hodně cuchala srst, stačí to rozčesávání v místě obojku . Jinak určitě tu nejmenší velikost

2.10.2015 18:58
Clayton

XXX.XXX.104.9

fawnalee napsal(a):
Pro jorka fakt raději ty kšíry. Ono to mimino je fakt malé a za obojek se dá dost blbě i omylem škubnout. Pesa v tu ránu letí vzduchem - což zrovna za pidi krček není nic moc. Ono je to něco dost jiného u štěněte, které má 5 a více kg a něco jiného u sotva kilového drobka. U těchto prťavců za mě jedině a pouze kšíry. Ale odkaz nedám, my naše holky vždycky vzali s sebou do zveráku a koupili kšírky, které jsme vyzkoušeli, aby opravdu padly.

To bude asi tím, že já potkávám ''jorky'', v průměru o 8 kilech.
Ano, v případě opravdového jorka bych volila postroj.Red dingo, Rogz...a vyhněte se Trixie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík