Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2015 18:29
adruana

XXX.XXX.236.195

Dobrý den, nevite jaké jsou nejlepší granule pro stene.?

1.10.2015 18:34
Saska28

XXX.XXX.127.0

Věk? Rasa? Velikost? Potřebuji podrobnosti :) je hodně dobrých značek ale každé rase sedí něco jinýho...

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.10.2015 18:50

Saska28 napsal(a):
Věk? Rasa? Velikost? Potřebuji podrobnosti :) je hodně dobrých značek ale každé rase sedí něco jinýho...

Co to povídáte? To se jako řídíte RC?

1.10.2015 18:51

adruana napsal(a):
Dobrý den, nevite jaké jsou nejlepší granule pro stene.?

Jaký máte cenový strop ?

2.10.2015 10:39
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

Možná bylo myšleno na rase...jako podle velikosti psa.

2.10.2015 10:50
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Někdo třeba sype čivavě to co doze.

2.10.2015 11:03
Markéta80

XXX.XXX.176.2

To nejde právě říct jaké jsou nejlepší. Jaké dával chovatel? Záleží i jaká rasa to je, naše nakonec si vybral hodně malinké od Barking heads-tiny paws, jiné nechtěla.

2.10.2015 17:38
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

Dobrých granulí je dnes už více. Je nutné vědět, jaký mám cenový limit. Je potřeba si prostudovat složení a říct si, co od granulí chcete, respektive si dát při výběru priority surovin, optimálně negativně, tedy jaké v krmivu nechcete. Ale záleží to na té ceně.

2.10.2015 21:53
senda

XXX.XXX.119.172

Zkuste se mrknout na granule.cz.

3.10.2015 16:49
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

senda napsal(a):
Zkuste se mrknout na granule.cz.

Na granule.cz mají hlavně americké granule, které mají pro eu často dlouho výpadky. Myslím, že evropské značky jsou už dnes na stejné úrovni a krmivo se nemusí vozit přes půlku světa. Navíc si myslím, že řada evropských značek je dnes sestavena o kus lépe než americké.

3.10.2015 19:44
senda

XXX.XXX.119.172

pavel.novotny napsal(a):
Na granule.cz mají hlavně americké granule, které mají pro eu často dlouho výpadky. Myslím, že evropské značky jsou už dnes na stejné úrovni a krmivo se nemusí vozit přes půlku světa. Navíc si myslím, že řada evropských značek je dnes sestavena o kus lépe než americké.

Black Canyon - německé, Wolfsblut - německé, vyráběno v Anglii, Go natural a NOW - kanadské. Osobně preferuji kanadské granule, léta jsem krmila Acanou, v té době to byly asi nejlepší granule na trhu. Mým nynějším fenkám vyhovují First Mate, Go natural a NOW.

3.10.2015 19:55
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

Omlouvám se, myslel jsem zámořská nebo jakákoliv evropská. To je váš obchod, že ho tak propagujete? Člověk většinou doporučí krmiva a nikoliv obchod.

3.10.2015 20:04
noemi

XXX.XXX.64.236

pavel.novotny napsal(a):
Omlouvám se, myslel jsem zámořská nebo jakákoliv evropská. To je váš obchod, že ho tak propagujete? Člověk většinou doporučí krmiva a nikoliv obchod.

Takhle se může ptát jen ten, který z tohoto e-shopu nikdy neobjednával...ten kdo s ním má zkušenosti - jen ty nejlepší, tak jej zodpovědně může doporučit všem .
Taky patřím ke spoustě spokojených zákazníků, tak proč bych jej nemohla doporučit?
Granule mám zpravidla další den po objednání doma, velký pytel bez poštovného, kvalitní granule, není problém objednat i mezi Vánocemi apod. Služby, které nejsou v současné době úplnou samozřejmostí.

A než tady vypisovat jednotlivé značky, je odkaz mnohem rychlejší...a v podstatě tady nelze sáhnout vedle.

3.10.2015 20:04
senda

XXX.XXX.119.172

Nemám žádný obchod / i když by to asi nebylo špatné / a nic nepropaguji, ať si každý nakupuje kde chce. Chtěla jsem jen poradit zadavatelce, kam se případně m.j. podívat. Navíc FM a Acana ani nejsou v tomhle obchodě.

3.10.2015 20:07
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

Tak původně jste psala jen o obchodě. Víte, já jsem na to trochu alergický. Hodně prodejců sedí u internetu a cpe svoje linky horem dolem do internetu. Ty jejich reklamy jsou skutečně trapné.

3.10.2015 20:10
senda

XXX.XXX.119.172

noemi napsal(a):
Takhle se může ptát jen ten, který z tohoto e-shopu nikdy neobjednával...ten kdo s ním má zkušenosti - jen ty nejlepší, tak jej zodpovědně může doporučit všem .
Taky patřím ke spoustě spokojených zákazníků, tak proč bych jej nemohla doporučit?
Granule mám zpravidla další den po objednání doma, velký pytel bez poštovného, kvalitní granule, není problém objednat i mezi Vánocemi apod. Služby, které nejsou v současné době úplnou samozřejmostí.

A než tady vypisovat jednotlivé značky, je odkaz mnohem rychlejší...a v podstatě tady nelze sáhnout vedle.

Přesně tak . Děkuji za pochopení. Sama bych byla kdysi ráda, kdyby mě někdo nasměroval. Ušetřila bych spoustu času...

3.10.2015 20:15
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

noemi napsal(a):

Tak to je skutečně trapné. Už jsem si toho všimnul v jiných vláknech - noemi a senda si přitakávají v doporučování jednoho eshopu. Písnu to adminovi, ať to zkontroluje. Taková propagace je fakt okatá.

3.10.2015 20:16
senda

XXX.XXX.119.172

pavel.novotny napsal(a):
Tak to je skutečně trapné. Už jsem si toho všimnul v jiných vláknech - noemi a senda si přitakávají v doporučování jednoho eshopu. Písnu to adminovi, ať to zkontroluje. Taková propagace je fakt okatá.

Ha ha ha.

3.10.2015 20:26
noemi

XXX.XXX.64.236

pavel.novotny napsal(a):

Krapet paranoidní, ne?
Jsem z Ostravy...navíc absolutně neobchodní typ.

To se fakt v současné době nemůže nic pochválit a doporučit, aniž by tady nějaký paranoik nevyskakoval?

Klidně adminovi napište, jsem ochotná holkám pak napsat své iniciály, plus poslat své objednávky z uvedeného e-shopu, aby bylo jasné, že to není ani můj známý, natož můj obchod

Směju se - a co když jste pro změnu obchodník Vy a tento obchod je jen Váš konkurent, kterému závidíte pozitivní ohlasy?... měla bych Vás tudíž nahlásit adminovi :-D :-D :-D :-D :-D.

3.10.2015 20:52
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

To mě klidně nahlašte. Vidíte, že sem dávám nějaké linky na nějaký obchod? V tom bude asi ten rozdíl. Jsou tady dva lidé, kdo obchod všude cpou. A asi ne proto, že je to funkční obchod, že? Už jsem to psal v jiném vlákně.

3.10.2015 21:49

Já tento obchod také doporučuji, jelikož jsem v něm několikrát nakupovala a vše bez problému.

3.10.2015 21:54
JanulaM

XXX.XXX.173.127

Tento obchod doporučuje hodně lidí, kdekoli v diskuzi se někdo zeptá na kvalitní granule, tak lidi napíšou cokoli z granule.cz opravdu jste pane Novotný paranoidní

4.10.2015 20:49
joanne.s

XXX.XXX.46.171

pavel.novotny napsal(a):

Ukažte mi e-shop, který prodává jen pár značek krmiv, zato všechny mají plno masa, jsou bez pšenice, a kukuřice, s přírodní konzervací a s chelátovými minerály. Nakupuji i na zoohitu a sierra, ale na granulecz také nedám dopustit a začátečníkům granulářům také doporučuji.

5.10.2015 10:12
saty

XXX.XXX.10.1

Myslím že granule.cz jsou dobrý e-shop osobně z něj nenakupuji mám jiné pro mě pohodlnější možnosti. Ale spousta z mých známích zde nakupuje tak proč nedoporučit. Granule.cz jsou velmi známí hlavně kvalitou nabízeného zboží tak mě nepřekvapuje ani neuráží že se o tu objevuje to mi spíš vadilo když tu slečna co měla v přezdívce i jmeno výrobce v každém příspěvku propagovala nějaké zboží.

5.10.2015 18:28
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

joanne.s napsal(a):
Ukažte mi e-shop, který prodává jen pár značek krmiv, zato všechny mají plno masa, jsou bez pšenice, a kukuřice, s přírodní konzervací a s chelátovými minerály. Nakupuji i na zoohitu a sierra, ale na granulecz také nedám dopustit a začátečníkům granulářům také doporučuji.

Tak já znám víc eshopů, který mají za mě třeba aspoň 5 značek top granulí a k tomu hodně dalších věcí, který potřebuju objednat. Třeba zrovna ten spokojenypes.cz. A eshopů, kde mají slušné produkty v omezenějším množství vám napíšu klidně hned 5.

5.10.2015 18:44
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Jo skoro každý eshop má i ty top granule jenže když se tady někdo ptá čim krmit tak právě granule.cz se doporučují, tam at se vezme cokliv tak je to ok. X lidí prostě nestuduje obaly a bud dá na doporučení veterináře nebo jde do prvního zverimexu a když už tak jde dle cn a vezme RC když stojí tolik tak musí být nejlepší . a nejde napsat jeden druh granulí jako enjlepší, naše vzala a žere jen jeden druh, jiné prostě nechce a stojí u misky jak u mučení a vim že jsou i lepší ale dostala na výběr a vybrala si sama

6.10.2015 07:00
joanne.s

XXX.XXX.41.2

joanne.s napsal(a):

Pavel.novotny: OK, tak dejte tip, který splňuje totéž, co já píšu.

6.10.2015 10:44
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

joanne.s napsal(a):
Pavel.novotny: OK, tak dejte tip, který splňuje totéž, co já píšu.

Tak já nevím, jestli splňují všechno, co píšete, ale obchody, kde jsem se setkal s tím, že tomu rozumí a mají dost kvalitních značek jsou třeba:
www.spokojenypes.cz - trochu problém, že je to velký eshop a není to tak individuální
www.upejska.cz
www.krmiva-pucalka.cz
www.krmivo-pro-psy.com
www.topkrmiva.cz.

6.10.2015 10:50

pavel.novotny napsal(a):
Tak já nevím, jestli splňují všechno, co píšete, ale obchody, kde jsem se setkal s tím, že tomu rozumí a mají dost kvalitních značek jsou třeba:
www.spokojenypes.cz - trochu problém, že je to velký eshop a není to tak individuální
www.upejska.cz
www.krmiva-pucalka.cz
www.krmivo-pro-psy.com
www.topkrmiva.cz.

Nesplňují.

6.10.2015 10:55
xhans

XXX.XXX.49.205

Fish4dogs a Taste of the Wild puppy, Hill´s Canine Puppy vše bez pšenice.

Zajímá mě jestli někdo krmí granulemi Orijen, líbí se mi jejich složení i zámořské recenze, ale neznám moc lidi co by krmili...(asi cena...).

6.10.2015 10:57
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Snad - co na ně řekne pes. Ne my.

6.10.2015 11:00
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Pavel.novotný: nesplňují.

6.10.2015 11:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2990473/zbytky-od-jidla#a2992685.

pavel.novotny napsal(a):
Já myslím, že jsou i granule s obilovinami, které mají víc masa než některá krmiva bez obilovin. Rozhodně není možné říct, že granule bez obilovin jsou garancí vysokého nebo vyššího obsahuj masa.
Janula
Souhlasím místo obilí je tam třeba hrách nebo brambory, ale podíl masa stejný někdy bohužel i menší.

6.10.2015 11:05
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

Pravděpodobně máte nějaké zvláštní požadavky. Spokojenypes.cz má minimálně pět šest dobrých značek. Osobní odběr v Praze, na heurece recenzí asi 14tis. Ale určitě vám granule.cz neberu. Jen si myslím, že je dobré vědět, že jsou i další obchody, které budou pro řadu lidí výrazně lepší.
Myslím, že tři obchody z těch, co jsem napsal, jsou přímo dovozci a mají chovatelský program, kde můžete nakoupit výhodněji než u běžných prodejců.

6.10.2015 11:07

pavel.novotny napsal(a):
Pravděpodobně máte nějaké zvláštní požadavky. Spokojenypes.cz má minimálně pět šest dobrých značek. Osobní odběr v Praze, na heurece recenzí asi 14tis. Ale určitě vám granule.cz neberu. Jen si myslím, že je dobré vědět, že jsou i další obchody, které budou pro řadu lidí výrazně lepší.
Myslím, že tři obchody z těch, co jsem napsal, jsou přímo dovozci a mají chovatelský program, kde můžete nakoupit výhodněji než u běžných prodejců.

Asi jste ty požadavky nepochopil.

6.10.2015 12:15
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Požadavky jsem napsala jasně.

6.10.2015 12:57
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

joanne.s napsal(a):
Požadavky jsem napsala jasně.

Jasně, respektuji to. Kdo má krmivo třeba už vybrané a ví, co chce, určitě využije jiný eshop, kde je širší nabídka a lepší služby. Ale každý má to své a proto může být všude tolik prodejců.

6.10.2015 20:53
noemi

XXX.XXX.64.236

pavel.novotny napsal(a):
Jasně, respektuji to. Kdo má krmivo třeba už vybrané a ví, co chce, určitě využije jiný eshop, kde je širší nabídka a lepší služby. Ale každý má to své a proto může být všude tolik prodejců.

Můžete mi vysvětlit, k čemu bude někomu, kdo ví, co chce, uvedená širší nabídka?
A to s lepšími službami už nechápu vůbec

6.10.2015 21:58
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

Tak lepší službou myslím třeba platbu kartou online a nebo možnost osobního odběru. Ke každé objednávce, kterou dělám, kupuju psům pár druhů pamlsků a skoro vždycky nějakou hračku nebo tak. Takže se hodí, když má prodejce aspoň něco na víc než jen 5 značek granulí. Ale jak jsem psal, každý má prioritu výběru jinde. Já jen tvrdil, že je řada dobrých nebo lepších obchodů. U dvou dovozců navíc občas využívám chovatelský program, když si beru jejich granule, takže je mám výrazně levnější. A to platí i u značky, kterou má ten váš obchod. Na chovku dostanu cenu o cca 150kč nižší než u vašeho prodejce.

7.10.2015 07:47
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Pavel.novotny:

Nespravujete Vy náhodou tento e-shop?

http://www.pamlskovnik.cz/vse-o-nakupu/.

7.10.2015 16:20
pavel.novotny

XXX.XXX.117.8

Spravuju a proto si tady všude dělám reklamu

7.10.2015 17:28

pavel.novotny napsal(a):
Spravuju a proto si tady všude dělám reklamu

V tom je jádro pudla

7.10.2015 19:25
joanne.s

XXX.XXX.42.60

To vysvětluje hodně.

8.10.2015 09:16
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

Pro ty, co sedí v zadních řadách, to byl vtip. Bude to shoda jmen. Ale těší mě, že si někdo dal práci a snažil si mě vygooglovat. To se cení.

8.10.2015 09:35
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Možná byste nevypadal jako provozovatel e-shopu, kdybyste tolik nebrojil proti doporučování jiných e-shopů /což je zde běžné a nikoho to nepohoršuje/ a zároveň opakovaně nenabízel tazatelům, že jim napíšete do soukromé zprávy, jaké granule koupit.

8.10.2015 09:40
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

joanne.s napsal(a):
Možná byste nevypadal jako provozovatel e-shopu, kdybyste tolik nebrojil proti doporučování jiných e-shopů /což je zde běžné a nikoho to nepohoršuje/ a zároveň opakovaně nenabízel tazatelům, že jim napíšete do soukromé zprávy, jaké granule koupit.

Já sám jsem zde několik eshopů doporučil, ovšem jako protiváhu vašich doporučení. To, že napíši doporučení na konkrétní značku v případě nějakého speciálního požadavku, vidím jako korektní, protože tady nechci nikomu dělat reklamu.
Pokud bych už měl být ten provozovatel toho eshopu, jak jste psal, nevšiml jsem si, že by tam prodávali nějaké krmivo, takže by to moc nedávalo smysl, že.

Přidejte reakci

Přidat smajlík