Jaké hračky co jdou naplnit pamlsky pro psa?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2015 11:30
snehula

XXX.XXX.235.129

Používáte hračky, které jdou naplnit pamlsky, a dáváte je psovi když jdete třeba do práce, aby se zabavil? Jaké konkrétně doporučujete, existuje nějaká kvalitní i od českého výrobce?

2.10.2015 12:01
shavoid

XXX.XXX.152.1

Zatím se mi nejvíce osvědčili hračky Kong.

2.10.2015 12:13
snehula

XXX.XXX.235.129

A máte ten co jde rozšroubovat nebo se musí naplnit jedním otvorem nahoře? Četla jsem o různých druzích http://www.vybratdarek.cz/hracka-pro-psa-ktera-opravdu-vydrzi-vsadte-na-superodolny-kong/
a přijde mi lepší ten co jde rozdělat, na druhou stranu si říkám, aby si ho pes neotevřel sám, ten v jednom kuse asi víc vydrží. Taky nevím, zda zvolit classic nebo extreme. Ale primárně jsem chtěla podpořit nějakého českého výrobce, jenže jsem hledala na netu a všechno mi přijde oproti tomu kongu fórové. U nás většina hraček nepřežije déle jak pět minut, když jsou ponechány na hryzání, takže bych se bála s něčím nekvalitním nechat psa o samotě.

2.10.2015 12:49
shavoid

XXX.XXX.152.1

snehula napsal(a):
A máte ten co jde rozšroubovat nebo se musí naplnit jedním otvorem nahoře? Četla jsem o různých druzích http://www.vybratdarek.cz/hracka-pro-psa-ktera-opravdu-vydrzi-vsadte-na-superodolny-kong/
a přijde mi lepší ten co jde rozdělat, na druhou stranu si říkám, aby si ho pes neotevřel sám, ten v jednom kuse asi víc vydrží. Taky nevím, zda zvolit classic nebo extreme. Ale primárně jsem chtěla podpořit nějakého českého výrobce, jenže jsem hledala na netu a všechno mi přijde oproti tomu kongu fórové. U nás většina hraček nepřežije déle jak pět minut, když jsou ponechány na hryzání, takže bych se bála s něčím nekvalitním nechat psa o samotě.

My máme ten černý, to je myslím ten extreme, je to jen jeden kus a zatím drží. Vyhráli jsme to kdesi na zkouškách, takže jsem k němu přišla jak slepá k houslím a zatím drží. S jinými hračkami zkušenosti nemám.

2.10.2015 13:11
snehula

XXX.XXX.235.129

Díky, takže zatím to vypadá jako nejlepší volba, zdá se. Tvrdé žvýkací pamlsky bych se mu bála nechat, tohle mi přijde bezpečnější. Když jsem byla malá, zasekla se kost našemu tehdejšímu psovi v tlamě a málem se udusil, nebýt pohotového zásahu jedné paní.

2.10.2015 13:17
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Pamlskovníky jsou dobrá věc. Ale jako denní zábava, zatímco jste v práci, to fungovat nemůže, omrzí se. Doporučuji používat jen občas, pro zpestření.

2.10.2015 14:06
snehula

XXX.XXX.235.129

I když v nich bude něco po čem se může pes utlouct?

2.10.2015 14:43
veraboskova

XXX.XXX.174.250

Máme Kong classic a pak Zoinka hydrant smajlík http://www.hanazertova.cz/produkt/plnici-hracka-zoink/ zoink je tvdší, není hladký a funguje stejně jako kong.
Kupuju paštiky pro psy a plním to tím. Bez paštiky si s tím hafani nehrajou.
Jinak jako super zábavu mají psi obyčejnou kartonovou krabičku a do ní schovat sušenky.

2.10.2015 15:01
snehula

XXX.XXX.235.129

Děkuju, Zoink neznám a vypadá tedy docela zajímavě, jsem asi divná, ale vidím v tom více věcí než jen hydrant :-D Myslím, že by se mohl líbit i tomu našemu trumpetovi, ale ven mezi lidi bych ho raději nenosila smajlík. Věřím, že úplně bez pamlsků uvnitř hračka nezaujme tolik jako s dobrým obsahem. Ta paštika je super nápad, to se do toho lehce nacpe a psovi to bude ještě dlouho vonět i prázdný.

3.10.2015 11:19
veraboskova

XXX.XXX.174.250

snehula napsal(a):
Děkuju, Zoink neznám a vypadá tedy docela zajímavě, jsem asi divná, ale vidím v tom více věcí než jen hydrant :-D Myslím, že by se mohl líbit i tomu našemu trumpetovi, ale ven mezi lidi bych ho raději nenosila smajlík. Věřím, že úplně bez pamlsků uvnitř hračka nezaujme tolik jako s dobrým obsahem. Ta paštika je super nápad, to se do toho lehce nacpe a psovi to bude ještě dlouho vonět i prázdný.

:) :) no tak to mě teda nenapadlo. Mě se tohle jednou stalo s házecím aportem pro psy. Ten zas připomíná dámskou autoerotickou pomůcku, tak už ho ven taky neberu
http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=9_127&products_id=9080&zenid=279715495447983e3b0c7c819e191675.

3.10.2015 11:58
snehula

XXX.XXX.235.129

Něco podobného máme na aportování taky, jednou jsem to vzala ven, jak je to dlouhý, trčelo mi to z poloviny z kapsy u bundy a v tý chvíli mi teprve došlo, že to vypadá fakt celkem divně, takže od té doby si s tím pes hraje jen doma smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík