Projevy psí lásky, jak to máte vy?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2015 17:43
Nela2

XXX.XXX.152.1

Zdravím všechny diskutující,
tak trochu váhám, jestli mi moje fena projevuje náklonnosti, či nikoliv. Několikrát za den ke mě přijde a začne mne olizovat, kdybych se sama nezvedla, nebo neodešla, tak se vsadím, že jí to vydrží i hodinu, nebo dvě. Je to projev lásky, či nikoliv?

2.10.2015 17:46
shavoid

XXX.XXX.152.1

To by mne také zajímalo, mě bordera dělá to samé. Kolikrát si jen zavazuju tkaničky, vyhrne se mi tričko a už cítím psí jazyk, jak mi líže záda. Když dělám něco na počítači, dojde za mnou a snaží se mi dostat do ucha, nebo mi olízat tvář. Ale nevím, myslím, že to dělá jenom proto, že jsem slaná a to jí nějakým způsobem chuťově přitahuje. Ale má jazyk jak šmirglpapír..

2.10.2015 18:15
colectiv

XXX.XXX.176.17

Moji psi me oliznou jednou, dvakrat denne, beru to jako, mam te rad´´ a jde si zas delat svoje. :)
Cubiny lizou i pri drbani nohou-maji to rady. Pes spis olizne rychle jednou, dvakrat ruku, oblicej.

Neregistrovaný uživatel

2.10.2015 18:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Tak já mám doma invazivní vnucovače a neinvazivní vnucovače
Neinvazivní vnucovač svou lásku projevuje tak, že si k vám nejdřív sedne a upřeně koulí psí oči. Když nic, tak žďuchne packou a když nic, tak se přisune blíž a začne mě umývat a dost často dělá mimí (přední packy mi položí na ramena a olíže mi celý obličej, včetně krku i uší). Na povel dolů nebo taky tě miluju seskočí a pak přijde nastavení zadku, že jako podrbej - přičemž člověk sedí na židli a pes má břicho přes obě kolena sedícího člověka a u toho nejlíp drbat na zadku.
Pak mám invazivního vnucovače, který svou psí lásku dává najevo bez jakéhokoliv varování. Takže když to člověk nejméně čeká, už ho má na ramenou a je omyt bez varování. Pokud sedím, okamžitě přiběhne, zadek mi složi na nohy a prostě drbej...
U toho v obou případech se můžou psiska uvrtět a když drbu, kdekoliv, tak slastně pomlaskávat a poštěkávat

2.10.2015 19:15
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Tak ja mam tri tipy lasky-kluk kdyz jsem dostatecne nizko-nebo kdokoli z rodiny neomylne najde ucho a snazi se prostrcit jazyk druhym uchem ven, dokaze byt pekne urputny.

2.10.2015 19:16
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Ach jo, nenacetlo se to.

2.10.2015 19:26
Hodonak

XXX.XXX.83.106

Lexaurin napsal(a):
Tak ja mam tri tipy lasky-kluk kdyz jsem dostatecne nizko-nebo kdokoli z rodiny neomylne najde ucho a snazi se prostrcit jazyk druhym uchem ven, dokaze byt pekne urputny.

Ano... dost často jim vyhrožuju, že jazyk trčící z jednoho ucha chytím, a protáhnu si jím lebku jak štětkou na flašky... mají z toho prndel...

2.10.2015 22:10
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Hodonak napsal(a):
Ano... dost často jim vyhrožuju, že jazyk trčící z jednoho ucha chytím, a protáhnu si jím lebku jak štětkou na flašky... mají z toho prndel...

Takze to delaji i fenky? Ja mela zato, ze to je specialita klucicii casti me smeckysmajlík Jinak prostredni fenecka je stydliva a jen tak do vzduchu naznacuje liznuti, kdyz se k ni sklonim, da lizanou pusu a hodi se naznak. Nejmladsi dostava nocni zachvaty lasky kdy me doslova znasilni oblicej jazykem, jen francouzak ji nedovolim.

Přidejte reakci

Přidat smajlík