Uživatel s deaktivovaným účtem

Ani já.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.83
Kopíruji popis skupiny z FB:
Přátelé :o)! Pozvala jsem vás do této skupiny, protože bych moc ráda pomohla jednomu útulku, ze kterého mám sama několik pejsků. Majitelka s manželem žijí velice skromně, jsou sami, starají se o pejsky ze svých platů, nikdo jim nepomáhá, ani obec, ani stát, žádné dotace atd. Ráda bych touto cestou nakoupila kvalitní granulky které sama používám a na začátku prosince je útulku ráda poslala. Byla bych moc ráda, pokud se najde pár lidiček, kteří by mi finančně pomohli. Budu ráda za jakýkoliv příspěvek, jakoukoliv pomoc! I 1kč,10kč,50kč jsou peníze! Jednalo by se o granzlky značky Nutra Gold, velmi kvalitní.1♥♥.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kopíruji popis skupiny z FB:
Přátelé :o)! Pozvala jsem vás do této skupiny, protože bych moc ráda pomohla jednomu útulku, ze kterého mám sama několik pejsků. Majitelka s manželem žijí velice skromně, jsou sami, starají se o pejsky ze svých platů, nikdo jim nepomáhá, ani obec, ani stát, žádné dotace atd. Ráda bych touto cestou nakoupila kvalitní granulky které sama používám a na začátku prosince je útulku ráda poslala. Byla bych moc ráda, pokud se najde pár lidiček, kteří by mi finančně pomohli. Budu ráda za jakýkoliv příspěvek, jakoukoliv pomoc! I 1kč,10kč,50kč jsou peníze! Jednalo by se o granzlky značky Nutra Gold, velmi kvalitní.1♥♥.
Koneckonců proč by ne, je to na dobrou věc. Osobně mám ale větší důvěru, vyvěsí-li něco takového útulek sám a ne nějaká sprostředkovatel. Jinak si už nemyslím nic, leda kdyby tam v té skupina byla nějaká žhavá diskuze
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.198
rapotacka11
napsal(a):
O jaký útulek jde ?
Jj, přesně to mě napadlo, nechápu, že někdo posílá peníze na útulek, aniž by věděl, o který se jedná...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jj, přesně to mě napadlo, nechápu, že někdo posílá peníze na útulek, aniž by věděl, o který se jedná...
Samozřejmě - to je přece zcela zásadní dotaz. Pořád jsem čekala, kdy se to v tom textu od Vás objeví a ono nic...takže anonymně bych já peníze nedala.

fikovnice
napsal(a):
Samozřejmě - to je přece zcela zásadní dotaz. Pořád jsem čekala, kdy se to v tom textu od Vás objeví a ono nic...takže anonymně bych já peníze nedala.
Oni tam (na fb) fakt posílají prachy neznámému člověku, co si založí stránku s prosbou o příspěvek na neznámý, dost pravděpodobně ani neexistující, útulek. Žasnu, jak jsou lidi naivní či spíš hloupí.
napsal(a):
Oni tam (na fb) fakt posílají prachy neznámému člověku, co si založí stránku s prosbou o příspěvek na neznámý, dost pravděpodobně ani neexistující, útulek. Žasnu, jak jsou lidi naivní či spíš hloupí.
To bylo první co mě napadlo krom članku hned v uvodu fc stranky kde hraji na city tam neni nic konkretního, jen čislo učtu kam poslat penize.
Zasadní informace o koho či jaky utulek se jedna, kam jdou peníze, kolik se vybralo co se koupilo.
Aktuální stav k 17.9.2015 cena granulek 20 701, - po dnešnímu příspěvcích nám na granulky chybí aktuálně: 19 001, - Děkuji že nám pomáháte ♥♥♥ Prosíme o sdílení a doporučení naší skupiny vašim přátelům, pokud jsou stejní milovníci pejsků a rádi by se na příspěvku podíleli ♥ Děkuji Andrea Cardelli Mišotová
Tak nevím... co to je za granule za 20 táců?

danis
napsal(a):
Aktuální stav k 17.9.2015 cena granulek 20 701, - po dnešnímu příspěvcích nám na granulky chybí aktuálně: 19 001, - Děkuji že nám pomáháte ♥♥♥ Prosíme o sdílení a doporučení naší skupiny vašim přátelům, pokud jsou stejní milovníci pejsků a rádi by se na příspěvku podíleli ♥ Děkuji Andrea Cardelli Mišotová
Tak nevím... co to je za granule za 20 táců?
Taky to moc nechápu, neměla to být hodnota 20ti pytlů? A že jim 19 pytlů chybí, že zatím vybrali jen na jeden?
napsal(a):
Taky to moc nechápu, neměla to být hodnota 20ti pytlů? A že jim 19 pytlů chybí, že zatím vybrali jen na jeden?
No jasně. Deset pytlů jim nepomůže, oni jich musí mít dvacet.
Myslím, že potřebným pomůže klidně jeden pytel nebo jakákoliv částka.
Hlavně, že napíšou, kolik potřebují, pro koho to je, to už případné dárce jaksi nemusí zajímat.
Od pohledu podvod jak hrom.

danis
napsal(a):
Hlavně, že napíšou, kolik potřebují, pro koho to je, to už případné dárce jaksi nemusí zajímat.
To jo, no
danis
napsal(a):
Stejně tak nejasne udaje zadavatelky...
Ebra
napsal(a):
Https://www.facebook.com/groups/480130455481212/?fref=ts.
Myslím si o tom to, že to vypadá krajně podezřele. Další pastička na hlupáky.
Každá veřejná sbírka musí být ohlášená a schválená městským nebo krajským úřadem.
http://www.forjane.cz/co-je-verejna-sbirka-/
http://www.mvcr.cz/clanek/obcanske-aktivity-118893.aspx?q=Y2hudW09NQ%3D%3D
svévolně vybírat peníze na cokoli zákon nepřipouští.
Tereza 128 - to píšete správně. A to někdo hlídá? To někdo prověřuje? Vznáším pochybnost. No Vánoce se blíží, rozjeli to zavčasu a už možná vesele nakupují...nevím, já se tam na tu stránku už raději nechodím dívat. Na mně to jednoznačně působilo jako habaďura na blbečky, posílaly se tam peníze výhradně tak, že do soukromé zprávy bylo sděleno číslo soukromého účtu. Žádný transparentní účet veřejně pro všechny a to ani pro členy skupiny tam zveřejněný nebyl. Možná už je, nevím, prdím na to, kdo umí, umí, kdo neumí čumí. To teda fakt čumím...

Kolem mě je dost potřebných lidí na to, abych posílala peníze na nějaký pofiderní účet.
Posílávala jsem Člověku v tísni. Od té doby, co vydal šílený pamflet o Čechách v dobách minulých a od toho, co poslední dobou předvádí - ani jim ani korunu. Ale to už sem nepatří.
Ebra
napsal(a):
Tak jsme si pokecali, že...já osobně patřím k těm primitivům, kteří si celý rok šetří ( samozřejmě ze svého ) aby měli penízky na Vánoce. Asi vůbec nejdu s dobou...takoví jako já jsou teď za blbce.
Je to podvod a je potřeba na to ukázat, je smutné a vidím to čim dál víc že se za rouškou dobročinosti stále víc skrývá podvodu...
A to není jen tohle ale pod spoustou ochranařských organizací je jen velmi tvrdej obchod kterej těži z utrpení zvířata a soucitu lidí.Ja strašně jednoduche sebrat někde pejska k darování ktere je v pořadku a je očkovan a k tomuto vymyslet pěknou pohádku a zvěřejnit a pote vybrat přispěvky na péči, psa mezitím nacpat k nějaké ochotně dočaskářce která ho zdarma krmí a stará se a pak psíka za pěkné adopční poplatek prodat zájemci a ještě s podmínkou kastrace na vlastní náklady.Super kšeft mám tak 3-5 tisic v kapse a pokud veznu takto několik chudáku tak mam slušnej měsíční přijem, bez nákladu, bez zdanění bez rizika, a ještě mě všichni za to obdivujou.
napsal(a):
Kolem mě je dost potřebných lidí na to, abych posílala peníze na nějaký pofiderní účet.
Posílávala jsem Člověku v tísni. Od té doby, co vydal šílený pamflet o Čechách v dobách minulých a od toho, co poslední dobou předvádí - ani jim ani korunu. Ale to už sem nepatří.
Spousta těchto organizací těži jen ze soucitu a utroení ale jako každej aparát má vydoké náklady na vlastní provoz takže to co zustane na opravdovou pomoc je hodně málo a to co se dostane těm opravdu potřebným je 0 Ti opravdu potřební mají většinou uctu k sobě a neřvou a nežebrají a taky většinou nic nedostanou.
Bohužel na fb se dost rozjíždí novodobá žebrota. A většinou nejde ani o útulek, nebo fiktivní útulek. Nebo jsou to prostě dobře vykulátelní podvodníci. Tu je to na kočičky, tu na nemocného pejsáčka. Účty soukromé a tak si dotyční přijdou na pěkné prachy. Jedna vykutálená osoba i na 12tisíc za poslední týden - od soukromých osob vyžebraných ! Nemám nic proti přispění na operaci psa, na úraz, na útulek. ALE ?! Pokud platit, ak pouze na veřejnou sbírku, přesně určenou, na veřejný transparentní účet. Jinak ne.
lev
napsal(a):
Bohužel na fb se dost rozjíždí novodobá žebrota. A většinou nejde ani o útulek, nebo fiktivní útulek. Nebo jsou to prostě dobře vykulátelní podvodníci. Tu je to na kočičky, tu na nemocného pejsáčka. Účty soukromé a tak si dotyční přijdou na pěkné prachy. Jedna vykutálená osoba i na 12tisíc za poslední týden - od soukromých osob vyžebraných ! Nemám nic proti přispění na operaci psa, na úraz, na útulek. ALE ?! Pokud platit, ak pouze na veřejnou sbírku, přesně určenou, na veřejný transparentní účet. Jinak ne.
Je smutné jak lidi kšeftujou s lidským soucitem.
lev
napsal(a):
Přesně tak. Na veřejný účet - buď toho depozita/o.s. nebo v případě operací pejsků už jsem několikrát viděla, že založila účet veterina a posílalo se to na veřejný účet jim. Což mi přijde skvělé řešení. Ale jen tak na soukromý účet, to ani omylem...
Ano, už to není Andrea, je to Eny a na profilu nemá jedinou svou pořádnou fotku, jenom v mlze, ve slunečních brýlích...Potřebuju souhlas admina a celou tuto diskusi tam té Andree Ele okopíruju, někdo mi to pomožte od admina dostat to požehnání. Děkuji. Aspoň se ti lidi zamyslí, ano přispívají na pejsky...
Ebra
napsal(a):
Ano, už to není Andrea, je to Eny a na profilu nemá jedinou svou pořádnou fotku, jenom v mlze, ve slunečních brýlích...Potřebuju souhlas admina a celou tuto diskusi tam té Andree Ele okopíruju, někdo mi to pomožte od admina dostat to požehnání. Děkuji. Aspoň se ti lidi zamyslí, ano přispívají na pejsky...
Ja to zkoušela a nemužu se přihlasit do skupiny a nejlepši je přimo na fc nahlasit že jde o podvod a oni to smažou bloknou a to včetně zadavatele.