Krmení pro citlivé zažívání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2015 08:04

Dobrý den, prosím o radu mám šeltii psa 1.5roku dávala jsem nutram granule pro citlivé zažívání nesnese obiloviny a kuřecí ale bohužel ted nejsou v republice k dostání na jakou značku přejít, vybrala jsem calibru jehněčí s rýží jestli je to dobrá volba.Nebo poradte.Mockrát děkuij za odpověd.Ježová.

8.10.2015 09:14
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu mám šeltii psa 1.5roku dávala jsem nutram granule pro citlivé zažívání nesnese obiloviny a kuřecí ale bohužel ted nejsou v republice k dostání na jakou značku přejít, vybrala jsem calibru jehněčí s rýží jestli je to dobrá volba.Nebo poradte.Mockrát děkuij za odpověd.Ježová.

To záleží. Pokud nesnese obiloviny, v té calibře máte rýži. Otázka je, jaký máte finanční limit. Když tak mi napište zprávu, já vám tam zkusím něco hodit. Nechci tady nikomu dělat reklamu.

8.10.2015 09:35
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Moje čuba brala jen Nutram, jiných se nedotkla.

8.10.2015 10:57
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

rapotacka11 napsal(a):
Moje čuba brala jen Nutram, jiných se nedotkla.

Tak asi bude muset začít brát něco jiného. Pokud tedy neskočíte na letadlo do kanady a jeden pytel jí nepřivezete. Nebo můžete začít krmit masem.

8.10.2015 11:07
panda H

XXX.XXX.38.189

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Zkuste třeba Canidae s jehněčím a Bizon, GO! natural s rybou a třeba bezobilnou Acanu, musíte si načíst a pohledat, granulí bez obilí je vic, ale skoro všude je kuře. V Canidae J+B kuře není, a nebo tedy fakt to maso a příkrmy. My granule dáváme taky, ale i denne varene maso...

8.10.2015 11:13
panda H

XXX.XXX.38.189

panda H napsal(a):
Zkuste třeba Canidae s jehněčím a Bizon, GO! natural s rybou a třeba bezobilnou Acanu, musíte si načíst a pohledat, granulí bez obilí je vic, ale skoro všude je kuře. V Canidae J+B kuře není, a nebo tedy fakt to maso a příkrmy. My granule dáváme taky, ale i denne varene maso...

A ještě, nechci hanit, ale Calibra, by kolem nás ani "neprošla ", ale každému psu sedne a chutna něco jiného.

8.10.2015 11:21
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

pavel.novotny napsal(a):
Tak asi bude muset začít brát něco jiného. Pokud tedy neskočíte na letadlo do kanady a jeden pytel jí nepřivezete. Nebo můžete začít krmit masem.

Nemám ráda letadla .
Čuba už není...
Samozřejmě měla maso + granule.

8.10.2015 11:29
Hankanew

XXX.XXX.108.106

Nutram jsme taky měli. To je dobré krmivo. Máme také citlivého psa. Teď máme marp holistic jehněčí a super. Je hezké, že je to české krmivo.

8.10.2015 11:55
joanne.s

XXX.XXX.41.2

8.10.2015 16:25
Nonetka

XXX.XXX.98.21

Nám se osvědčila VD od Farminy - Hypoallergenic Fish-Potato ( ryba a brambor).

9.10.2015 10:40

Děkuji všem za odpovědi, nakonec na radu veter.vyhrály granule Taste of the wild.

9.10.2015 12:19
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Teď ještě, aby vyhrály u psa .

9.10.2015 15:56
digis46

XXX.XXX.152.1

Ale co si pamatuju, tak v Nutamu teda obiloviny jsou, přesto se dáříct, že to není špatné krmivo smajlík

11.10.2015 20:04
JandaHrub

XXX.XXX.122.78

Jestli mohu poradit, tak bych dala pozor na granule extrudované. Možná mohou mít dobré složení, ale extrudované granule ať chcete nebo ne, pořád v žaludku bobtnají. Mohu poradit z vlastní zkušenosti, že granule lisované za studena jsou super stravitelné a prakticky u psa nehrozí nadýmání, problém s trávením a prý dokonce torze žaludku.

11.10.2015 22:32
joanne.s

XXX.XXX.38.14

Janda: Nevěřím. Granule vícemasové, bez obilí, např. Orijen, Now po namočení nebobtnají vůbec. A ještě jsem nepotkala granule lisované za studena, které by měly opravdu dobré složení pro masožravce.

12.10.2015 11:46
pavel.novotny

XXX.XXX.108.106

Navíc, granule lisované za studena jsou trochu blbost. Extruze má hned několik výhod. Přirozeně má tu nevýhodu, že nevidíte, co do toho výrobce dal, takže chápu i ty lidi, kteří krmí barf, aby viděli, co psovi dávají. Ale ta výhoda, že extruze upraví škroby i bílkoviny, je poměrně důležitá. Granule lisované za studena ani nerozloži škroby, ani nevidíte, co do nich dávají. Výhodu to má jen jednu a to pro výrobce - nemusí si kupovat drahý extruder a koupí si jen levné zařízení na výrobu pelet - v praxi se to dá dělat klidně v garáži.

12.10.2015 11:54
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Markus Muhle Natur Nah - složení: Sušené kuřecí maso mleté 28%, celozrnná kukuřičná mouka (lehce stravitelná), celozrnná rýžová mouka (lehce stravitelná), moučka z bachoru divokých zvířat 8%, rýžové klíčky, moučka z kostní divokých zvířat 5%, kukuřičné klíčky, topinamburová moučka, moučka z mořských ryb 5%, sušená řepná dužina, lněný olej lisovaný za studena, řepkový olej lisovaný za studena, moučka ze žloutků 2%, suchá slatina, ovocný prášek 2% (tvoří ho: karob (svatojánský chléb), ananas, papája, banán, acerola – barbadoská třešeň, jablko, hruška, borůvka, mango, malina); směs sušených bylin a koření, lososový olej, moučka z řas, sušená a mletá Yucca Schidigera. Spousta obilí, zejména kukuřice, masa nic moc, moc se mi nelíbí, za ty peníze jde koupit lepší granule.

12.10.2015 13:10
JanulaM

XXX.XXX.49.41

Za studena lisovane granule taky nechapu, pripomina mi to krmeni pro kraliky, memu psovi bych to nedala ani nahodou.

28.1.2016 17:47
broulikj

XXX.XXX.192.76

pavel.novotny napsal(a):

Dobrý den,
Nutram je v ČR dostupný a to z velmi spolehlivého eshopu.

1.2.2016 19:02
kllarka95

XXX.XXX.163.157

Dobrý den,

za mě mohu doporučit řadu Winner plus holistic, je to řada speciálně zaměřená na citlivé trávení a rovněž pro psy s poruchami trávicího ústrojí. Nemá žádný obsah rýže, jen brambory + maso. Dělají jehněčí, losos, kachna a ono kuřecí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík