Prosím o vyplnění mého dotazníku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jana150

19.10.2015 20:08
Jana150

XXX.XXX.89.231

19.10.2015 21:52
conie

XXX.XXX.206.202

K čemu budou sloužit výsledky? Dotazník dost nesmyslný.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.10.2015 21:58

Jana150 napsal(a):
Https://www.survio.com/survey/d/A5W2D3G9P3V5L3E9J

předem děkuji.

Typycká bazva? Jasně, bazva je překlep - barva, ale typycká? Fakt?

19.10.2015 22:22
loraena

XXX.XXX.91.69

Dotazník jsem si otevřela, ale ty otázky mi přišli tak nesmyslné.. napsat jaké zvíře je nejhezčí, neroztomilejší a nejošklivější? Na to nedokážu odpovědět.. Celkově si neumím představit, k čemu má tento dotazník sloužit.

19.10.2015 22:29
LájošM

XXX.XXX.14.251

Opět jeden z nesmyslných dotazníků, ztráta času na obou stranách. Bez jakéhokoli cíle, nad otázkami nikdo nepřemýšlel. Asi ani nebylo proč, je vidět, že dotazník žádné téma nemá. Nějaké malé dítě zřejmě nemá co na práci, tak si hraje.

19.10.2015 22:30
bilusik

XXX.XXX.168.4

Také mi otázky příšly dost nesmyslné, tak jsem nic nevyplňoval. A že by někdo s takovým pravopisem potřeboval dotazník k nějaké bakalářské práci mi přijde dost úsměvné, spíš by se měla vrátit na hodiny ČJ na základní školu...

19.10.2015 22:52
tereza.128

XXX.XXX.44.57

Dětské naivní otázky malého děcka.

Neregistrovaný uživatel

19.10.2015 23:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.176

Vyplnila jsem, s vědomím, že tohle není průzkum ani na seminárku, ale přijde mi dobré podporovat mladé výzkumníky, třeba se při zpracování poučí, jak to příště postavit líp, aby se něco dozvěděla :).

20.10.2015 10:16
LájošM

XXX.XXX.14.251

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Vyplnila jsem, s vědomím, že tohle není průzkum ani na seminárku, ale přijde mi dobré podporovat mladé výzkumníky, třeba se při zpracování poučí, jak to příště postavit líp, aby se něco dozvěděla :).

A to se dozvěděla jako co? Že ti, co jí to vyplní na diskuzi o psech mají rádi psy? A že mají nejraděj plemeno, které si vybrali a mají ho doma? A že pejskaři nemá přehled o barvě určitého plemene krávy? smajlík
Toto není dotazník ani žáka 2. stupně ZŠ. Jestli se mýlím, tak je to velmi smutné.

20.10.2015 10:42
nexxi

XXX.XXX.228.56

Teda jak vás tu čtu, tak jste tu všichni děsní odborníci, nikdy jste nebyli mladí, zvědaví.. nechtěli jste to zkusit.. dyt vás to nic nestojí, jen chvilinku klikání.. jejda mane.. vy ten život berete tak děsně vážně.. prostě nacvakám pár odpovědí jak to vidím, zabralo to kolik, dvě minuty? tři? a udělalo to někomu radost.. proč to řešit dál.

20.10.2015 10:43

nexxi napsal(a):
Teda jak vás tu čtu, tak jste tu všichni děsní odborníci, nikdy jste nebyli mladí, zvědaví.. nechtěli jste to zkusit.. dyt vás to nic nestojí, jen chvilinku klikání.. jejda mane.. vy ten život berete tak děsně vážně.. prostě nacvakám pár odpovědí jak to vidím, zabralo to kolik, dvě minuty? tři? a udělalo to někomu radost.. proč to řešit dál.

A proč bychom to dělali?

20.10.2015 10:44
nexxi

XXX.XXX.228.56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A proč bychom to dělali?

Třeba proto, že to někomu udělá radost? třeba je za tím opravdu nějaký dítě, který prostě zkouší, co ty dotazníky umí, chce si z toho samo udělat graf.. a jednou mít třeba náskok před vrstevníkama, kteří ten dotazník budou ve škole dělat poprvý.. ale on/ona už bude vědět co a jak..

20.10.2015 10:47

nexxi napsal(a):
Třeba proto, že to někomu udělá radost? třeba je za tím opravdu nějaký dítě, který prostě zkouší, co ty dotazníky umí, chce si z toho samo udělat graf.. a jednou mít třeba náskok před vrstevníkama, kteří ten dotazník budou ve škole dělat poprvý.. ale on/ona už bude vědět co a jak..

Aha, tak to já výchovné ambice k cizímu jedinci nemám, a tak výsledek ankety ochudím o své odpovědi .

20.10.2015 10:48
nexxi

XXX.XXX.228.56

Aha, tak to já výchovné ambice k cizímu jedinci nemám, a tak výsledek ankety ochudím o své odpovědi .

A mě zas neubyde když to tu u kafča vyplním ;).

20.10.2015 10:50
bilusik

XXX.XXX.168.4

nexxi napsal(a):

Předně by se to dítě, pokud to dítě je, mělo učit ČJ, aby tam vrstevníky alespoň doběhlo a dohnalo jejich náskok v českém jazyce...

20.10.2015 11:44
vava69

XXX.XXX.136.28

Ale prosím vás. To je kritiky. Taky jsem to vyplnila, i když otázky jsou vesměs dost hloupé. Ale právě z toho se to dítě dozví, že dotazník sestavilo špatně a příště se nad otázkami pravděpodobně zamyslí víc. Kolikrát čteme na netu ještě stupidnější články na novinkách a vyplodí je novináři. O pravopisu ani nemluvím.

Neregistrovaný uživatel

20.10.2015 13:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.176

Dost zábavní mi přijdou ti, které odmítají dotazník vyplnit a diskutují tady o tom, přitom napsání sem do diskuze zabralo víc času

20.10.2015 13:09

Dost zábavní mi přijdou ti, které odmítají dotazník vyplnit a diskutují tady o tom, přitom napsání sem do diskuze zabralo víc času

Ale to není o času...

20.10.2015 14:40
daajs

XXX.XXX.80.101

Ale to není o času...

Fakt není, tak jsem si to vychutnala

Jana150

20.10.2015 15:28
Jana150

XXX.XXX.89.231

Dotazník opraven a zbytečené otázky odstraněni.
Účel dotazníku k školní seminární práci.

20.10.2015 15:34

Jana150 napsal(a):

K ? Odstraněni ?

20.10.2015 15:34
Šarina

XXX.XXX.231.146

Jana150 napsal(a):

K SEMINÁRNÍ PRÁCI ?
Můžu se zeptat na druh školy, resp. na její stupeň? A jaké téma ta seminární práce má?

(Další nasekané češtinské zhůvěřilosti nekometuju).

20.10.2015 15:38
verlik

XXX.XXX.208.167

Jana150: Dotazník vyplněn. Vzpomněla jsem si při něm na radu, kterou nám dávali ve škole. Nedávat všechny otázky povinné, ale třeba jen pár nejzásadnějších. Pak je šance, že dotazník vyplní víc lidí a neodradí je to. Sice od nich nebudu mít odpověď na všechny otázky, ale aspoň něco :)... Pokud tedy není potřeba plně vyplněný dotazník.

20.10.2015 19:19
bilusik

XXX.XXX.168.4

To je třeba pro někoho o principu věci a není na tom nic k nepochopení. Každý si tu píše svůj názor a co sám chce, je jedno jestli to trvá déle než dotazník, a nenechá se nutit k vyplnění dosti stupidních otázek, když nechce.

20.10.2015 19:22
bilusik

XXX.XXX.168.4

Jana150 napsal(a):

A kde vás s takovou češtinou vzali, to není ani na střední školu. Otázky odstraněni...?

20.10.2015 19:42
LájošM

XXX.XXX.14.251

Taky by mne zajímal typ školy. A název (téma) seminární práce. Zmizely ovce a krávy, ale ani ze zbytku bych nepochopil, na co takové všeobecné a nezajímavé informace jsou.
I bez dotazníku vám klidně vysypu z rukávu, že nejoblíbenějším domácím zvířetem je pes, po něm kočka.

Neregistrovaný uživatel

20.10.2015 20:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.176

LájošM napsal(a):
Taky by mne zajímal typ školy. A název (téma) seminární práce. Zmizely ovce a krávy, ale ani ze zbytku bych nepochopil, na co takové všeobecné a nezajímavé informace jsou.
I bez dotazníku vám klidně vysypu z rukávu, že nejoblíbenějším domácím zvířetem je pes, po něm kočka.

Já myslím, že byste vysypal z rukávu i násobilku nebo vyjmenovaná slova, která jste se kdysi pracně učil..a o tom ten vzdělávací proces je, ne? Učený z nebe nespadl a právě proto mi přijde dobré, když si student zkusí udělat dotazník a zjistí, že z toho, jak si nastavil otázky, nezjistí nic :D.

20.10.2015 21:05
LájošM

XXX.XXX.14.251

Já myslím, že byste vysypal z rukávu i násobilku nebo vyjmenovaná slova, která jste se kdysi pracně učil..a o tom ten vzdělávací proces je, ne? Učený z nebe nespadl a právě proto mi přijde dobré, když si student zkusí udělat dotazník a zjistí, že z toho, jak si nastavil otázky, nezjistí nic :D.

Učený z nebe nespadl, ale tady není bohužel vidět žádná snaha přemýšlet. Pokud jde opravdu o seminární práci, neměl by student mít aspoň nějakou představu o tom, co vlastně chce pomocí dotazníku zjistit? Nemělo by být poznat téma podle těch otázek? Možná by pomohlo, kdyby slečna Jana dané téma sdělila.
Pokud to je opravdu jen pokus zkusit si, jak se dotazník dělá, je divné nám lhát, že jde o seminárku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík