Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemají? Plemenka má na to 30 dní, myslím.

ivulka2
napsal(a):
Nemaji... volala jsem tam v uvedene hodiny tedy rano a člověk kterej to zvedl mi řekl že tam nic takoveho nemaji. tak nevím.posílala jsem to s tím že to potřebuji rychle kvuli zkouškam přišti tyden.
Tak to nevím tedy, posílala jste doporučeně?

ivulka2
napsal(a):
Jo doporučeně jinak bych ta ani neodeslala to bych si ani netroufla , ja jen doufam že ten co bral telefony v tom měl bordel, psala jsem email pani co to ma na starost tak uvidim co mi napiše.
Držím palce

ivulka2
napsal(a):
Dik už mam obavu jak budu vyřizovat u importa duplikat pp...
Tak snad to dopadne dobře.
ivulka2
napsal(a):
Volala jsem na plemenku a pp stale neni a nemužou ho najit asi mě klepne.
A víte jmenovitě, kdo konkrétně dělá na plemence vaše plemeno ? Já vždy píšu na obálku jméno tá paní co dělá ta plemena co chovám - jedno plemeno mi na ČMKU dělá Hurábová a jedno Truksová, takže vždycky podle toho, které to má dojít, tak píšu k adrese i její jméno a samozřejmě posílám také doporučeně. Nechával jsem asi před 2 lety přeregistrovat fenu ze Slovenska a měl jsem to do 3 týdnů doma. Nedavno jsme bonitovali a posílali jsme k přeregistraci mezi chovné jedince a také jsme to měli do třech neděl doma. Tak to chce asi hledat přímo u toho člověka co dělá vaše plemeno.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
lev
napsal(a):
Ivulka - poslala jsem SZ.
Jestli je to BO, tak ty dělá Hurábová, a to není žádná bordelářka, takže bych se spíš přiklonika k tomu, že se to k ní ani nedostalo. Zkuste zjistit na poště, jestli byla zásilka doručena, popřípadě komu. Mě takhle zašantročili rodokmen ve Španělsku, a povedlo se mi ho dohledat (válel se na místní poště, a nikdo se neobtěžoval dát vědět adresátovi, že má na poště zásilku!). ČP mě svým přístupem hodně příjemně překvapila
Https://www.postaonline.cz/trackandtrace
Toto používáme v práci, když někdo hlásí, že zásilka přes Českou poštu nedorazila. Stačí zadat číslo zásilky a objeví se výpis s časy. Přiznávám, že doporučené zásilky jsem přes to neskoušela, ale fungovat by to mělo. ;).
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jestli je to BO, tak ty dělá Hurábová, a to není žádná bordelářka, takže bych se spíš přiklonika k tomu, že se to k ní ani nedostalo. Zkuste zjistit na poště, jestli byla zásilka doručena, popřípadě komu. Mě takhle zašantročili rodokmen ve Španělsku, a povedlo se mi ho dohledat (válel se na místní poště, a nikdo se neobtěžoval dát vědět adresátovi, že má na poště zásilku!). ČP mě svým přístupem hodně příjemně překvapila
Naštěsti už je to snad ok, volala mi pani z plemenky že se pp našlo a pokud se zadaři tak ještě dnes ho dá do pošty tak doufám že to klapne.

ivulka2
napsal(a):
Naštěsti už je to snad ok, volala mi pani z plemenky že se pp našlo a pokud se zadaři tak ještě dnes ho dá do pošty tak doufám že to klapne.

ivulka2
napsal(a):
slava pp mam už i doma
Gratuluji