Ruská barevná bolonka - literatura

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

HankaVo

23.10.2015 12:31
HankaVo

XXX.XXX.222.209

Nevíte někdo, jestli je toto plemeno popsané v nějaké knížce nebo jestli o něm třeba nevyšel článek v nějakém časopise o psech? Dělám o bolonkách seminárku a musím použít i zdroj mimo internet. Díky.

23.10.2015 13:03
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

HankaVo napsal(a):
Nevíte někdo, jestli je toto plemeno popsané v nějaké knížce nebo jestli o něm třeba nevyšel článek v nějakém časopise o psech? Dělám o bolonkách seminárku a musím použít i zdroj mimo internet. Díky.

Zkuste to tedy mimo internet- třeba v hnihkupectví

Neregistrovaný uživatel

23.10.2015 13:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.21

Nevím, jestli existuje speciálních knížka o ruských barevných bolonkách, ale snad byste mohla jako zdroj použít jakoukoli knihu o psech obecně, ta bude podle mě v průměrně velké knihovně.

23.10.2015 19:10
aj

XXX.XXX.50.88

Pokuste se obrátit na klub chovatelů bišonků, tam Vám jistě poradí.
http://www.bichon-klub.cz/.

24.10.2015 06:58
koňadra

XXX.XXX.128.31

HankaVo napsal(a):

Bez nějaké ironie, jen mne to zajímá: proč jste si vybrala zrovna boloňku? Je plno jiných plemen, o kterých najdete spoustu literatury a článků.

24.10.2015 09:23
lev

XXX.XXX.253.186

Spíš neexistuje, protože je to plemeno u nás mladé a k tomu FCI neuznané a nijak moc rozšířené.

24.10.2015 09:51
koňadra

XXX.XXX.128.31

lev napsal(a):
Spíš neexistuje, protože je to plemeno u nás mladé a k tomu FCI neuznané a nijak moc rozšířené.

No právě! Můj bratr si něco jako ruskou boloňku pořídil (nedal na mé rady a bohužel bez PP), tak jsem o tom hledala nějaké informace a nic moc.

HankaVo

24.10.2015 12:06
HankaVo

XXX.XXX.222.209

Koňadra: Protože mám boloňku doma, je to opravdu úžasné plemeno a taky právě pro to, že není zase až tak známé. No, našla jsem aspoň nějaké ruské knížky, které jsou v pdf na internetu, takže google překladač a bude to muset stačit. Jinak článků o nich je hlavně na stránkách chovatelských stanic dost, problém je jen to, že nesmím mít všechno jen z internetu smajlík

24.10.2015 13:32
koňadra

XXX.XXX.128.31

HankaVo napsal(a):
Koňadra: Protože mám boloňku doma, je to opravdu úžasné plemeno a taky právě pro to, že není zase až tak známé. No, našla jsem aspoň nějaké ruské knížky, které jsou v pdf na internetu, takže google překladač a bude to muset stačit. Jinak článků o nich je hlavně na stránkách chovatelských stanic dost, problém je jen to, že nesmím mít všechno jen z internetu smajlík

Aha, tak to už chápu. Díky za odpověď.

Přidejte reakci

Přidat smajlík