HankaVo

XXX.XXX.222.209
Nevíte někdo, jestli je toto plemeno popsané v nějaké knížce nebo jestli o něm třeba nevyšel článek v nějakém časopise o psech? Dělám o bolonkách seminárku a musím použít i zdroj mimo internet. Díky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.21
Nevím, jestli existuje speciálních knížka o ruských barevných bolonkách, ale snad byste mohla jako zdroj použít jakoukoli knihu o psech obecně, ta bude podle mě v průměrně velké knihovně.
Pokuste se obrátit na klub chovatelů bišonků, tam Vám jistě poradí.
http://www.bichon-klub.cz/.
HankaVo
napsal(a):
Nevíte někdo, jestli je toto plemeno popsané v nějaké knížce nebo jestli o něm třeba nevyšel článek v nějakém časopise o psech? Dělám o bolonkách seminárku a musím použít i zdroj mimo internet. Díky.
Bez nějaké ironie, jen mne to zajímá: proč jste si vybrala zrovna boloňku? Je plno jiných plemen, o kterých najdete spoustu literatury a článků.
HankaVo

XXX.XXX.222.209
Koňadra: Protože mám boloňku doma, je to opravdu úžasné plemeno a taky právě pro to, že není zase až tak známé. No, našla jsem aspoň nějaké ruské knížky, které jsou v pdf na internetu, takže google překladač a bude to muset stačit. Jinak článků o nich je hlavně na stránkách chovatelských stanic dost, problém je jen to, že nesmím mít všechno jen z internetu
HankaVo
napsal(a):
Koňadra: Protože mám boloňku doma, je to opravdu úžasné plemeno a taky právě pro to, že není zase až tak známé. No, našla jsem aspoň nějaké ruské knížky, které jsou v pdf na internetu, takže google překladač a bude to muset stačit. Jinak článků o nich je hlavně na stránkách chovatelských stanic dost, problém je jen to, že nesmím mít všechno jen z internetu
Aha, tak to už chápu. Díky za odpověď.