Moskevský pastevecký pes

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

27.10.2015 18:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

Zdravím, chtěla bych se zeptat ohledně jídelníčku štěňátka od 8 týdne?Jak má přiblizne vypadat?Děkuji za odpovědi.

27.10.2015 20:05
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Http://search.seznam.cz/?q=Mvdr+%C5%A0%C5%A5oura%C4%8D&sourceid=szn-HP

Odborník, hledejte, rozklikávejte, čerpejte. Radí dobře.
Jistě najdete, co potřebujete.

Neregistrovaný uživatel

27.10.2015 21:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

Vůbec nic tam není ohledně stravy-jidelnicku.

27.10.2015 22:03
lavacca

XXX.XXX.164.49

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím, chtěla bych se zeptat ohledně jídelníčku štěňátka od 8 týdne?Jak má přiblizne vypadat?Děkuji za odpovědi.

Tak prvotní je dobré vědět čím krmil chovatel. A v tom min. týden po přesunu štěněte do nového domova pokračovat, aby na štěně těch změn nebylo moc. A pak záleží na vás - za mě nejlepší krmení masem s přílohou ("barf" - fajn je to popsáno na stránkách CHS Manwe - menu vpravo), někdo dává přednost krmením jen granulemi (tam se zas řídit složením - maso, pak snadno stravitelná příloha jako rýže, brambor, apod.. ne pytel pšenice a kukuřice..).

27.10.2015 22:30
bohemica

XXX.XXX.168.11

Moskevský pastevecký pes?
Poradit vám měl především chovatel, ale to bude asi problém když ani neznáte název plemene, které jste si pořídila!
Krmení takového štěněte je jako výživa každého štěněte velkého plemene (bernardýn, středoasiat atd.) žádná speciální dieta pro "moskevské pastevce" není třeba. smajlík

27.10.2015 23:20
Clayton

XXX.XXX.104.9

bohemica napsal(a):
Poradit vám měl především chovatel, ale to bude asi problém když ani neznáte název plemene, které jste si pořídila!
Krmení takového štěněte je jako výživa každého štěněte velkého plemene (bernardýn, středoasiat atd.) žádná speciální dieta pro "moskevské pastevce" není třeba. smajlík

Taky mě to udivilo.Pořídím si psa, a nevím, jakého plemene...?Tak základní věc.

28.10.2015 04:54
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Vůbec nic tam není ohledně stravy-jidelnicku.

Taky to nemůžu najít, ale četla jsem od něj zajímavá
doporučení....(sakra kde?)
""""""""""""
http://search.seznam.cz/?q=v%C3%BD%C5%BEiva+%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9Bte&sourceid=szn-HP.

Neregistrovaný uživatel

28.10.2015 10:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.228.58

Těžko radit někomu, kdo nezvládne ani první základní věc - a to jak se vlastně jmenuje to plemeno, co mám doma...

Neregistrovaný uživatel

28.10.2015 15:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

Tak jsem si spletla název psa místo Strazneho jsem napsala Pastevecký to se může stát každému ale na to jsem se neptala. Ale ptala jsem se na jídelníček takže kdo neodpovídá na mojí otázku tak ať jsem nepise, nezajímá me to. A Já jsem snad psala že mám už štěňátko doma Já si myslím že jsem nic takového nepsala.

Neregistrovaný uživatel

28.10.2015 16:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

lavacca napsal(a):
Tak prvotní je dobré vědět čím krmil chovatel. A v tom min. týden po přesunu štěněte do nového domova pokračovat, aby na štěně těch změn nebylo moc. A pak záleží na vás - za mě nejlepší krmení masem s přílohou ("barf" - fajn je to popsáno na stránkách CHS Manwe - menu vpravo), někdo dává přednost krmením jen granulemi (tam se zas řídit složením - maso, pak snadno stravitelná příloha jako rýže, brambor, apod.. ne pytel pšenice a kukuřice..).

Tak to víme čim je bude krmit paní chovatelka ale chceme potom změnit granulky. A myslíš si že týden bude stačit pokračovat v těch granulkach? A děkuji za informace ohledně těch webových stránek urcite se na ně podívam.

Neregistrovaný uživatel

28.10.2015 16:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

rapotacka11 napsal(a):
Taky to nemůžu najít, ale četla jsem od něj zajímavá
doporučení....(sakra kde?)
""""""""""""
http://search.seznam.cz/?q=v%C3%BD%C5%BEiva+%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9Bte&sourceid=szn-HP.

Také by me to zajímalo kde, taky jsem se koukala na webovou stránku.

28.10.2015 16:54
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Tak to víme čim je bude krmit paní chovatelka ale chceme potom změnit granulky. A myslíš si že týden bude stačit pokračovat v těch granulkach? A děkuji za informace ohledně těch webových stránek urcite se na ně podívam.

Proč měnit ?
Třeba budou sedět. + maso - neuškodí.

28.10.2015 17:00
noemi

XXX.XXX.64.236

A čím tedy bude chovatelka krmit?

28.10.2015 20:27
boris.bestie

XXX.XXX.115.204

Jako majitelka a chovatelka obříků radím, podrobně se na toto téma pobavit s chovatelem vašeho štěněte. Není dobré po příchodu domů hned měnit stravování, neb štěně je ve stresu z odchodu z domova a okamžitou změnou krmení by jste mu způsobila leda problémy.
Krmení jako takové u obříků není zase takový problém. Pokud zvolíte granule, musíte volit kvalitu a specifickou řadu pro obříky (psi v dospělosti přes 45 kg). Pokud zvolíte krmení masem, dneska je moderně toto krmení nazýváno Barf, radím, aby jste hledala přímo rady a návody pro krmení obříků, protože MSP je opravdu velké a těžké plemeno a správným krmením předejdete mnoha problémům se zdravím a růstem

28.10.2015 20:44
sorana

XXX.XXX.28.59

bohemica napsal(a):

Že by nové plemeno ?

28.10.2015 21:02
lavacca

XXX.XXX.164.49

A čím krmí, že chcete měnit? Min. se doporučuje týden a pak postupně míchat ty nové do starých granulí až se přejde na ty nové v plné dávce. Chce se to řídit štěndem, zda nebude mít zažívací problémy, atd. ;)

Máme doma nyní druhou kavkazačku - je jí už přes 13 let, odmala krmená masem + občas granule. Nikdo by jí ten věk netipoval. Nijak jsme to nikdy nehrotili, ať už se týče poměru příloh, dodávání xx vitamínů, olejů, apod. co je dnes u "barfu" zvykem... beru to dle hesla někdy méně je více a nijak ji nenutím to, co ji nejede. Hlavní je štěndo nijak nepřekrmovat a nepřetěžovat, aby si neodrovnalo klouby v době růstu. A pak už může být člověk celkem v klidu. ;).

Neregistrovaný uživatel

29.10.2015 07:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

rapotacka11 napsal(a):
Proč měnit ?
Třeba budou sedět. + maso - neuškodí.

Protože používáme jiné granule jsou čiste přírodní a bez popelu jak je ve většinu granulí takže bych je časem chtěla urcite změnit po nějaké delší době než li si zvykne.

Neregistrovaný uživatel

29.10.2015 07:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

noemi napsal(a):
A čím tedy bude chovatelka krmit?

Granulemi značky Brit.

Neregistrovaný uživatel

29.10.2015 07:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

boris.bestie napsal(a):
Jako majitelka a chovatelka obříků radím, podrobně se na toto téma pobavit s chovatelem vašeho štěněte. Není dobré po příchodu domů hned měnit stravování, neb štěně je ve stresu z odchodu z domova a okamžitou změnou krmení by jste mu způsobila leda problémy.
Krmení jako takové u obříků není zase takový problém. Pokud zvolíte granule, musíte volit kvalitu a specifickou řadu pro obříky (psi v dospělosti přes 45 kg). Pokud zvolíte krmení masem, dneska je moderně toto krmení nazýváno Barf, radím, aby jste hledala přímo rady a návody pro krmení obříků, protože MSP je opravdu velké a těžké plemeno a správným krmením předejdete mnoha problémům se zdravím a růstem

Děkuji za informace.

Neregistrovaný uživatel

29.10.2015 07:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

lavacca napsal(a):
A čím krmí, že chcete měnit? Min. se doporučuje týden a pak postupně míchat ty nové do starých granulí až se přejde na ty nové v plné dávce. Chce se to řídit štěndem, zda nebude mít zažívací problémy, atd. ;)

Máme doma nyní druhou kavkazačku - je jí už přes 13 let, odmala krmená masem + občas granule. Nikdo by jí ten věk netipoval. Nijak jsme to nikdy nehrotili, ať už se týče poměru příloh, dodávání xx vitamínů, olejů, apod. co je dnes u "barfu" zvykem... beru to dle hesla někdy méně je více a nijak ji nenutím to, co ji nejede. Hlavní je štěndo nijak nepřekrmovat a nepřetěžovat, aby si neodrovnalo klouby v době růstu. A pak už může být člověk celkem v klidu. ;).

Bude krmit granulemi značky Brit. A díky za informace.

Neregistrovaný uživatel

29.10.2015 07:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

sorana napsal(a):
Že by nové plemeno ?

Ty jsi snad nečetla co jsem psala!

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.10.2015 07:38

Bude krmit granulemi značky Brit. A díky za informace.

Tedy šrotem?

29.10.2015 07:42

"Protože používáme jiné granule jsou čiste přírodní a bez popelu "
Jaké?
Mimochodem, ten popel uváděný v analýze je zbytek po spálení granulí...

29.10.2015 09:02
sorana

XXX.XXX.89.108

Ty jsi snad nečetla co jsem psala!

Je mi jedno co jsi napsala hlupko, píšeš nesmysly, tak je nečtu. Ani nevíš, jak se jmenuje plemeno co máš doma, tak si tu nevyskakuj.

Neregistrovaný uživatel

29.10.2015 11:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tedy šrotem?

Myslíš to tak že granule obsahují šrot? Rozumím tomu správně?

Neregistrovaný uživatel

29.10.2015 11:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

"Protože používáme jiné granule jsou čiste přírodní a bez popelu "
Jaké?
Mimochodem, ten popel uváděný v analýze je zbytek po spálení granulí...

Jmenuji se Taste of the wild.

Neregistrovaný uživatel

29.10.2015 11:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.120

sorana napsal(a):
Je mi jedno co jsi napsala hlupko, píšeš nesmysly, tak je nečtu. Ani nevíš, jak se jmenuje plemeno co máš doma, tak si tu nevyskakuj.

Koho uráží, jake Prosím Te pisu nesmysly?Kdyby ses naučila cist tak jsem psala ze jsem se překlikla a napsala místo Strazneho Pastevecký to se může stát každému mimichodem kdo psal že mám DOMA UŽ STENATKO MOSKEVSKEHO STRAZNIHO PSA.Ja si ne vyskakují nemám to zapotřebí.

29.10.2015 11:59
boris.bestie

XXX.XXX.115.204

sorana napsal(a):

A vy jste se nikdy nespletla, neudělala omyl, nebo neupsala? Pak jste dokonalost sama

29.10.2015 11:59

Myslíš to tak že granule obsahují šrot? Rozumím tomu správně?

Tím myslí, že obsahují obilniny a to s největší pravděpodobností v převažujícím množství.

Melanie, TOTW zas tak špičkové a nějaké "jiné" granule nejsou (jsou bezobilné)...
Ten popel najdeš např. tady (ať nemáš zkreslenou představu) : https://www.hajek-petfood.cz/produkty/taste-of-the-wild/high-prairie-puppy.html

zkopíruju ze stránky (to podtržené je ten popel) :
Analytické složky:
Hrubý protein 28%, hrubé oleje a tuky 17%, hrubá popelovina (minerální látky) 7,5%, hrubá vláknina 5%, vlhkost 10%, vápník 1,4%, fosfor 1%.

29.10.2015 12:01
boris.bestie

XXX.XXX.115.204

Koho uráží, jake Prosím Te pisu nesmysly?Kdyby ses naučila cist tak jsem psala ze jsem se překlikla a napsala místo Strazneho Pastevecký to se může stát každému mimichodem kdo psal že mám DOMA UŽ STENATKO MOSKEVSKEHO STRAZNIHO PSA.Ja si ne vyskakují nemám to zapotřebí.

Jakou chovku jste si vybrala?

29.10.2015 14:16
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Tím myslí, že obsahují obilniny a to s největší pravděpodobností v převažujícím množství.

Melanie, TOTW zas tak špičkové a nějaké "jiné" granule nejsou (jsou bezobilné)...
Ten popel najdeš např. tady (ať nemáš zkreslenou představu) : https://www.hajek-petfood.cz/produkty/taste-of-the-wild/high-prairie-puppy.html

Analytické složky:
Hrubý protein 28%, hrubé oleje a tuky 17%, hrubá popelovina (minerální látky) 7,5%, hrubá vláknina 5%, vlhkost 10%, vápník 1,4%, fosfor 1%.

Také si myslím, že TOTW jsou dost přeceňované...

29.10.2015 14:49
bilusik

XXX.XXX.168.4

sorana napsal(a):
Že by nové plemeno ?

29.10.2015 14:49
bilusik

XXX.XXX.168.4

sorana napsal(a):

Přesně. Potrefené pipky bez vědomostí a znalostí se tu vždy rozčilují nejvíc.

30.10.2015 10:48
žasnu

XXX.XXX.117.195

I když ve sravování není rozdíl, nejde poznat, zda mluivíte o moskevském strážním psu nebo kavkazském pastevecekém.

30.10.2015 10:53
žasnu

XXX.XXX.117.195

Task se zdá, že arogantní blbci diskuze jako bilusik, pořád opruzují...no, škoda.

Neregistrovaný uživatel

30.10.2015 11:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.87

boris.bestie napsal(a):
A vy jste se nikdy nespletla, neudělala omyl, nebo neupsala? Pak jste dokonalost sama

Já už to radši neřesim to je škoda slov člověk se splete a už je z toho kovbojka.

30.10.2015 12:02
bilusik

XXX.XXX.168.4

žasnu napsal(a):
I když ve sravování není rozdíl, nejde poznat, zda mluivíte o moskevském strážním psu nebo kavkazském pastevecekém.

Teď tu s tím samým ty přitroublá blbko opruzuješ ty sama...

Neregistrovaný uživatel

30.10.2015 12:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.87

Analytické složky:

Aha tak to máš pravdu Já jsem to právě také četla ale to jsem přehlédla. Musím uznat že máš pravdu. Člověk se učí celý život. Ale právě mi používáme Taste a naší fence se krásne spravila srst a ne vypadávají ji tolik chlupy tak jsme si je oblíbily ale samozřejmý každý pes je jiný a každému něco jinému vyhovuje.

Neregistrovaný uživatel

30.10.2015 12:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.87

boris.bestie napsal(a):
Jakou chovku jste si vybrala?

Budeme Mít štěňátko od známých.

30.10.2015 12:11

Aha...jako Michal...

30.10.2015 12:12
sorana

XXX.XXX.28.62

Takže zřejmě kříženeček bez PP ? To se nedivím, že pak nevíte, jak se vaše plemeno správně jmenuje...

30.10.2015 12:13

sorana napsal(a):
Takže zřejmě kříženeček bez PP ? To se nedivím, že pak nevíte, jak se vaše plemeno správně jmenuje...

30.10.2015 12:17
kobroor

XXX.XXX.41.2

Rájka, sorana

A věštíte i z karet nebo jen z koule?

Neregistrovaný uživatel

30.10.2015 12:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.87

žasnu napsal(a):

Pišu o Moskevském strážní psu.

Neregistrovaný uživatel

30.10.2015 12:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.87

bilusik napsal(a):
Přesně. Potrefené pipky bez vědomostí a znalostí se tu vždy rozčilují nejvíc.

Já se snad rozčilují?Že jsem si nevšimla.

30.10.2015 12:21
sorana

XXX.XXX.28.62

Pišu o Moskevském strážní psu.

Myslíte o Moskevském strážním psovi... ? Vždyť vy to neumíte ani správně napsat...

30.10.2015 12:22
sorana

XXX.XXX.28.62

Já se snad rozčilují?Že jsem si nevšimla.

Už se tu dále neztrapňujte, opravdu jen ukazujete, jak jste jednoduchá a hloupá.

Neregistrovaný uživatel

30.10.2015 12:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.87

sorana napsal(a):

Jak vy to můžete vědět že pes bude kříženec myslíte si snad že nevíme jak vypadají a kdo psal že bude bez papírů? Já vím jak se plemeno jmenuje jenom jsem si to popletla ale už jsem to tu několikrát psala.

Neregistrovaný uživatel

30.10.2015 12:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.87

sorana napsal(a):
Myslíte o Moskevském strážním psovi... ? Vždyť vy to neumíte ani správně napsat...

Jsem na telefonu takže mi písmenka přeskakují.

Neregistrovaný uživatel

30.10.2015 12:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.239.87

sorana napsal(a):
Už se tu dále neztrapňujte, opravdu jen ukazujete, jak jste jednoduchá a hloupá.

Já se neztrapnuji. Vy o me nic nevíte takže o me nemůžete nic říct a usuzovat.

31.10.2015 15:46

Dobrý den,
bylo odstraněno několik vulgárních příspěvků.
Prosím diskutující, aby se drželi tématu, diskutovali věcně a v mezích slušnosti.
Výrazně tím přispějete k přátelské atmosféře zde na ifauně, kterou bychom rádi zachovali
Hezký víkend přeje
Admin.

31.10.2015 16:23
fikovnice

XXX.XXX.99.69

iFauna napsal(a):
Dobrý den,
bylo odstraněno několik vulgárních příspěvků.
Prosím diskutující, aby se drželi tématu, diskutovali věcně a v mezích slušnosti.
Výrazně tím přispějete k přátelské atmosféře zde na ifauně, kterou bychom rádi zachovali
Hezký víkend přeje
Admin.

Dobrý den, dala jsem Vám plus. Na druhou stranu nevím, zda byla šťastná volba opět obnovit možnost anonymních příspěvků, a to úplně anonymních. Dříve se aspoň zobrazovala část IP adresy...

31.10.2015 16:28
koňadra

XXX.XXX.128.31

fikovnice napsal(a):
Dobrý den, dala jsem Vám plus. Na druhou stranu nevím, zda byla šťastná volba opět obnovit možnost anonymních příspěvků, a to úplně anonymních. Dříve se aspoň zobrazovala část IP adresy...

Souhlasím s fikovnicí. Na tomto vlákně už se to tady zase hádalo a napadalo jako za "starých časů". Anonymita fakt není dobrá, celou diskusi to pošle do kopru, člověka to ani nebaví číst.

Přidejte reakci

Přidat smajlík