Dobrý den, mám dvou letého psa, který byl až do teď krmen na granulích s obsahem obilí. Jenomže, teď jsme přešli na bezobilné a najednou se vyprazdňuje až 4krát denně, předtím to bylo tak 2krát. Ale taky mě trápí, že ty exkrementy jsou hrozně velké. Prostě hodně toho nestráví. Myslíte, že by bylo dobré přejít na ty s obilím?
Zapomněla jsem napsat, že krmíme i masem. (Maso večer, granule si může vzít celý den. ).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lola1
napsal(a):
Dobrý den, mám dvou letého psa, který byl až do teď krmen na granulích s obsahem obilí. Jenomže, teď jsme přešli na bezobilné a najednou se vyprazdňuje až 4krát denně, předtím to bylo tak 2krát. Ale taky mě trápí, že ty exkrementy jsou hrozně velké. Prostě hodně toho nestráví. Myslíte, že by bylo dobré přejít na ty s obilím?
Zapomněla jsem napsat, že krmíme i masem. (Maso večer, granule si může vzít celý den. ).
Zkuste Dog Lovers Gold.
Jaké jste doteď krmila?
asi s pšenicí a kukuřicí?
jestli má pesan citlivé zažívání, doporučuji přechodové granule. S pořádným obsahem masa, a klidně s trochou obilí, ale bez kukuřice a pšenice. Velmi dobré jsou ND low grain. Až zvládne něco takového, můžete dál přejít na bezobilné, trávení už bude zvyklé.
Jinak někteří průjmují i z přežírání, takže dodržovat striktně denní dávku, rozdělit na dva díly ráno večer.