Dinoza12

XXX.XXX.247.131
Dobrý večer, potřebovala bych poradit jméno pro čivavu. Za všechny názory budu ráda.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.228
Burrito, Tortilla, Nacho, Tostada.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A co použít jméno co bude mít v PP nebo jeho úpravu? Doufám, že to nebude zase nějaká úžasná extra mini čivavka s anonymním původem...
napsal(a):
A co použít jméno co bude mít v PP nebo jeho úpravu? Doufám, že to nebude zase nějaká úžasná extra mini čivavka s anonymním původem...
To už si snad děláte srandu? Co je Vám potom, zda je nebo není
s pp, přestaňte to pořád všem cpát. Neskutečný jak dokážete
zkazit normální téma.

Andrýsek3
napsal(a):
To už si snad děláte srandu? Co je Vám potom, zda je nebo není
s pp, přestaňte to pořád všem cpát. Neskutečný jak dokážete
zkazit normální téma.
Ne srandu si nedělám a neskutečný je, jak někdo ještě stále dokáže obhajovat chov bPP. A já to rozhodně všem necpu, ale pokud vidím dotaz, který ve mě ihned evokuje dalšího čivavího bezpapíráka, tak se holt někdy neudržím. Zadavatelka stejně už nenapsala a asi to ani nečetla. Zkuste se o tuto problematiku zajímat bez emocí a osobní zaujatosti a třeba to pochopíte, proč s tím stále všichni otravujem..
napsal(a):
Ne srandu si nedělám a neskutečný je, jak někdo ještě stále dokáže obhajovat chov bPP. A já to rozhodně všem necpu, ale pokud vidím dotaz, který ve mě ihned evokuje dalšího čivavího bezpapíráka, tak se holt někdy neudržím. Zadavatelka stejně už nenapsala a asi to ani nečetla. Zkuste se o tuto problematiku zajímat bez emocí a osobní zaujatosti a třeba to pochopíte, proč s tím stále všichni otravujem..
Ale zadavatelka nic o tom, že má čivavu bez pp neřekla, vymýšlíte akorát nesmysly.
napsal(a):
Diskuse se opravdu nedají číst, vždy se to zvrtne na "s PP a bez PP". Pokud si tedy zadavatelka pořídila bezpapíráka, možná z množírny, možná z nějakého domácího chovu - co má teď udělat? Má jít štěně do množírny vrátit, dát ho do útulku, vypustit, prodat někomu dalšímu s nějakou dojemnou historkou o alergii, práci, stěhování... a jít si pořídit štěně s PP? Pokud se jí nebude líbit papírové jméno, může sem tedy přijít a poptat se (samozřejmě jako první větu uvést, že je to pes s PP)?
Myslím, že nejsem jediná, koho nebaví číst diskuse celé, protože ti, co se o psí problematiku zajímají, historky o nemocných štěňatech, trpících matkách, výdajích za veterinu, atd znají. Ti, co se o problematiku nestarají, sem přijdou až po koupi štěněte bez PP. Dostanou "vynadáno" a často už se neobjeví.
Jen pro ujasnění, měla jsem doma současně psa bez PP, s PP a vořecha z útulku. Všichni byli úžasní a všechny jsme stejně milovali, takže neobhajuji ani bez PP ani s PP.