Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.11.2015 13:12

Aké máte skúsenosti s týmito granulami? Chcem kúpiť konkrétne Fitmin Dog for Life Puppy pre moje 3-mesačné šteňa. Ďakujem smajlík

4.11.2015 17:33
panda H

XXX.XXX.43.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Aké máte skúsenosti s týmito granulami? Chcem kúpiť konkrétne Fitmin Dog for Life Puppy pre moje 3-mesačné šteňa. Ďakujem smajlík

Pokud nemáte "malý finanční strop", tak si vyberte jiné, lepší granule, myslím, že moc velka kvalita to není. Ještě nedávno dával Dibag do ssložení fitminu Vitamín K 3, možná, že tam je pořád. Najdete si složení na fitminu. cz a prostudujte, tedy není to uplnej šrot, ale ja bych ho nechtěla ani zadarmo, ale je to na vás. Pokud byste změnila názor, zkuste třeba obchod -spokojeny pes. cz, granule. cz, upejska. cz... tam si určíte vyberete kvalitnější granulky.

4.11.2015 18:44

Rozmýšľam aj nad Profinom puppy Chicken and potatoes smajlík Myslím, že tie sú lepšie.

4.11.2015 23:08
panda H

XXX.XXX.43.147

Rozmýšľam aj nad Profinom puppy Chicken and potatoes smajlík Myslím, že tie sú lepšie.

Je to zhruba stejna "kvalita" jako fitmin a fitmin nemá, aspoň co si pamatuji, přírodní konzervaci. Snažila bych se pro štěně vybrat jiné, kvalitnější granule a přidávat maso, vajíčko, tvaroh, bily jogurt s živými kulturami Bifido+ Laktobacily...

4.11.2015 23:14

panda H napsal(a):
Je to zhruba stejna "kvalita" jako fitmin a fitmin nemá, aspoň co si pamatuji, přírodní konzervaci. Snažila bych se pro štěně vybrat jiné, kvalitnější granule a přidávat maso, vajíčko, tvaroh, bily jogurt s živými kulturami Bifido+ Laktobacily...

10.11.2015 13:54

A z týchto značiek? Marp Holistic Salmon, Happy Dog, Carnilove, Ontario? smajlík

10.11.2015 14:00

A z týchto značiek? Marp Holistic Salmon, Happy Dog, Carnilove, Ontario? smajlík

Marp Holistic a Carnilove, ostatní za moc nestojí.

10.11.2015 14:13

Marp Holistic a Carnilove, ostatní za moc nestojí.

Ďakujem smajlík

10.11.2015 14:13

Ešte mi známy poradil Taste of the Wild alebo Joseru.

10.11.2015 14:25

Ešte mi známy poradil Taste of the Wild alebo Joseru.

Z těchto dvou Taste.

10.11.2015 15:02
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Taste of the wild má složení o řádný kus lepší.

10.11.2015 16:32
leniaa

XXX.XXX.93.202

Ahoj, mohla bych vás prosím poprosit o pomoc s mou diplomovou prací?

Prosím prosím o vyplnění, průměrná doba vyplnění je 1:30min.

Děkuji!

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vyzkum-premiova-znacka-krmiv/

10.11.2015 16:36
tlupa

XXX.XXX.106.11

leniaa napsal(a):
Ahoj, mohla bych vás prosím poprosit o pomoc s mou diplomovou prací?

Prosím prosím o vyplnění, průměrná doba vyplnění je 1:30min.

Děkuji!

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vyzkum-premiova-znacka-krmiv/

Tak co je to tedy - diplomová práce, nebo průzkum trhu?

10.11.2015 18:57
conie

XXX.XXX.206.202

Nedá mi to a chci vám odpovědět - v první řadě granule vyzkoušejte. Pokud se ptáte zde, všichni vám budou radit jen ty nejdražší (možná i kvalitní) granule, ale ani ty nemusí sednout každému psovi. Osobně krmím celou smečku novým Fitminem nebo Fitminem Solution, řada for Life je nižší střední třída. Můžu vás ujistit, že jsme vyšší řadou Fitminu krmila 4 roky v kuse, pak jsme chtěla zkusit změnu, ale i když jsem sáhla po velmi kvalitních granulích, neseděly celé smečce - fenám se zhoršila srst, málo žravá fena nežrala téměř vůbec apod. Vrátila jsem se k Fitminu a můžu říct, že naprostá spokojenost. Vzhledem k tomu, že mám CHS a feny, které nejsou určené do chovu, jsou aktivní pracovně nebo sportovně, veterináře známe z očkování a max u drobných problémů, jsem prostě s výběrem granulí spokojená. Všichni psi prospívají, jsou zdraví, dožívají se vysokého věku, odchov štěňat je taky v pohodě. Samozřejmě nekrmím jen granulemi, dávám i syrové i vařené maso, ale granule jsou jako hlavní složka. Chce to prostě vyzkoušet.

10.11.2015 19:27
koňadra

XXX.XXX.128.31

Conie - konečně rozumný názor. Každý tady doporučuje drahé granule - možná jsou kvalitní, možná se platí jen za značku... nevím. Na pytel si mohou napsat ledacos. A podle mínění mnohých zde diskutujících by člověk snad ani neměl mít psa, když není schopen mu koupit granule za více jak 1800 Kč/15 kg. Ale k čemu jsou granule, které buď nikdo nežere, nebo psům vůbec nesednou? Už jsem to tady psala několikrát. Vždycky s novým štěnětem mám takový záchvat, že musí mít to kvalitní krmení, tak začnu kupovat značky Orijen apod., ale výsledek je ten, že nakonec skončím opět u Happy dogu, kterým léta krmím celou smečku - a bez problémů! Jiné granule buď nežrali, nebo po nich měli průjem. Fakt je ten, že střední a malá plemena nejsou až tak citlivá na kvalitu granulí jako plemena trpasličí a obří. Já Happy dogem vykrmuji psy od malého plemene po to obří. Zvláště u toho obříka jsem byla příjemně překvapena, není to jen můj subjektivní pocit, ale několikrát V1 je snad dostatečným důkazem. Fakt je ale i ten, že naši psi nemají jen granule, jsou sice základ, ale občas dostávají i maso, těstoviny, ovoce si najdou na zahradě atd. Psi se dožívají 13 a více let. Takže jak píšete - každý musí vyzkoušet, co sedne jeho psu.

10.11.2015 20:39
conie

XXX.XXX.206.202

Jen pro info - beru od Fitminu 6 druhů granulí tak, aby vyhovovaly všem fenkám (od čivavy po šarplanince, od štěněte po seniora) a další pak pro kočky. Pro štěnda pak mléko i kaši na odchov. Kdyby nám to nesedělo, dávno nekupuji.

10.11.2015 21:11
koňadra

XXX.XXX.128.31

conie napsal(a):
Jen pro info - beru od Fitminu 6 druhů granulí tak, aby vyhovovaly všem fenkám (od čivavy po šarplanince, od štěněte po seniora) a další pak pro kočky. Pro štěnda pak mléko i kaši na odchov. Kdyby nám to nesedělo, dávno nekupuji.

To je jasné, taky kupuji různé druhy - pro obříky, pro štěňata... "Kdyby nám to nesedělo, dávno nekupuji" - souhlas.

11.11.2015 10:12

Krmím Brit care, střídám Fitmin solution - jsem spokojená.
( Navíc jde o české výrobce - aspoň si to myslím ).
Přes 100, - za kilo nejdu. Má k tomu ořezy ze zvěřiny, ořezy z vepřového, drůbeží křídla a pod. Také vařené i syrové brambory - jako pamlsek - miluje.

Prášek

18.11.2015 21:54
Prášek

XXX.XXX.208.7

joanne.s napsal(a):
Http://www.psikrmivoradce.cz/vyrobci/interquell/recenze/happy-dog-naturcroq-senior/.

Tak pokud nepoznali nic lepšího, jsou spokojení. NaCl boduje! smajlík

19.11.2015 14:21
leniaa

XXX.XXX.93.202

tlupa napsal(a):
Tak co je to tedy - diplomová práce, nebo průzkum trhu?

Průzkum trhu pro vytvoření diplomové práce :) studuju ekonomku!

Přidejte reakci

Přidat smajlík