Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2015 08:22
alda082

XXX.XXX.58.109

Dobrý den má někdo z vás vlastní zkušenosti s antištěkem? jakou máte značku a jakého výrobce? díky za odpověď.

8.11.2015 13:56
alda082

XXX.XXX.58.109

Nikdo nemáte zkušenosti?

Neregistrovaný uživatel

8.11.2015 14:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Lepší psa naučit povel ticho než kupovat obojek k ničemu...

8.11.2015 14:25
hunter

XXX.XXX.22.6

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Lepší psa naučit povel ticho než kupovat obojek k ničemu...

Povel je fajn, ale musí ho někdo dát, pokud pes štěká například na kočky, které se promenádují kolem zahrady, když je člověk v práci, tak je vám povel k prdu...a věřím, že sousedům to pak nemusí být příjemné.
Nicméně zkušenost nemám, ale zkuste najít eshop, kde vám dovolí si ho odzkoušet třeba na týden. u výrobců el. obojků se tohle dělá.

Neregistrovaný uživatel

8.11.2015 14:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

hunter napsal(a):
Povel je fajn, ale musí ho někdo dát, pokud pes štěká například na kočky, které se promenádují kolem zahrady, když je člověk v práci, tak je vám povel k prdu...a věřím, že sousedům to pak nemusí být příjemné.
Nicméně zkušenost nemám, ale zkuste najít eshop, kde vám dovolí si ho odzkoušet třeba na týden. u výrobců el. obojků se tohle dělá.

Tak snad když jde pes zařvat na kočku za plotem, tak tam neřve několik hodin v kuse...

8.11.2015 15:06
hunter

XXX.XXX.22.6

Pokud někdo o barák vedle nekrmí toulavé kočky, které se tam naučí chodit. Pak kočky courají celý den a noc a pes se z toho může zbláznit, z čehož zase blázní sousedé. A těch důvodů může být víc. A ani to není důležité. Zadavatel se ptá na antištěk, tak asi chce vědět něco o něm, ne o povelu...

Neregistrovaný uživatel

8.11.2015 15:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

hunter napsal(a):
Pokud někdo o barák vedle nekrmí toulavé kočky, které se tam naučí chodit. Pak kočky courají celý den a noc a pes se z toho může zbláznit, z čehož zase blázní sousedé. A těch důvodů může být víc. A ani to není důležité. Zadavatel se ptá na antištěk, tak asi chce vědět něco o něm, ne o povelu...

Bydlím na vsi a kočky tam krmí kde kdo... a fakt žádnej z mých psů nemá potřebu celý den vyřvávat... a žádný sousedi se nám ještě nezbláznili...
S anitištekem zkušenost nemám - nikdy jsem ho nepotřebovala - vystačím si s povelem...

Nicméně, kamarádka pořídila labradorovi antištěk... štěkal na zvěř, pořídil se antištěk, no, labradorovi stačila chvíle na to, aby zjistil, co to dělá, když štěká (měla impulzový), zjistil, že dostane ránu, nicméně pud byl silnější, tak štěkal dál (na impulz si pochopitelně zvykl), brzy se vybili baterky a antištěk byl úplně k ničemu... - řešení - postavil se kotec na druhou stranu baráku a byl klid...

Amandaa

8.11.2015 16:02
Amandaa

XXX.XXX.48.54

Obojek můžeš vyzkoušet a pokud nebude fungovat, tak ho můžeš ve 14-ti dnech bez udání důvodu vrátit.

8.11.2015 17:35
čada

XXX.XXX.96.254

Pes může štěkat z hodně důvodů. Mě pes řve, když vezmu fenu ven a ho nechám doma. Přitom ví, že po ní jde ven on. Takže antištěk bych nezavrhovala, i když spíš bych volila ten se zvukem, co by mě fakt zajímalo, jaké s tím má kdo zkušenosti. Pes zaštěká, antištěk by měl vydat nějaký nepříjemný zvuk a psovi by to mělo zamezit ve štěkání. Dávat mu impulzy mi přijde už moc drsný.

8.11.2015 18:01
alda082

XXX.XXX.58.109

Lidičky vy se zde bavíte o protištěkacím obojku, antištěk je ale úplně něco jiného, jedná se o krabičku která vysílá nějaké vlny které slyší jen pes a jsou mu nepříjemné a spustí se to právě při štěkání. já mám své psy zvládnuté ale sousedi nehodlají svého NO ani okřiknout a to nám řve pod ložnicí ve dne v noci, sousedi nereagují ani na domluvu která proběhla x krát ani na psanou stížnost už mi zbyli jen PČR nebo soud a proto bych ještě chtěla zkusit ten antištěk než se dám do totálního boje s tupcama.

8.11.2015 18:58
čada

XXX.XXX.96.254

Já brala antištěk jako hovorový název smajlík Myslim, že je jedno, jestli to je na obojku, v ptačí budce nebo tak jak na tom odkazu, každopádně funguje to stejně - vydá to ten pro psa nepříjemný zvuk, což zamezí štěkání. Teda funguje to? Mě pes štěká jen tu dobu, co jsem venku s fenou. Jsem na rizikovém, takže bohužel nějakou dobu je nemůžu brát společně ven, jsou to velcí psi a tak pes prostě chvíli řve. Sousedi jsou tolerantní, je to ve dne a jen omezený čas, ale mě to vadí a tak bych to zkusila, s tím antištěkem. Ale kupovat ho, aniž by mi pár lidí potvrdilo, že to funguje, to nechci. Takže budu ráda za všechny zkušenosti.

8.11.2015 19:37
alda082

XXX.XXX.58.109

čada napsal(a):
Já brala antištěk jako hovorový název smajlík Myslim, že je jedno, jestli to je na obojku, v ptačí budce nebo tak jak na tom odkazu, každopádně funguje to stejně - vydá to ten pro psa nepříjemný zvuk, což zamezí štěkání. Teda funguje to? Mě pes štěká jen tu dobu, co jsem venku s fenou. Jsem na rizikovém, takže bohužel nějakou dobu je nemůžu brát společně ven, jsou to velcí psi a tak pes prostě chvíli řve. Sousedi jsou tolerantní, je to ve dne a jen omezený čas, ale mě to vadí a tak bych to zkusila, s tím antištěkem. Ale kupovat ho, aniž by mi pár lidí potvrdilo, že to funguje, to nechci. Takže budu ráda za všechny zkušenosti.

Tak to jsme dvě, snad se zde objeví někdo kdo ho doma má a řekne nám co a jak, je fakt že kvůli sousedům vyhodim 2500 a představa že to nepomůže mě celkem serinkuje protože nemám měsíčně výplatu 20 000

8.11.2015 19:54
koňadra

XXX.XXX.128.31

Také jsem se zde před časem ptala na protištěkací budku, ale neozval se nikdo, kdo by s tím měl nějaké zkušenosti. Nepotřebuji ji, ale prostě mě zajímalo, jestli to vůbec k něčemu je.

S protištěkacími obojky mám různé zkušenosti, v bývalém bydlišti jsem měla problémy se sousedy, takže to mám vyzkoušené u svých psů (těch nejuřvanějších), i u psů známých. A výsledky jsou různé. Na některého psa stačí ultrazvukový obojek, dát mu ho párkrát a problém je vyřešen - to je ta nejlepší varianta, na jiného platí ten s el. impulsy, na některého neplatí žádný. Také jsou jedinci, kteří zpočátku s obojkem jsou ticho, bez obojku řvou, takže obojek musí mít delší dobu. Jenže to zase přijdou na to, že nejprve je zvukový impuls a potom rána. Takže řvou jen do toho signálu a potom na chvíli zmlknou a začnou nanovo. Jenže tím, jak obojek pořád píská, se vybije baterka a potom zase řvou. Takže poradit je fakt těžké, chce to vyzkoušet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík