To je složité.. Nemůžu rict, po jakých granulich reznout nebude, ale budete to muset zkusit sama.. Nevim, jakou mate cenovou hranici, ale mezi kvalitní granule patři již mnohokrát omílane značky jako: Annamaet, Aacana, Orijen, Wolfsblut, GO! Natural, Canidae, Artemis, Barking Heads.. Potom levnější, ale porad celkem kvalitní granule jsou například: Brit care, Taste of the Wild, Nutra Gold... Je toho spousta, tak zkousejte a uvidíte hodně štěstí. Jinak taky procházející jiné granulove diskuze. Je toho tu spousta, ale všude se dozvíte prakticky to samé.. Nejlepší je krmit masem. Granule nejsou základ psího jídelníčku!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Asi tak, musíš zkusit, co sedne...
Můžem ti tu vyjmenovat značky, ale ty musíš jít a zkusit, protože každý pes, jiná ves... mám 3 psy a každý baští něco jiného
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Kikusek
napsal(a):
Cenovà relace tak do 1000kč za 10kg. Teď máme acanu a rezne a ma řidiši bobky. A brity tady dost kritizují...tow sme zkoušeli ale bobky taky nebyly ok. Tak myslíte že by sme měli jít do těch britu?
Brity kritizují
No, ono se dneska kritizuje všechno, protože maso, maso maso...
Na Brit Caru mám malé štěně (10 týdnů) Bílýho švýcaráka a je úplně v pohodě (chtěla jsem Essential foods, ale po týdnu baštění těchto granulí měl šíleného odpadu, bobky taky nebyli pevné - spíš řitší bobek) - pravda sice nereznul, ale zbytek stád dost za houby. Tak máme Brit Care a světe div se, pes nerezne, bobky jsou OK.
Kikusek
napsal(a):
Cenovà relace tak do 1000kč za 10kg. Teď máme acanu a rezne a ma řidiši bobky. A brity tady dost kritizují...tow sme zkoušeli ale bobky taky nebyly ok. Tak myslíte že by sme měli jít do těch britu?
My taky máme Brit Care. Po všech ostatních měl problémy, jenom po Britu ne. Ale zkoušejte. Bylo by fajn, kdyby jste krmil/la masem, jak už tady bylo psáno. Ale je to na vás... Před tím se žádné granule neřešili a krmilo se zbytky, potom přišli do módy granule a teď je to Barf. Hlavně nekrmte podle toho jedna teta povídala, ale říďte se svým selských rozumem.
Samozřejmě nejlepší by bylo krmit masem ( teda podle mě ), ale my třeba nemáme tak velký mrazák, tak krmím ráno ( teda spis po cely den si může vzít granule ) a večer maso. Ale je to samozřejmě na vás.
acana

XXX.XXX.77.122
My krmíme Acanou a nerezne. Musíte hledat s nižším obsahem vitamínu A. Nejlepší jsou proplany a Marp Holistic. Eukanobu jsem používala když jsem chovala rezavé plemena tak nevím? Jaké máte plemeno?
Uživatel s deaktivovaným účtem

acana
napsal(a):
My krmíme Acanou a nerezne. Musíte hledat s nižším obsahem vitamínu A. Nejlepší jsou proplany a Marp Holistic. Eukanobu jsem používala když jsem chovala rezavé plemena tak nevím? Jaké máte plemeno?
Jaký proplany, co to m.elete?
acana
napsal(a):
Jak můžete sakra srovnávat nesrovnavatelné?! Je jasny, ze psi se radši pohrnou na chemicky ovonene a ochucené hnusy, ale propagovat jednu značku a navíc kvalitativně úplně jinde než druhou... četla jste prosím vás někdy složení tady zmiňované Acany a vámi vychvalovaneho Proplanu a zkusila porovnat? Tohle uz je provokace fakt..
Kikusek
napsal(a):
Ja se tedy v granulich moc nevyznám ale neni proplan jen předraženy fujtajcl tak jako royal canin a td? Brit Care sice taky není nic extra ale pořád lepší než Brit premium nebo marketovky. Uvidim jestli mu sednou...Mám 2 děti takže granule jako Orijen si dovolit nemůžem.
Mate pravdu. Brit care jsou fajn granule, pokud sednou :) a znám spoustu psu, kteří jsou Britem care krmeni a maj krásnou srst a určitě jsou kvalitou úplně někde jinde než marketovky. Chápu, vybrala jste dobře
acana

XXX.XXX.77.122
Sheperd
napsal(a):
Jak můžete sakra srovnávat nesrovnavatelné?! Je jasny, ze psi se radši pohrnou na chemicky ovonene a ochucené hnusy, ale propagovat jednu značku a navíc kvalitativně úplně jinde než druhou... četla jste prosím vás někdy složení tady zmiňované Acany a vámi vychvalovaneho Proplanu a zkusila porovnat? Tohle uz je provokace fakt..
Purina PRO PLAN krmím své dva knírače, Acanou dog adult krmím kolie a Eukanobou Německého ovčáka. Co je na tom provokace? Acana má vysoký obsah proteinů, Pro plany vyrábějí pro fitness, každému psovi individuálně chutná.
Samozřejmě dokrmuji ještě masem a zeleninou. Střídavá strava. Řekla jsem svůj názor, někdo nesnáší tu značku jiný druhou značku. Někdo třeba říká že Pedigree způsobuje rakovinu... atd. Takže pokud se chcete hádat vytvořte si vlastní téma: chci se hádat.
acana
napsal(a):
Purina PRO PLAN krmím své dva knírače, Acanou dog adult krmím kolie a Eukanobou Německého ovčáka. Co je na tom provokace? Acana má vysoký obsah proteinů, Pro plany vyrábějí pro fitness, každému psovi individuálně chutná.
Samozřejmě dokrmuji ještě masem a zeleninou. Střídavá strava. Řekla jsem svůj názor, někdo nesnáší tu značku jiný druhou značku. Někdo třeba říká že Pedigree způsobuje rakovinu... atd. Takže pokud se chcete hádat vytvořte si vlastní téma: chci se hádat.
Ja se nechci hádat, jen ze mi zrovna značky, které tady vyzdvihujete nepřijdou extra kvalitní na tu cenu, ale je to vaše věc, ja se vam do toho montovat nebudu. Mozna jsem to trochu přehnala, ale je to můj názor na věc.