Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nikabart

20.11.2015 22:30
nikabart

XXX.XXX.39.87

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat máme doma 8 týdenní štěně bulíka ale nemá žadný naznak klabonosu je to problém nebo mu nos doroste?děkuji.

20.11.2015 22:41
fuissem

XXX.XXX.126.223

Štěňata se s tvarem lebky "rodí" už ve 4 týdnech se dá poznat, jak bude pes vypadat v dospělosti, takže se obávám, že klabonos nedoroste.

20.11.2015 22:43
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

nikabart napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat máme doma 8 týdenní štěně bulíka ale nemá žadný naznak klabonosu je to problém nebo mu nos doroste?děkuji.

Fotku, je s PP?

nikabart

20.11.2015 22:50
nikabart

XXX.XXX.39.87

Což znamená že to bude kříženec?Paní co pejska prodavala psala že to je bulterier.Matka ma klabonos ale otec jsme neviděli bylo přislibeno že nam pošlou fotku ale zdá se mi to nějake divne tak nevím.

20.11.2015 22:52
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

nikabart napsal(a):
Což znamená že to bude kříženec?Paní co pejska prodavala psala že to je bulterier.Matka ma klabonos ale otec jsme neviděli bylo přislibeno že nam pošlou fotku ale zdá se mi to nějake divne tak nevím.

No jo, takto dopadaji lide, co kupuji psy bez PP, urcite krizenec a slysi?Klidne by mohl mit i vadu sluchu vazanou na bilou barvu.

20.11.2015 22:57
conty

XXX.XXX.103.249

Kříženec jako vyšitej, ale moc hezkej Měli víc štěňat?

nikabart

20.11.2015 23:01
nikabart

XXX.XXX.39.87

No to si koupil muj přítel a je z toho šileně neštastný protože si bulíka kupoval hlavně kvuli toho jeho nosíku.

20.11.2015 23:06
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

nikabart napsal(a):
No to si koupil muj přítel a je z toho šileně neštastný protože si bulíka kupoval hlavně kvuli toho jeho nosíku.

No, pouceni pro priste, chovna stanice a smlouva. O tomto asi smlouvu nema, takze vratit pujde asi tezko.Ale mne osobne je milejsi tento cumaceksmajlík

20.11.2015 23:10
milannn

XXX.XXX.90.222

Na fotce bulteriéři cca z šedesátých let min. století. Ten extrémní a zřejmě tolik žádaný klabonos tam nevidím, ale tipnu si, že povahy měli lepší, než kdejaký dnešní show "superklabonos".

Takže nebuďte smutná, sice jste paní nejspíš hezky naletěli, ale třeba budete mít fajn pejska a navíc bez té zpotvořeniny na hlavě, pejska bližšího původnímu vzhledu.

nikabart

20.11.2015 23:39
nikabart

XXX.XXX.39.87

Štene slysi a kamarad co ma bulika take nepoznal ze je to krizenec zde prilozim aktualni foto pokud by sme mohly poradit s cim by to asi mohlo byt krizene prosim a jedno foto kdyz byl uplne maly kde mel naznak klabonosu.

nikabart

20.11.2015 23:48
nikabart

XXX.XXX.39.87

Pejska určitě vracet nebudeme přitel ho miluje a řikal že pokud bude vypadat tak jak ti z toho 16stoleti tak bude radši než kdyby měl ten klasický klabonos.Myslí te že bude mít to křížení vliv na typickou pohavu bulika?Přitele jste fotkou moc potěšili.Byl z 5 štěnat a nechape že si toho nevšimli i ostatní majitele štěňat a všichni vypadají stejně.My jsme si toho všimli před 3 dny.Když se mu ten čumak začal protahovat.Krmíme ho jen tou nejkvalitnější stravou roste jako z vody.

21.11.2015 00:03
marsnow

XXX.XXX.174.105

Ten je krásnej! :)

21.11.2015 00:14
rapotacka11

XXX.XXX.32.17

A ten čumáček ?

21.11.2015 09:33
lev

XXX.XXX.253.186

nikabart napsal(a):
Pejska určitě vracet nebudeme přitel ho miluje a řikal že pokud bude vypadat tak jak ti z toho 16stoleti tak bude radši než kdyby měl ten klasický klabonos.Myslí te že bude mít to křížení vliv na typickou pohavu bulika?Přitele jste fotkou moc potěšili.Byl z 5 štěnat a nechape že si toho nevšimli i ostatní majitele štěňat a všichni vypadají stejně.My jsme si toho všimli před 3 dny.Když se mu ten čumak začal protahovat.Krmíme ho jen tou nejkvalitnější stravou roste jako z vody.

To štěně bohužel nemělo ani náznak klabonosu nikdy. Čeho je to kříženec ? Klidně třeba i dalmatina. Na povahu to určitě vliv mít bude. Nemáte anglického bulteriera, ale jeho křížence a je otázkou křížence s tím - s pitbulem ? Se stafordem ? Povaha může být po otci, nebo úplně nevyzpytatelná. To je to překvapení u bezpapíráků, někdy příjemné, ale většinou ne.

21.11.2015 09:43
conty

XXX.XXX.103.249

Já bych se zkusila zeptat té paní, od které jej máte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.11.2015 10:07

conty napsal(a):
Já bych se zkusila zeptat té paní, od které jej máte.

Pochybuju, že se jim paní množitelka bude svěřovat, co to vlastně namixovala. Možná ani sama neví. Ta bude stále tvrdit, že je přeci čistokrevný a rozhodně ne křížený. Spíš se ještě urazí, že z ní dělaj podvodnici

21.11.2015 17:33
kmichaal

XXX.XXX.213.198

Kdybych nevěděl, že u nás nejsou, tak bych řekl "pěkný old tyme bull terrier". Nebo "krásný gulteriér". Podle té přítomnosti stopu by to mohl být bulík se stafordem. Sice Vám řeknou "ježišmarjájosefe, jen to ne", ale spíš si přejte, aby to tak bylo. Pokud mají oba rodiče standardní povahy obou plemen, je to rozhodně lepší, než kdyby to byl kříženec třeba bulíka a německého pinče, který má zakódovanou ostrost vůči lidem.

21.11.2015 17:40
joanne.s

XXX.XXX.52.27

Pěkný pejsek.

Znám jednoho velmi podobného. Byl dlouho v depozitu, člověk co si ho koupil se ho zřekl a nikdo ho adoptovat nechtěl - zřejmě proto že má vadu sluchu vázanou na bilou barvu.

21.11.2015 17:46
kmichaal

XXX.XXX.213.198

joanne.s napsal(a):
Pěkný pejsek.

Znám jednoho velmi podobného. Byl dlouho v depozitu, člověk co si ho koupil se ho zřekl a nikdo ho adoptovat nechtěl - zřejmě proto že má vadu sluchu vázanou na bilou barvu.

Přesně tak. U těchto plemen bílé barvy je krajně nezodpovědné množit bez PP a BAER testu. Já vím, že tím nic nezmůžu, ale chtěl bych tímto odradit zájemce o bulteriéra, stafbula, argentinskou dogu aj. bez PP. NEDĚLEJTE TO!

22.11.2015 12:40
noemi

XXX.XXX.64.236

První příspěvek by měl správně znít takto (zadavatel se doufám neurazí, vezme to jako nadsázku, ale hlavně - zamyslí sám nad sebou - a o to mi jde):

Jsem totální d.bil - tady bych očekávala dodatek(sypu si popel na hlavu od zadavatele., ale je mně jasné, že toho se nikdy u nesoudného člověka nedočkám).
V době, kdy jsou informace dostupné ze všech stran, kdy na mne nejen na netu, ale i v reálu doslova "řvou" plakáty o tom, jak nemám podporovat množírny, jak si mám před nákupem štěněte pozjišťovat potřebné informace a nekupovat psa, kde nemám jistotu, z jakých podmínek pochází, jsem se díky vlastní chamtivosti vydat za psa víc než je nabídka kolem 5 tisíc korun a méně, bez toho, abych viděl i na papíře (na vlastní) oči potvrzené rodiče štěněte, se teď divím, že mám doma křížence, který vypadá úplně jinak než je standard mnou požadovaného plemene a budu tvrdit, že ho mám rád a nedám ho pryč... i když budu stále hledat, jestli se u něj náhodou některý znak přeci jen neobjeví...v případně problémů s výchovou - no, raději nemyslet
.

Majitel feny se směje a mne si ruce a jásá, jak se dá člověk, který dá na lidské řeči víc než na vlastní informovanost, snadno oblafnout. Tak jen tak dál .

22.11.2015 13:06
milannn

XXX.XXX.90.222

noemi: Myslím, že byste to neměla tolik prožívat, nikabart puze položila dotaz. Proto je "totální d.bil"? A proč by si měla sypat popel na hlavu? Mají krásného pejska, křížence.. No a? Takových běhají po světě miliony. Namísto toho, abychom byli rádi, že se (věřím) ten pes bude mít dobře, tak se vymýšlí X důvodů, proč je to všechno špatně. Jistě, naletěli, to už je věc jiná, ale to ještě neznamená, že se tady nemůže na něco zeptat.
Máte velmi "zajímavé" uvažování a ta zášť jde z vašeho příspěvku hodně cítit.

23.11.2015 16:38
Dasvo

XXX.XXX.101.12

nikabart napsal(a):
Štene slysi a kamarad co ma bulika take nepoznal ze je to krizenec zde prilozim aktualni foto pokud by sme mohly poradit s cim by to asi mohlo byt krizene prosim a jedno foto kdyz byl uplne maly kde mel naznak klabonosu.

To že má kamarád bulíka a nepoznal, že Vy máte křížence opravdu nesvědčí o ničem. (předpokládám, že kamarád má taky bezpapíráka když Vás nepřesvědčoval o koupi psa s dokladem původu a kupní smlouvou).
Váš pejsek není čistokrevný bulteriér ani náhodou! ta hlava prostě není bulteriéří, nejde jen o profil, ani zepředu to není hlava bulteriéra. Osobně tam vidím něco menšího než staforda možná jack russela. Štěně se mi zdá hodně malé. Jak je staré a kolik váží?
pokud nemáte BAER test nemůžete tvrdit, že pes slyší! přesněji řečeno, že je oboustranně slyšící. Na Vašem místě bych nechal BAER udělat, stojí zhruba tisícovku a budete mít jistitu že pes je oboustraně slyšící. (Jednostrannou hluchotu nemáte jako laik šanci poznat!) S jednostranně hluchým psem byste totiž měli zacházet trochu jinak než s plně slyšícím!
Kromě BAER testu by taky nebylo od věci udělat časem UPC a doppler. Přece jen bulíci jsou plemeno zatížené nemocemi srdce a ledvin a velmi pochybuju, že množka která Vám štěně prodala má natestované rodiče!

23.11.2015 17:53
tapina

XXX.XXX.140.201

Jedna fenka "bulíka" z útulku...

23.11.2015 18:03

Dost pochybuju o tom, že ten, komu bylo líto peněz za psa s PP, zaplatí kříženci BAER test a ty další, co doporučuje Dasvo. Kříženci jednostranná hluchota nevadí. Ty testy se dělají proto, aby se nemocní psi nedostávali dál do chovu... nebo aspoň by to tak mělo být.

24.11.2015 12:04
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dost pochybuju o tom, že ten, komu bylo líto peněz za psa s PP, zaplatí kříženci BAER test a ty další, co doporučuje Dasvo. Kříženci jednostranná hluchota nevadí. Ty testy se dělají proto, aby se nemocní psi nedostávali dál do chovu... nebo aspoň by to tak mělo být.

Zodpovědný majitel si testy nechá udělat především proto, aby sám věděl! Jednostrannně hluchý pes reaguje jinak než plně slyšící (a tedy i kříženci jednostranná hluchota může významně vadit) a mě - jako rozumného majitele - by sakra zajímalo, jestli můj poes slyší na obě uši. O ostatních testech se ani nezmiňuju. nemocné srdce nebo ledviny nejsou žádná sranda.
Nicméně souhlasím plně s tím, že od člověka, kterému bylo líto dát peníze za skutečně čistokrevné štěně s prokázaným původem nelze čekat, že si u téhož štěněte nechá udělat testy za dva tři tisíce. smajlík

24.11.2015 13:40
apbtbreeder

XXX.XXX.198.114

nikabart napsal(a):

Z jakého 16. stol, Milannn psal z 60.let minulého stol., máte nějakou poruchu?

25.11.2015 12:17
nikabart

XXX.XXX.38.72

Špatně jsem si to přečetla ;) tak hned nerypejte do poruchy na to nejsem zvědava... ale zajimavé příspěvky děkuji za názory chtěla jsem pouze poradit a ne aby se tu někdo do mě navážel od toho tu ty diskuze nejsou.

25.11.2015 13:22
Arni

XXX.XXX.58.88

Měl jsem před lety Bulíka od štěněte a obávám se že tohle asi nebude Bulík. Ten klabonos tam byl charakteristický.

25.11.2015 13:33

Máte moc pěkného voříška. Uši imho zůstanou klapací.

Přidejte reakci

Přidat smajlík