Jaké granulky pro 1,5 ročního NO?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2015 11:51
Lucie a Čad

XXX.XXX.90.130

Dobrý den,
vím že to zde bylo probíráno už tisíckrát, ale nějak z toho nejsem moudrá.
Našeho NO jsem od paní chovatelky dostala s Joserou z té jsme přešli na eminent (četla jsem že je v ní moc obilovin), pak na Fitmin (naprostý šrot), vzápětí na Acanu (velký odpad, rezatá srst) a nyní jsme na dně pytle - Purina pro plan large athletic a já nevím co dál
zda opět koupit purinu i když se mi za tu zhoršující se kvalitu moc platit nechce a nebo se vrhnout do jiných, ale jaké zvolit?
Ještě bych dodala, že náš pejsek má vyšší fyzikou zátěž (no prostě není jen na zahradě, cvičíme, chodíme denně na procházky- cca 8km) a je nyní celkem hubený.
Prohlížím už asi čtrnáct dní různé diskuze, recenze apod. ale pořád nevím, zvolit něco jako: Eminent energy, Delikan dog supra, Brit dog sport/ lamb rice, Agil adult large LB, Belcando adult dinner, Profine energy nebo něco úplně jiného?
Ps.: ke granulkám přidáváme syrové maso, rýži, brambory, těstoviny, občas kosti, ovoce a Alavis na klouby.
Prosím, klidně se do mě pusťte, ale chci znát Váš názor

VeraVera

23.11.2015 15:36
VeraVera

XXX.XXX.131.71

Dobrý den, mi krmíme royal canin od malička, máme dvouletou fenku NO a prospívá hezky i když má DKK. Při změně granulí padala na váze. Royal Canin má přímo rozdělené typy pro štěňata a dospelé psy. smajlík Ale taky dostává vařené. smajlík

VeraVera

23.11.2015 15:37
VeraVera

XXX.XXX.131.71

Jo a po tom co jsme četla o purině tak bych ji už nikdy nekoupila ani kočkám ani psovi..

23.11.2015 20:03
Lucie a Čad

XXX.XXX.90.130

Děkuji, ale na RC jsem zatím slyšela jen samou kritiku.. opravdu si nevím rady..

24.11.2015 16:48
noemi

XXX.XXX.64.236

Lucie a Čad napsal(a):
Děkuji, ale na RC jsem zatím slyšela jen samou kritiku.. opravdu si nevím rady..

Šmánkote - neblbněte s RC ...podívejte se na složení a teprve pak dejte na radu anonyma v diskuzi.

Myslím, že tohle mluví za vše...ale pokud máte doma slepice, koupi doporučuji .

RC - SLOŽENÍ: Rýže, dehydrované drůbeží maso, živočišné tuky - jaké?, izolát rostlinných proteinů *, kukuřičná mouka, rostlinná vláknina, hydrolyzované živočišné proteiny, minerály, řepné řízky, sojový olej, rybí tuk, olej z kopry, hydrolyzované kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů), hydrolyzát korýšů (zdroj glukosaminu), zeleného čaje a hroznů extrakty (zdroj polyfenolů), výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu).
12 kg/cca 1000, - Kč

Brit Premium - SLOŽENÍ: kuře 40 %, rýže, kukuřice, pšenice, kuřecí tuk (chráněno tokoferoly), pivovarské kvasnice, sušená jablka, hydrolyzovaná drůbeží játra, lososový olej (2 %), bylinné a ovocné výtažky (300 mg/kg – rozmarýn, výlisky z vinných hroznů, kurkuma, citrusové plody a hřebíček), glukosamin sulfát (260 mg/kg), chondroitin sulfát (160 mg/kg), mannanoligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (100 mg/kg), extrakt z juky schidigera (80 mg/kg).
15 kg/670, - Kč

PROFINE Adult Salmon & Potatoes - SLOŽENÍ: losos, brambory, kukuřice, kuřecí tuk (chráněno tokoferoly, zdroji vitamínu E), lososový olej, přírodní chuť, sušené cukrovkové řízky, sušená jablka, pivovarské kvasnice, rajčata, extrakt z juky, minerální látky, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidy, probiotika (Enterococcus faecium), chelátovaná měď, cholinchlorid, oxid zinečnatý, organický mangan, organický selen, biotin, niacin, pantotenan vápenatý, vitamín A, vitamín B12, přídavek riboflavinu (zdroj vitamínu B2), thiamin mononitrát (zdroj vitamínu B1), pyridoxin hydrochlorid (zdroj vitamínu B6), kyselina listová, vitamín D3, vitamín E (alfatokoferol).

24.11.2015 16:51
rapotacka11

XXX.XXX.32.7

Pokud psovi "sedí", jděte od toho.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.11.2015 16:59

Nebo Brit Care nebo Calibra.

24.11.2015 17:02

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nebo Brit Care nebo Calibra.

Calibra, třeba jehněčí nebo lososová bez pšenice i kukuřice.
http://www.spokojenypes.cz/alergie-na-krmivo/calibra-dog-lamb-rice-15kg?id=62018

http://www.spokojenypes.cz/alergie-na-krmivo/calibra-dog-salmon-potato-12kg-2kg-zdarma?id=66783.

24.11.2015 18:18
Lucie a Čad

XXX.XXX.90.130

Děkuji za rady,
asi zkusíme tu calibru smajlík

24.11.2015 18:21
Lucie a Čad

XXX.XXX.90.130

Ještě jsem se dívala na Markus Mühle, máte s nimi nějaké zkušenosti?

24.11.2015 19:08

Lucie a Čad napsal(a):
Ještě jsem se dívala na Markus Mühle, máte s nimi nějaké zkušenosti?

Ano, s Black Angus, v celku dobrou.

24.11.2015 19:26
Lucie a Čad

XXX.XXX.90.130

Tak děkuji, půjdu do Markuse, zrovna ho objednám smajlík

24.11.2015 19:40
noemi

XXX.XXX.64.236

Lucie a Čad napsal(a):
Tak děkuji, půjdu do Markuse, zrovna ho objednám smajlík

U nás taky dobré...jen jsou těžké, takže doporučená dávka velmi malá.

25.11.2015 07:42
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Velmi malá doporučená denní dávka zpravidla znamená granule s kvalitním složením.

25.11.2015 07:52
noemi

XXX.XXX.209.210

joanne.s napsal(a):
Velmi malá doporučená denní dávka zpravidla znamená granule s kvalitním složením.

Jde vidět, že jste se ještě s nimi nesetkala osobně .
Psala jsem, že jsou těžké...čili dávka je odpovídající ostatním granulím, ale v misce je pak pár kousků.

Nejde tedy o nízkou denní dávku, ale objemově malé množství granulí .

25.11.2015 10:56
Arni

XXX.XXX.58.88

Zdravím, také jsem řešil kvalitní krmení a na www.psikrmivoradce.cz.jsem si mohl udělat obrázek o kvalitě granulí. Připadá mi seriózní.

28.11.2015 18:57
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Dobrý den, já nedám dopusit na Dog Lovers Gold Originál.Krmím s ním rotvíka a vše je super

28.11.2015 20:41
Lucie a Čad

XXX.XXX.90.130

Tak nám včera Markuse přivezli, pejsek se do nich s radostí pustil, ještě nemůžu posoudit jaký na něj budou mít vliv (kvalita srsti..), ale já jsem spokojená (esteticky, tvarem i vůní). Tak uvidím jestli bude spokojenost na obou stranách a pejsek nám bude prospívat

Vercca

29.11.2015 16:25
Vercca

XXX.XXX.210.13

Za sebe doporučuji jedině Nutramy.

Lidaas

19.12.2015 13:08
Lidaas

XXX.XXX.61.26

Já bych se nebála Brit Care, ted ta nová receptura vypadá dobře, viz článek http://pethome.cz/cs/blog/post/jak-vybrat-krmivo-brit-care-pro-psy.

1.1.2016 14:42
Bledule

XXX.XXX.165.22

Reaguji na dotaz ohledně krmiva Markus-Mühle® NaturNah HundeFutter.
Z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit :) Naše labradorka je na nich od 9 týdne ( co jsme si jí přivezli domů), teď má 3 roky a naprostá spokojenost. Před rokem jsme "zkusili" extrudované Essential bez obilovin a zmatněla jí srst a začaly dělat lupy, moc jí nejely a k tomu začala "sáňkovat" po zadku... tak jsme se vrátili zpět k osvědčenému. Každý se nás ptá, čím krmíme, protože má nádhernou lesklou srst, granule pozitivně ovlivňují čištění zubů, podněcují ke žvýkání a tím k dostatečné tvorbě slin.
JE PROTI PŘÍRODĚ PŘEDKLÁDAT PSOVI POUZE KAŠI, NA KTEROU SI VYSTAČÍ POUZE SE SVÝM JAZYKEM!
Mnozí zapomínají, že má také zuby
Zanedbatelné také není ani to, že pelety v žaludku psa nebobtnají a výrazně tak podporují jejich správné vstřebání, snižuje se riziko torze žaludku a eliminuje se plynatost. Za sebe doporučuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík