Po dotazu co dělat za dlouhých zimních večerů mě napadlo projet na netu hlavolamy pro psy. Ale těžko vybírat. Máte někdo vyzkoušeno něco, co psy opravdu baví a co funguje? Myslím tím - co se hned nerozbije a funguje to tak, jak píší v návodu. Odkazy na obchody nepotřebuji. Spíš konkrétní hlavolam, který jste vyzkoušeli. Feně je sedm měsíců a psovi čtyři roky.
vava69
napsal(a):
Po dotazu co dělat za dlouhých zimních večerů mě napadlo projet na netu hlavolamy pro psy. Ale těžko vybírat. Máte někdo vyzkoušeno něco, co psy opravdu baví a co funguje? Myslím tím - co se hned nerozbije a funguje to tak, jak píší v návodu. Odkazy na obchody nepotřebuji. Spíš konkrétní hlavolam, který jste vyzkoušeli. Feně je sedm měsíců a psovi čtyři roky.
Přidávám se, něco jsme už odzkoušeli, ale čím vím zábavy, tím lépe
HabiAnn

XXX.XXX.115.30
Také přemýšlím nad nějakým hlavolamem k Vánocům. Ale je jich spousty - levné, jednoduché až po ty drahé a vymakané. Jen vůbec netuším co vybrat. Narazila jste na něco, co vypadalo zajímavě?
Celá tahle stránka nevypadá špatně. Jen prostě nevím, co vybrat a jak dlouho to bude psa bavit. Až přijde na systém, tak se obávám, že už si s tím hrát nebude chtít.
https://www.caskrmeni.cz/interaktivni-hracky-pro-psy.html?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=%25c4%258casKrmen%25c3%25ad+-+V%25c5%25a1eobecn%25c4%259b&utm_content=Hlavolamy+pro+psy
Včera jsme trénovali postoj na bedně, postavila jsem jí tam jednou, pochválila, dala pamlsek a ta
malá potvůrka až do deseti do večera chodila sama stoupat na bednu a čekala odměnu. Takže
myslím, že u nás to bude rychle vyřešené. Je to dost drahé na to, aby si s tím hrála týden :(.