Konzervy pro psy (Víkend-nova 1.12.2015)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2015 22:19
Maju2

XXX.XXX.48.5

Dobrý den, sledoval teď někdo víkend na nově a viděl reportáž o psích konzervách? Tuší nebo ví někdo, co to bylo za značku? :) Děkuji.

1.12.2015 22:23
rudla

XXX.XXX.61.125

Zdravim sledovali sme to doma. Myslim, ze to su tieto vyrobky viď.link

http://www.sokolfalco.com/.

1.12.2015 22:45
Maju2

XXX.XXX.48.5

Ano to je ono. Děkuji. :).

2.12.2015 00:12
conaf

XXX.XXX.25.154

Koukala jsem :D A jsem ráda že konečně něco trochu rozumného o psím žrádle :D Jakože ne třeba chvalící článek na super psí granule z marketu za 50 kč 10 kg :D.

Hilly

2.12.2015 10:01
Hilly

XXX.XXX.221.2

Konzervy MAX jsou luxusní, jiné nekupuji, dávám je občas místo syrového masa, pro zpestření jídelníčku. Voní tak, že ani manžel neodolal a ochutnal.

2.12.2015 12:11
manbea

XXX.XXX.70.116

Nemáte někdo zkušenost s kvalitou mraženého masa od této firmy?

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.12.2015 08:28

Hilly napsal(a):
Konzervy MAX jsou luxusní, jiné nekupuji, dávám je občas místo syrového masa, pro zpestření jídelníčku. Voní tak, že ani manžel neodolal a ochutnal.

Opravdu jsou super, zrovna je mám doma na ochucení granulí( moje, holé granule nesežere-jakékoliv), potom jsou dobré Topstein, skoro to samé, celé maso v nich. U Maxe je fajn, že dáte množství, které potřebujete, víčkem znova zavřete a dáte do ledničky.

3.12.2015 11:46
ropopi-an

XXX.XXX.225.27

manbea napsal(a):
Nemáte někdo zkušenost s kvalitou mraženého masa od této firmy?

Pokud myslíte maso od sokolfalko tak to je opravdu super.
Zatím se mi nestalo že by maso smrdělo ap. A když koupíte kusové - tak to je opravdu parádní libové masíčko.
Nakupuji za velkoobchodní ceny - podmínkou je nákup za 2500, - kč.

3.12.2015 20:21
javorka

XXX.XXX.98.207

Prosím, jaká je doba spotřeby u konzerv MAX? Mám menší psy a kdybych chtěla nakoupit za 2500, -, tak to přeci jen nějakou dobu budu mít doma. Ještě by mě zajímalo jak dlouho vydrží otevřená konzerva v lednici.
Děkuji.

3.12.2015 21:13
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Hilly napsal(a):

Tak to zní dobře, koukala sem i na net jak konzerva vypadá uvnitř...Kouknu po ní a vyzkoušíme, tuším že je maj ve zveri v Litovli.

4.12.2015 08:15
ropopi-an

XXX.XXX.226.105

javorka napsal(a):
Prosím, jaká je doba spotřeby u konzerv MAX? Mám menší psy a kdybych chtěla nakoupit za 2500, -, tak to přeci jen nějakou dobu budu mít doma. Ještě by mě zajímalo jak dlouho vydrží otevřená konzerva v lednici.
Děkuji.

Je jedno co za ty 2500, - kč nakoupíte zda to budou konzervy nebo maso... Do obj. si to můžete namíchat dle potřeby - třeba i se sušeným masem. Důležité je že se tak dostanete na velkoobchodní ceny.
Pokud budete obj. jen 6 konzerv - musíte zakoupit za maloobchod. cenu.
Maxe ještě vyzkoušeného nemám, takže nemohu říct dobu trvanlivosti. (také se chystám na jeho zakoupení)

4.12.2015 23:13

javorka napsal(a):
Děkuji.

Objednávala jsem teď nějaké doplňky z Manwe a přiobjednám k tomu vždycky Maxe, ve středu mi balík přišel ( kuře se srdcem a kuře se svalovinou) a tyhle mají datum spotřeby do 12.8.2018. Otevřené v ledničce, přikryté víčkem mi vydrží 2-3 dny, protože mám N.O. a ta je stačí zbaštit. Ale určitě vydrží otevřené déle. Přeju pesanovi dobrou chuť, myslím, že si šmákne. Naší, moc chutnají, ale nemá je pořád, protože krmím normálně maso, někdy vařené, většinou syrové.

5.12.2015 05:26
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Opravdu jsou super, zrovna je mám doma na ochucení granulí( moje, holé granule nesežere-jakékoliv), potom jsou dobré Topstein, skoro to samé, celé maso v nich. U Maxe je fajn, že dáte množství, které potřebujete, víčkem znova zavřete a dáte do ledničky.

Prosím, a dají se tyto konzervy koupit v nějakém kamenném obchodě? Pokud ano, tak v jakém?

5.12.2015 05:28
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Objednávala jsem teď nějaké doplňky z Manwe a přiobjednám k tomu vždycky Maxe, ve středu mi balík přišel ( kuře se srdcem a kuře se svalovinou) a tyhle mají datum spotřeby do 12.8.2018. Otevřené v ledničce, přikryté víčkem mi vydrží 2-3 dny, protože mám N.O. a ta je stačí zbaštit. Ale určitě vydrží otevřené déle. Přeju pesanovi dobrou chuť, myslím, že si šmákne. Naší, moc chutnají, ale nemá je pořád, protože krmím normálně maso, někdy vařené, většinou syrové.

"Anet", a jaké maso Vám preferuje - vařené nebo syrové? Náš naprosto bezkonkunkurenčně syrové a to ještě pokukuje, jak by nenápadně ukradl kočkám... !

5.12.2015 11:43

fikovnice napsal(a):
"Anet", a jaké maso Vám preferuje - vařené nebo syrové? Náš naprosto bezkonkunkurenčně syrové a to ještě pokukuje, jak by nenápadně ukradl kočkám... !

Mojí popelnici je to jedno, jestli vařené nebo syrové, obojí žere dobře, takže nemůžu říct, co jí chutná více, škoda, že nemluví, aby mi řekla. Já dám večer misku a během 2 minut je jak umytá. Akorát právě ty granule, když občas dostane, (teď má Essentials nautical), tak musím ochutit konzervou. Holé prostě nesežere žádné, jak je zvyklá na maso. Nevím, jestli se dá Max sehnat v obchodě, u nás ne, ale třeba ve větším městě ano. Taky jsem se koukala na to vaše zlatíčko, na vlákně o šarplanincovi, jak zápasí s tou ponožkou a je v té bedýnce s ostatními sourozenci, je fakt boží. Kam se šarpl. hrabe. Nechtěla jsem to tam psát, aby se to zadavatelky nedotklo, každému se líbí jiné plemeno, u mě by na plné čáře rozhodně vyhrát vestaj, než šarplanin. Ale, to je věc názoru.

5.12.2015 22:09
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Mojí popelnici je to jedno, jestli vařené nebo syrové, obojí žere dobře, takže nemůžu říct, co jí chutná více, škoda, že nemluví, aby mi řekla. Já dám večer misku a během 2 minut je jak umytá. Akorát právě ty granule, když občas dostane, (teď má Essentials nautical), tak musím ochutit konzervou. Holé prostě nesežere žádné, jak je zvyklá na maso. Nevím, jestli se dá Max sehnat v obchodě, u nás ne, ale třeba ve větším městě ano. Taky jsem se koukala na to vaše zlatíčko, na vlákně o šarplanincovi, jak zápasí s tou ponožkou a je v té bedýnce s ostatními sourozenci, je fakt boží. Kam se šarpl. hrabe. Nechtěla jsem to tam psát, aby se to zadavatelky nedotklo, každému se líbí jiné plemeno, u mě by na plné čáře rozhodně vyhrát vestaj, než šarplanin. Ale, to je věc názoru.

Jee, to jste mi teda udělala radost! Dnes mám obzvlášť smutný den, tak hned je o něco líp!

5.12.2015 23:13
javorka

XXX.XXX.98.207

Díky, určitě to vyzkoušíme. Já většinou vařím, ale hodí se mít něco doma.

Přidejte reakci

Přidat smajlík