Pes snědl možná uhlí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2015 19:07
PetraEmily

XXX.XXX.168.33

Zdravim,
Prosimvas ma nekdo zkusenost ze by mu pes snedl uhli? Nejsem si jistá, ale mam podezreni ze fenule nasla kousrk na zahrade a sporadala ho. Nevidela jsem ji u toho, ale to uhli ji smrdi z tlamy. Rada nosi mimo klacku i kameny a uhli tak je mozny ze ho jen nosila. Kazdopadne pohud nejaky uhlik rozkousala a snedla, muze ji to nejak ublizit ? Predem diky za rozumne odpovedi.

3.12.2015 19:07
rapotacka11

XXX.XXX.32.46

Neublíží.

3.12.2015 19:19
PetraEmily

XXX.XXX.168.33

rapotacka11 napsal(a):
Neublíží.

Dekuji moc, jednoducha, srozumitelna odpoved, to jsem potrebovala smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.12.2015 04:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

PetraEmily napsal(a):
Zdravim,
Prosimvas ma nekdo zkusenost ze by mu pes snedl uhli? Nejsem si jistá, ale mam podezreni ze fenule nasla kousrk na zahrade a sporadala ho. Nevidela jsem ji u toho, ale to uhli ji smrdi z tlamy. Rada nosi mimo klacku i kameny a uhli tak je mozny ze ho jen nosila. Kazdopadne pohud nejaky uhlik rozkousala a snedla, muze ji to nejak ublizit ? Predem diky za rozumne odpovedi.

Náš pes na něj taky občas chodí, neřeším to když mu chutná. I prasata ho mají rádi, když jsme je doma mívali a pouštěli na dvorek chodili před kůlnu kde bylo a hledali vypadlé kousky.

4.12.2015 10:03
rapotacka11

XXX.XXX.79.7

PetraEmily napsal(a):
Zdravim,

Kameny jí zničí zuby.

5.12.2015 05:05
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Neublíží.

Souhlas!

5.12.2015 09:24
lev

XXX.XXX.253.186

Spíš se zaměřte na to, co feně chybí, když žere takévé věci. A kameny jí odnaučte nosit. Nejen, že si zničí zuby, ale může ho omylem spolknout.

14.1.2016 22:22
PetraEmily

XXX.XXX.168.33

lev napsal(a):
Spíš se zaměřte na to, co feně chybí, když žere takévé věci. A kameny jí odnaučte nosit. Nejen, že si zničí zuby, ale může ho omylem spolknout.

Ona je chronicky pozirac vseho takze ji hlidame. Velky kameny jsou pro ni super hracky ktery ji ty zli panickove zakazujou a ona nechape proc

14.1.2016 22:28
honzapm

XXX.XXX.182.25

Konzumace uhlí zlepšuje trávení - hlavně u těch zmiňovaných prasat,
která v minichlívku jiné možnosti nemají.

Takže až půjdete k veterináři, zkuste se poradit ohl. přípravku pro lepší trávení.

Neregistrovaný uživatel

14.1.2016 22:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.147

PetraEmily napsal(a):
Ona je chronicky pozirac vseho takze ji hlidame. Velky kameny jsou pro ni super hracky ktery ji ty zli panickove zakazujou a ona nechape proc

Chtěla jsem vám napsat, že se nemáte bát, ale už mě předběhli ostatní diskutující. Jenom vám musím říci, že ta vaše psí holka je NÁÁDHERNÁ!

15.1.2016 23:01
PetraEmily

XXX.XXX.168.33

honzapm napsal(a):
Konzumace uhlí zlepšuje trávení - hlavně u těch zmiňovaných prasat,
která v minichlívku jiné možnosti nemají.

Takže až půjdete k veterináři, zkuste se poradit ohl. přípravku pro lepší trávení.

Jsou to možná ještě nějaké trávící dozvuky. Je jí 16 měsíců a celý loňský rok jsme řešili záněty střev, nepřijímání potravy, vyhublost, citlivost na lepek a nějaké bakterie ve střevech. V momentě kdy se začala stabilizovat do normálu dostala po druhém měsíčním hárání zánět dělohy který jsme doléčili asi tři dny zpátky. Pan veterinář už z nás má lehce srandu, jsme tam každý týden

15.1.2016 23:02
PetraEmily

XXX.XXX.168.33

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Chtěla jsem vám napsat, že se nemáte bát, ale už mě předběhli ostatní diskutující. Jenom vám musím říci, že ta vaše psí holka je NÁÁDHERNÁ!

Děkuji mockrát, Vaši hafíci jsou také k zulíbání

jupka

29.10.2021 12:36
jupka

XXX.XXX.218.103

uhlí psovy ani kočce neublíží

29.10.2021 16:33
fikovnice

XXX.XXX.139.21

jupka napsal(a):
uhlí psovy ani kočce neublíží

A co teprve psovi či psu...

29.10.2021 18:45
MJGrifonek

XXX.XXX.164.10

Taky se přidám, asi všeobecně to chůlupáče láká. Normální i dřevěné. Podle mne nic co by škodilo.
pokud děláme oheň, hned po vychladnutí uklízíme. ne že by to našmu vadilo, ale vypadá jak bezdomáč (vousy, tlapky atd.).

Přidejte reakci

Přidat smajlík