Nechce chodit bez voditka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2015 08:45
mishaad

XXX.XXX.185.229

Ahoj, setkal se nekdo s tim, ze pes nechce chodit navolno bez voditka?
Pes neni nijak zklamany a vzdy chodil, ale ted se odepne voditko a zastavi se a nejde dal. Kdyz tahne voditko za sebou jde normalne dokud nezjisti, ze voditko nedrzim, to se zase zastavi a nechce chodit. Na privolani nereaguje nebo za mnou pomalicku dojde a ceka na voditko ktere kdyz pripnu tak najednou ozije a jde dal :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.12.2015 08:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

mishaad napsal(a):
Ahoj, setkal se nekdo s tim, ze pes nechce chodit navolno bez voditka?
Pes neni nijak zklamany a vzdy chodil, ale ted se odepne voditko a zastavi se a nejde dal. Kdyz tahne voditko za sebou jde normalne dokud nezjisti, ze voditko nedrzim, to se zase zastavi a nechce chodit. Na privolani nereaguje nebo za mnou pomalicku dojde a ceka na voditko ktere kdyz pripnu tak najednou ozije a jde dal :).

Zažila jsem to u své bývalé fenky. Vodítko pro ni bylo spojení se mnou a když si za mlada nebyla jistá, vyžadovala připnutí.
Na své vodítko byla tak háklivá, že nesnášela připnutí jiného psa na své vodítko.

4.12.2015 08:53
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Nemá problémy s očima? Není pro něj to vodítko prostě jistota chůze?

4.12.2015 08:53
mishaad

XXX.XXX.185.229

No 7 let chodi bez voditka normalne, odbehl i dal ode me, ale ted z niceho nic dela tohle. Kdyz ho vede jiny clovek nema sanci ode me odejit na vic jak 10m, to pak dela sceny a snazi se dostat za mnou.
Asi bych melq byt rada :D jineho psa pustite a on utika pryc :D.

4.12.2015 08:54
mishaad

XXX.XXX.185.229

Nen. Je zdravy na 100%.

4.12.2015 20:14
nexxi

XXX.XXX.228.56

A nezačli už u vás nějací magoři s dělobuchama? u nás už se tak týden střílí.. takže je možné, že ve vás pes fakt hledá oporu a potřebuje fyzicky cítit, že je u vás.

15.12.2015 12:58
mishaad

XXX.XXX.185.229

nexxi napsal(a):
A nezačli už u vás nějací magoři s dělobuchama? u nás už se tak týden střílí.. takže je možné, že ve vás pes fakt hledá oporu a potřebuje fyzicky cítit, že je u vás.

Nene :) to tu jeste neni a do silvestra nebude snad, bydlim v hodne klidne casti na predmesti a vencime v prirode a nikdy jsme delobuchy neslyseli.
Mne vrta hlavou to, ze je to asi z niceho nic.7 let chodil navolno, nevzdaloval se daleko, ale posledni mesic dva proste nejde. Nikdo jiny ho nevenci, zklamat se v nicem nemihl nikdy mu nebylo ublizeno a nikdy nebyl fyzicky trestany. Tim padem se porad snazim zjistit co by to mohlo byt.

15.12.2015 15:25
Clayton

XXX.XXX.104.9

Ode mě se nevzdaluje stařičká fenka z útulku, kterou našli v lese uvázanou u stromu.Vodítko miluje, na volno se motá pod nohama.Halt chodí na Flexi, to si spokojeně čuchá.Je zdravá, ale bojí se, že by zase zůstala opuštěná...

4.2.2016 12:18
mishaad

XXX.XXX.52.153

Uz se to pomalu lepsi.
Sice se nevzdaluje na vice jak 2m a na stopovacce se ohlizi jestli opravdu drzim voditku a neutekla jsem
Mate nekdo nejakou radu jak to jeste zlepsit? Dekuji.

4.2.2016 16:24
kerrynekk

XXX.XXX.52.22

mishaad napsal(a):
Uz se to pomalu lepsi.
Sice se nevzdaluje na vice jak 2m a na stopovacce se ohlizi jestli opravdu drzim voditku a neutekla jsem
Mate nekdo nejakou radu jak to jeste zlepsit? Dekuji.

A když ji hodíte třeba balonek? Zaběhne pro něj?

9.2.2016 12:32
mishaad

XXX.XXX.52.153

Sice rad aportuje, ale ani to nechce. Pamlsky ho take nezajímají. Vzdy ho musim durazne zavolat kdyz se nwkde zastavi, kdyz dojde dela jako by me tyden neviděl. :D.

9.2.2016 12:53
anonymx

XXX.XXX.138.139

Jestli do 7 let behal na volno, tak se muselo neco stat a dokud neprijdete na duvod tak to neodstranite.

twig280

10.2.2016 11:59
twig280

XXX.XXX.128.242

Já bych měla návrh skuste v nějakém obchode nebo na internetu kkoupit pásmo je dlouhé 10 metrů, možná kdyby jste vaší fence řekla sední zůstaň šla o ní pryč na vzdálenost 10 metrů a zatahala za pasmo možná by si uvědomila že je na vodítku a že vás nemůže stratit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík