Ahoj, setkal se nekdo s tim, ze pes nechce chodit navolno bez voditka?
Pes neni nijak zklamany a vzdy chodil, ale ted se odepne voditko a zastavi se a nejde dal. Kdyz tahne voditko za sebou jde normalne dokud nezjisti, ze voditko nedrzim, to se zase zastavi a nechce chodit. Na privolani nereaguje nebo za mnou pomalicku dojde a ceka na voditko ktere kdyz pripnu tak najednou ozije a jde dal :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

mishaad
napsal(a):
Ahoj, setkal se nekdo s tim, ze pes nechce chodit navolno bez voditka?
Pes neni nijak zklamany a vzdy chodil, ale ted se odepne voditko a zastavi se a nejde dal. Kdyz tahne voditko za sebou jde normalne dokud nezjisti, ze voditko nedrzim, to se zase zastavi a nechce chodit. Na privolani nereaguje nebo za mnou pomalicku dojde a ceka na voditko ktere kdyz pripnu tak najednou ozije a jde dal :).
Zažila jsem to u své bývalé fenky. Vodítko pro ni bylo spojení se mnou a když si za mlada nebyla jistá, vyžadovala připnutí.
Na své vodítko byla tak háklivá, že nesnášela připnutí jiného psa na své vodítko.
nexxi
napsal(a):
A nezačli už u vás nějací magoři s dělobuchama? u nás už se tak týden střílí.. takže je možné, že ve vás pes fakt hledá oporu a potřebuje fyzicky cítit, že je u vás.
Nene :) to tu jeste neni a do silvestra nebude snad, bydlim v hodne klidne casti na predmesti a vencime v prirode a nikdy jsme delobuchy neslyseli.
Mne vrta hlavou to, ze je to asi z niceho nic.7 let chodil navolno, nevzdaloval se daleko, ale posledni mesic dva proste nejde. Nikdo jiny ho nevenci, zklamat se v nicem nemihl nikdy mu nebylo ublizeno a nikdy nebyl fyzicky trestany. Tim padem se porad snazim zjistit co by to mohlo byt.
twig280

XXX.XXX.128.242
Já bych měla návrh skuste v nějakém obchode nebo na internetu kkoupit pásmo je dlouhé 10 metrů, možná kdyby jste vaší fence řekla sední zůstaň šla o ní pryč na vzdálenost 10 metrů a zatahala za pasmo možná by si uvědomila že je na vodítku a že vás nemůže stratit.