Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

aha

10.12.2015 07:47
aha

XXX.XXX.41.2

Zdravím, léčili jste někdy (a vyléčili) kvasinky v meziprstí? Zarudlé meziprstí nám začalo se svěděním kůže a s pupínky – zjištěna alergie. Na svědění a pupínky pomohla změna stravy, ale s packami stále bojujeme.. Samozřejmost je po každé procházce utírání tlapek do sucha, momentálně meziprstí vytírám octovou vodou, packy mažu kokosovým olejem, do jídla sem tam přidávám lněný nebo ostropestřecový olej. Je mi jasné, že toto se léčí delší dobu, nebude to hned, ale můžu pro vítězný boj udělat ještě něco? Máte nějaké, zkušenosti, rady, výtky?

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.12.2015 09:21

aha napsal(a):
Zdravím, léčili jste někdy (a vyléčili) kvasinky v meziprstí? Zarudlé meziprstí nám začalo se svěděním kůže a s pupínky – zjištěna alergie. Na svědění a pupínky pomohla změna stravy, ale s packami stále bojujeme.. Samozřejmost je po každé procházce utírání tlapek do sucha, momentálně meziprstí vytírám octovou vodou, packy mažu kokosovým olejem, do jídla sem tam přidávám lněný nebo ostropestřecový olej. Je mi jasné, že toto se léčí delší dobu, nebude to hned, ale můžu pro vítězný boj udělat ještě něco? Máte nějaké, zkušenosti, rady, výtky?

Http://www.postapropsy.cz/64-kvasinkova-infekce-u-psu.html.

10.12.2015 09:32

aha napsal(a):

Http://www.lekarna.cz/alaptid-ung-20g/#productMenu.

aha

10.12.2015 09:54
aha

XXX.XXX.41.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Http://www.postapropsy.cz/64-kvasinkova-infekce-u-psu.html.

Toto jsem pročítala (googlit umím).. :) Spíš mi šlo o osobní zkušenosti, každému samozřejmě může zabrat něco jiného, tak spíš pátrám po dalších možnostech.

Šampon od veta máme, ale efekt nic moc...

Mastičku neznám, díky!

10.12.2015 09:55
Helena15

XXX.XXX.89.52

Jen to doplním, po vyléčení je účinná prevence dieta, nesmí dostat žádný cukr, vejce, mléko ani obiloviny. Kvasinky milují sladkou krev a když ji mají, rychle se množí. Mám zkušenosti s opakovanými kvasinkovými záněty v uších, stačil jeden piškot a už to jelo. Mému psovi vadili i pivovarské kvasnice, které jsou přidávány do některých granulí. Nyní hlídám stravu a je po zánětech.

10.12.2015 11:35
sarabubu

XXX.XXX.95.167

Moc děkuju za tenhle odkaz. Už třetí vet konstatoval, že jde nejspíš o potravinovou alergii. Vystřídaný různý mastičky a injekce. Postižený jsou tlapky a může si zadek ušoupat (odčervená a žlázy čistý ). V sobotu jdeme na kontrolu, tak můžu panu doktorovi říct, v čem je problém.

10.12.2015 11:46
10.12.2015 12:11
sarabubu

XXX.XXX.95.167

Děkuju za radu. Žiju v UK, tak nevím, jestli tady něco takovýho pořídím. Ale určitě se podívám. V každým případě jsem ráda, že záhada byla odhalena. Tlapky jsem ji vystříhala, aby se líp udržovaly, ale ten zadek je děs. Zvlášť, když si je schopná ho podrbat venku v dešti. Tak snad už ji konečně od toho trápení pomůžu.

aha

10.12.2015 13:01
aha

XXX.XXX.41.2

Super, taky děkuji za nápady!

Helena15: S těmi piškoty mi vůbec nedošlo - vyřazuji z jídelníčku..

10.12.2015 16:52
kiko

XXX.XXX.225.98

Mě kdysi vet poradil dávat do krmení lžičku jablečného octa.

10.12.2015 19:23
nexxi

XXX.XXX.228.56

Teď testuju na psovi co se dycky osvědčilo na podobné kožní problémy mě, tak uvidíme, jaký budou výsledky. koupili jsme si za pár korun sušenou syrovátku, takže mícháme s vodou a pijeme. je plná všeho možného super, stojí pár korun a kdysi mi hooodně srovnala zdraví. a náklady.. minimální.

15.11.2018 01:01
Kvak44

XXX.XXX.158.23

My řešíi kvadinky v meziprsí rok. Nyní jsme začali jak píšete 2x denně potírat octovou vodou a 2x týdně koupeme a na závěr koupele ředíme 10 ml do 2 l Imaverol a pomalinku naléváme na packy. Po týdnu máme packy úplně zahojené:-)Náš pejsek má dermatitidu a je atopic. Máme veterinary diets Eukanuba dermatosis. Doktor nám řekl, že nesmí dostat ani piškot, jinak vše budeme řešit stále dokola.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík