Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak sem hoďte složení.

baku
napsal(a):
Dobrý den. Spíše než složení (které vložím) mě více zajímají osobní zkušenosti.
Všechno se vším souvisí. Ale předpoklàdám, že to nic kvalitního nebude, tak se nezlobte, ale já s tím zkušenost nemám, tj. moje čuba.
napsal(a):
Všechno se vším souvisí. Ale předpoklàdám, že to nic kvalitního nebude, tak se nezlobte, ale já s tím zkušenost nemám, tj. moje čuba.
SUSA HL 2 je prémiové krmivo s lososem a rýží. Je určeno pro dospělé psy s běžnou aktivitou. Menší granule jsou vhodné i pro malá plemena. Díky lososovému masu je poměr Omega 3 a Omega 6 mastných kyselin optimální. Lososové maso posiluje imunitu a zabezpečuje zdravou kůži a lesklou srst.
Složení:
36% masa z lososa
drůbeží moučka, drůbeží tuk, lososová moučka (min.10 %), zelenina, obilniny (min.15 % rýže), pivní droždí, mrkev, hydrolyzát kuřecích jater, lněné jádro, minerální látky
bez konzervačních látek a umělých barviv
Obsahuje:
Hrubé bílkoviny 28 %
Hrubý tuk 17 %
Vláknina 2,5 %
Popel 8,5 %
Ca 1,75 %
P 1,3 %
Vlkost 10 %
Obsah vitamínů a minerálních látek/kg:
A-vitamín 20000 IE
D3-vitamín 1600 IE
E-vitamín 130 mg
Měď (sulfát měďnatý) 15 mg.

baku
napsal(a):
SUSA HL 2 je prémiové krmivo s lososem a rýží. Je určeno pro dospělé psy s běžnou aktivitou. Menší granule jsou vhodné i pro malá plemena. Díky lososovému masu je poměr Omega 3 a Omega 6 mastných kyselin optimální. Lososové maso posiluje imunitu a zabezpečuje zdravou kůži a lesklou srst.
Složení:
36% masa z lososa
drůbeží moučka, drůbeží tuk, lososová moučka (min.10 %), zelenina, obilniny (min.15 % rýže), pivní droždí, mrkev, hydrolyzát kuřecích jater, lněné jádro, minerální látky
bez konzervačních látek a umělých barviv
Obsahuje:
Hrubé bílkoviny 28 %
Hrubý tuk 17 %
Vláknina 2,5 %
Popel 8,5 %
Ca 1,75 %
P 1,3 %
Vlkost 10 %
Obsah vitamínů a minerálních látek/kg:
A-vitamín 20000 IE
D3-vitamín 1600 IE
E-vitamín 130 mg
Měď (sulfát měďnatý) 15 mg.
Maso z lososa asi bude v syrovém stavu, že? Drůbeží maso - jaké? To samé obilniny-jaké? Plus rýže min.15%. Evidentně neumíte číst ve složení, tohle krmivo kvalitní není ani nàhodou. Podívejte se na tohle http://www.granule.cz/clanky/jake-granule-jsou-nejlepsi-pro-meho-psa/.
napsal(a):
Maso z lososa asi bude v syrovém stavu, že? Drůbeží maso - jaké? To samé obilniny-jaké? Plus rýže min.15%. Evidentně neumíte číst ve složení, tohle krmivo kvalitní není ani nàhodou. Podívejte se na tohle http://www.granule.cz/clanky/jake-granule-jsou-nejlepsi-pro-meho-psa/.
Děkuji za Váš názor. Ale jak říkám zajímají mě osobní zkušenosti, na etikety, nápisy se složením,...atd nějak nevěřím.
baku
napsal(a):
Děkuji za Váš názor. Ale jak říkám zajímají mě osobní zkušenosti, na etikety, nápisy se složením,...atd nějak nevěřím.
Nevěříte nápisům se složením? To jako myslíte, že ve skutečnosti do toho dávají něco lepšího než píšou? a když vám někdo řekne, že krmí Pedigree a pes má po nich pevná hovínka a navíc mu to chutná, tak to pro vás taky bude směrodatnější než skutečnost, že je to krmivo vyrobené z obilí a s minimálním podílem masa, navíc plné solí a umělých barviv?
Kupte menší balení a zkuste.k čemu vám je, když já vám řeknu, že mému psovi, který je kříženec a vysoce akční sedí ty a ty granule, když vy budete mít doma uplně jiné plemeno a uplně jinými nároky?
zkuste a uvidíte.
já mám taky zkušenost, že jsme měli kdysi smečku psů, kterej když jste dala taste of the wild, nebo acanu, tak byli hubený jak žebřiňák i při vysokém dávkování, hovínka nic moc a přešlo se na českou calibru a veškerý problémy zmizely.. a vy byste to mohla mít třeba uplně opačne.. nevíte, kdokud nezkusíte.
prouhatec

XXX.XXX.141.137
prosím, kde jste to krmivo sehnala?děkuji