Toto téma nezakládám jako jiné klasické diskuze...
Vám všem zde diskutujícím, všem chovatelům, majitelům a milovníkům zvířat, bych chtěla popřát.
Přeji Vám Krásné Vánoční svátky, bohatého ježíška a pohodu.
Do Nového roku přeji vše NEJ NEJ, pevné zdraví, hodně úspěchů a spokojenosti.
Ať jsou vaše zvířátka šťastná, spokojená, zdavá a ať Vám dělají jen radost.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Také přejeme krásné vánoce, mnoho radosti s našimi zvířecími miláčky a hodně zdraví a štěstí v Novém roce
Také přejeme krásné a pohodové Vánoce a aby ty vaše psiska stejně jako ta moje měly chvilku klídku nabrat síly po náááročném vánočním úklidu, který teda minimálně dle výrazu mého psa nechávaj pánečci na svých čtvernožcích
nexxi
napsal(a):
Také přejeme krásné a pohodové Vánoce a aby ty vaše psiska stejně jako ta moje měly chvilku klídku nabrat síly po náááročném vánočním úklidu, který teda minimálně dle výrazu mého psa nechávaj pánečci na svých čtvernožcích
Ubohé týrané zvíře! mít v blízkosti telefon, tak volá Baudyšové na Linku důvěry!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.123

Taky se přidám, všem diskutujícím na fauně a jejich zvířatům, přeju hezké vánoce, hodně šťastných chvil a moc, moc zdravíčka.

Všem slušným lidem a všem zvířecím kamarádům hodně zdraví a krásné vánoce.
Všem lidem dobré vůle a všem zvířatům bez výhrad :),
přeji vám, ať svátky kostí v krku, podrážděných žlučníků a rodinných rozvratů přečkáte ve zdraví a pohodě, ať pod stromečkem najdete zhmotnění svých přání a snů a v nadcházejícím roce hodně štěstí, zdraví a spokojených chvil s vašimi miláčky.
Zároveň bych chtěla poděkovat za milé, nezištné a konstruktivní rady a pomoc, kterých se mi zde na fóru dostalo. I díky nim mi tu krabice s ozdobami pilně demoluje náš dáreček největší :).

aha
napsal(a):
S piraňkou přejeme krásné Vánoce!
Ta je nádherná!
Připojujeme se , krásné prožití svátků Vánočních, a v Novém roce hodně humorných chvil plných lásky s Vašimi miláčky.

aha
napsal(a):
Děkuji
Vážně, už jsem dlouho takhle krásnou bulličku neviděla.
jaderman

XXX.XXX.212.110
Vse nej vsem lidem a zviratum.