Duraxel
napsal(a):
Dobrý den máme pražsého krysaříká a naše fena porodila 4 štěnata 1 zemřelo a tet jedno nechce vůbec pít ani nesrká mléko a jazym má furt na hoře málo kdy ho dá dolů mám o ji strach prosím co nejdřín Help mají ty štěnata tet 2 dny a o to jedno štěně tet mám strach
To jsou dotazy... opravdu sedíte u internetu a píšete na anonymní diskusi, místo, abyste volal/a veterináři nebo rovnou na nějakou jel/a ?
Nechce se mi věřit...
Duraxel
napsal(a):
Dobrý den máme pražsého krysaříká a naše fena porodila 4 štěnata 1 zemřelo a tet jedno nechce vůbec pít ani nesrká mléko a jazym má furt na hoře málo kdy ho dá dolů mám o ji strach prosím co nejdřín Help mají ty štěnata tet 2 dny a o to jedno štěně tet mám strach
Veterinář?
anonymx
napsal(a):
Je to vubec mozne? 2denni stene krysarika-pokud nepije ani nepolyka z kapatka nebo lahvicky, tak uz uhynulo a ani veterinar s tim nic neudela.
Přesně! Pokud štěně není životaschopné, nemá cenu se tím ani zabývat. V minulosti jsem s takovými štěňaty promrhala plno času a peněz než jsem pochopila, že to stejně k ničemu není. Teď už se spíš snažím jen o zkrácení utrpení toho štěněte.