Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sabik125

22.12.2015 13:30
sabik125

XXX.XXX.44.34

Myslíte si že když jsem tak týden neměla čas na svého pejska že to nevadí?jestli jako na mě nezapomene ?Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2015 13:35

sabik125 napsal(a):
Myslíte si že když jsem tak týden neměla čas na svého pejska že to nevadí?jestli jako na mě nezapomene ?Děkuji

Pes nezapomene ani za několik let.

sabik125

22.12.2015 13:53
sabik125

XXX.XXX.44.34

Máte pravdu pes nemůže nikdy zapomenout...bála jsem se jenom že si bude myslet že jsem někdo cizí.

22.12.2015 17:55
anonymx

XXX.XXX.133.39

Nedelejte si iluze. Zapomene, ale za tyden ne.

22.12.2015 18:03
koňadra

XXX.XXX.128.31

Naivní dítě, nebo provokace?

22.12.2015 18:04
davidka

XXX.XXX.14.251

Vy nemáte svého pejska doma? Ani ho nechodíte denně krmit a napájet? Pes na vás za týden určitě nezapomene, ale pro vzájemný vztah to určitě dobré není, jestli ho necháváte takto samotného častěji.

22.12.2015 18:05

sabik125 napsal(a):

Spíš než na tebe zapomene na povely, které jsi ho učila.

22.12.2015 18:38
rapotacka11

XXX.XXX.32.56

koňadra napsal(a):
Naivní dítě, nebo provokace?

Naivní ? Ach, jste tak jemná.
Už nenazýváme vlastně nic pravým "jménem", takže tedy: naivní.

sabik125

24.12.2015 13:27
sabik125

XXX.XXX.44.34

My máme psa doma, ale když nemůžu tak se o něho stará mamka vy to nechápete jste všichni blbí

24.12.2015 14:09
anonymx

XXX.XXX.137.17

Ne, tohle fakt nechapeme. My se o ne totiz starame vic nez o sebe.

24.12.2015 16:14
milannn

XXX.XXX.90.222

Musím se sabik125 zastat. Nevím, kolik jí je let a její dotaz možná vyzněl naivně (myšleno v dobrém, ne pejorativně), což ale neznamená, že se nemůže zeptat, pokud jí něco není jasné. Mám pocit, že ifauna rozhodně není expertní médium, kde by bylo na uváženou dovolit si vůbec nějaký dotaz položit. Tedy opravdu, z mého pohledu nechápete.
Že my, někteří ostatní, máme na psa čas, jsme s ním každý den a třeba někteří se i starají více, než o sebe, neznamená, že sabik125 není např. školačka, studentka, která musí na týden pryč a tím pádem není se psem. Je na tom něco divného?

A k dotazu: Když jsem byl malý kluk, "měl" jsem u dědy psa, malý oříšek, neskutečně akční, skvělý pes. Jezdil jsem tam (za ním) jen na víkendy, neviděl mě tedy ne jeden týden, ale bylo mnoho takových týdenních pauz. Náš vztah to absolutně nijak nenarušilo a když jsem přijel, pes se choval, jako bych s ním byl denně.

Hezké Vánoce všem!

24.12.2015 16:27
Andrýsek3

XXX.XXX.212.44

milannn napsal(a):
Musím se sabik125 zastat. Nevím, kolik jí je let a její dotaz možná vyzněl naivně (myšleno v dobrém, ne pejorativně), což ale neznamená, že se nemůže zeptat, pokud jí něco není jasné. Mám pocit, že ifauna rozhodně není expertní médium, kde by bylo na uváženou dovolit si vůbec nějaký dotaz položit. Tedy opravdu, z mého pohledu nechápete.
Že my, někteří ostatní, máme na psa čas, jsme s ním každý den a třeba někteří se i starají více, než o sebe, neznamená, že sabik125 není např. školačka, studentka, která musí na týden pryč a tím pádem není se psem. Je na tom něco divného?

A k dotazu: Když jsem byl malý kluk, "měl" jsem u dědy psa, malý oříšek, neskutečně akční, skvělý pes. Jezdil jsem tam (za ním) jen na víkendy, neviděl mě tedy ne jeden týden, ale bylo mnoho takových týdenních pauz. Náš vztah to absolutně nijak nenarušilo a když jsem přijel, pes se choval, jako bych s ním byl denně.

Hezké Vánoce všem!

Hezky napsáno, je řekla bych jasné, že zadavatelka je dítě a pes bude zřejmě rodičů. Bohužel ifauna nezklamala ani o Vánocích. Šťastné a veselé.

24.12.2015 16:31
Terven

XXX.XXX.110.147

milannn napsal(a):

Hezké Vánoce všem!

Milane, díky za rozumný názor, občas mi to tady připadá jako ve zfanatizovaném davu. Jestli je dotaz provokace, to asi nezjistíme.
Nicméně jsem také bývala školačka a pokud jsem jela třeba na lyžák, o zvířata se mi starali rodiče. A mívala jsem různé nepochopitelné obavy, kterým se dnes směju.
Jinak - pro anonymx - dodnes se samozřejmě o zvířata starám víc než o sebe.

24.12.2015 16:43
anonymx

XXX.XXX.137.17

Asi je dite, ale sama pise, ze ma psa doma a jen na nej "nemela cas". Jestli ho denne aspon pohladila, tak proc by mel zapominat? Mela jsem sveho psa v 10ti letech a nedovedu si predstavit co by mi branilo byt s nim denne. Jen muj pobyt mimo domov.
Ale hezky stedry vecer vsem vasim ctyrnohym milackum a samozrejme i vam.

25.12.2015 03:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.212

Až teď mě napadlo, jestli nemají střídavou péči...

sabik125

28.12.2015 12:30
sabik125

XXX.XXX.44.34

Chtěla bych jen poděkovat za názor milannn ano jsem školačka a byla jsem na týden pryč. Svého pejska miluju a bylo mi líto že ho na týden opouštím...

28.12.2015 12:34
anonymx

XXX.XXX.142.107

Tak uprimne. Nemela jsi cas anebo jsi byla pryc? To je totiz dost podstatny rozdil.

sabik125

28.12.2015 16:54
sabik125

XXX.XXX.44.34

Byla jsem pryč...takže jsem zároveň neměla čas.

28.12.2015 18:00
anonymx

XXX.XXX.142.107

Tak nevim, dnesni mladez asi neumi cesky. To jsou tak rozdilne duvody. Když jsi mimo domov, tak je "nemam cas" irelevantni. Navic kazdy tve obavy pochopi. Kdyz "nemas cas" - znamena to, ze travis cas misto se psem treba s kluky nebo kamaradkami a tedy pes pro tebe neni dulezity a tudiz te "pejskari" trochu zkritizuji. Vis pro vetsinu z nas neexistuje "nemit čas" na sve psy.

28.12.2015 20:00
milannn

XXX.XXX.90.222

Nechápu, že tak jasná věc nemůže se jevit jasou... Nejen mládež neumí česky, ale to tady není až tak podstatné. Podstatná je logika věci: Sabik125 byla pryč = byla pryč mimo domov = neměla čas na svého psa (pokud počítáme, že nebyl pryč s ní). Tak opravdu nechápu, co je na tomto irelevantní. Naopak je to maximálně relevantní, byla pryč, tudíž nemohla být se psem.
Navíc to, že nemá čas, neznamená, že ho musí nutně trávit s kluky a nebo kamarádkami. A i kdyby ano, tak je to úplně normální, je to mladá holka a přece nebude kvůli psovi zanedbávat svůj další osobní život (kluky, kamarádky) a vůbec to nemá nic společného s tím, že by pes pro ni neměl být důležitý.
Takového kritizujícího "pejskaře" bych rychle odeslal do patřičných míst.

Svého psa mám velmi rád a nešidím ho v ničem, nicméně je spousta chvil, kdy na něho "nemám čas". Nic divného na tom nevidím, mám i své ostatní zájmy a činnosti a tedy existuje nemít čas na psa. A vezmeme-li to vice versa, tak i můj pes na mě "nemá čas" kdykoli já si vzpomenu. Stačí, když provádí nějakou svoji oblíbenou činnost (hlídání, žrádlo ) a hned na páníčka nezbývá času ani trochu.

sabik125

29.12.2015 21:23
sabik125

XXX.XXX.44.34

Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík