Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2015 18:27
kiko

XXX.XXX.21.146

Ahoj,
máte někdo vyzkoušená cd pro audioterapii od Dokonalé lásky?

hornet

25.12.2015 19:28
hornet

XXX.XXX.111.238

kiko napsal(a):
Ahoj,

25.12.2015 19:37
kiko

XXX.XXX.21.146

Děkuji za přínosnou odpověď.

25.12.2015 19:52
Arni

XXX.XXX.111.238

kiko napsal(a):
Ahoj,

Zdravím něco sem si o tom přečetl, samotného mne zajímá jestli s tim má někdo zkušenost, nicméně si budu raději se svým pejskem povídat a víc se mu věnovat pokud by měl nějaký problém.

25.12.2015 19:56
anonymx

XXX.XXX.137.17

kiko napsal(a):
Ahoj,

Skutecne nemam. Radeji se psum venuji nez vyhazovat penize za zbytecnosti.

25.12.2015 20:03
Arni

XXX.XXX.111.238

anonymx napsal(a):
Skutecne nemam. Radeji se psum venuji nez vyhazovat penize za zbytecnosti.

No právě mně to přijde jak v té komedii od Trošky jak hudbou zvyšovali dojivost. Asi bude takový efekt

25.12.2015 20:10
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Uz ten nazev"Dokonala laska", zni velmi verohodne

25.12.2015 20:13
anonymx

XXX.XXX.137.17

No, kdyby mi.nekdo nahral zkusebni rady a kriteria...ale aby pak nebyli chytrejsi nez ja
ale vazne, kdyz nekdo nevi co s penezi a jsou mnohem horsi zpusoby za co jsou "milujici" majitele schopni utracet.

25.12.2015 20:34
kiko

XXX.XXX.21.146

Díky všem.Ale fakt by mě spíš zajímaly příspěvky od lidí co mají vyzkoušené než od chytrých kecálků.Dík za pochopení.

25.12.2015 20:43
rapotacka11

XXX.XXX.32.195

Že by se tu někdo takový vyskytoval ?

Nápad máte dobrý , zrealizujte ho.
Tak se na psa musí .
Felinoterapie je taky dobrá.
Hlavně nerozmazlovat psa prací nebo dokonce výcvikem .
Když to nezabere, videoterapie je poslední naděje.
To je jistá tutovka.

25.12.2015 20:53
kiko

XXX.XXX.21.146

A kde jste z mého příspěvku vyčetli, že mám nepracujícího, nezvladatelného, rozmazleného a bůhvíjakého psa?Prostě jsem položila otázku a na ní jsem chtěla odpověď od lidí, co tuto metodu vyzkoušeli.Neznamená to přece, že se ptám proto, že mám problém se psem.Jak si všichni myslíte.

25.12.2015 20:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.195

Já si myslím, že nemáte psa.

25.12.2015 21:01
kiko

XXX.XXX.21.146

Myslete si co chcete

25.12.2015 22:02
Šarina

XXX.XXX.231.146

kiko napsal(a):
A kde jste z mého příspěvku vyčetli, že mám nepracujícího, nezvladatelného, rozmazleného a bůhvíjakého psa?Prostě jsem položila otázku a na ní jsem chtěla odpověď od lidí, co tuto metodu vyzkoušeli.Neznamená to přece, že se ptám proto, že mám problém se psem.Jak si všichni myslíte.

"CD1 - Pro uklidnění, relaxaci, harmonizaci, vlastní uvědomění, proti hyperaktivitě a proti separační úzkosti. S tímto CD se pejsek naučí relaxovat a zvládat i složitější chvíle a situace v životě. Při opětovném pouštění nacvičených skladeb poskytujete psovi aktivní psychickou ochranu.
CD1 je velmi vhodné pro relaxaci a souznění ve smečce.

CD2 Léčebné a cvičební CD proti strachu z města, z dětí, ze psů, z přírodních jevů, z blízké silnice... Jedná se o třífázovou kombinovanou terapii postupného navykání a audioterapie pomocí speciálních zvuků (známých z CD1). Tato terapie je možná až po zvládnutí nácviku s CD1.
CD2 je velmi vhodné i pro nácvik u plodu ve fenčině bříšku. Pro bližší informace nás kontaktujte.

Já mám lepší vychytávku: ušetřila jsem za tyhle CD 540, - a pouštím psům TV, kde jsou ty "speciální zvuky" DOKONCE doprovázeny obrazem... takže komplexní audiovizuálterapie!

Fakt to funguje- pouštím psům komisaře Rexe a jak milujou obložený housky...

26.12.2015 06:28
scylla

XXX.XXX.150.32

kiko napsal(a):

Osobní zkušenost nemám. Jsou lidé, kteří si chválí jejich jiné produkty, například léky proti epilepsii, ale audioterapii vyzkoušenou nemají, pokud vím.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2015 08:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

"CD1 - Pro uklidnění, relaxaci, harmonizaci, vlastní uvědomění, proti hyperaktivitě a proti separační úzkosti. S tímto CD se pejsek naučí relaxovat a zvládat i složitější chvíle a situace v životě. Při opětovném pouštění nacvičených skladeb poskytujete psovi aktivní psychickou ochranu.
CD1 je velmi vhodné pro relaxaci a souznění ve smečce.

CD2 Léčebné a cvičební CD proti strachu z města, z dětí, ze psů, z přírodních jevů, z blízké silnice... Jedná se o třífázovou kombinovanou terapii postupného navykání a audioterapie pomocí speciálních zvuků (známých z CD1). Tato terapie je možná až po zvládnutí nácviku s CD1.
CD2 je velmi vhodné i pro nácvik u plodu ve fenčině bříšku. Pro bližší informace nás kontaktujte.

Po přečtení tohoto textu je mi jasné, že to není nic jiného, než další pokus jak tahat lidem z kapes peníze. A jak je vidět z úvodního dotazu, úspěšný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík