Dobrý den,
budu si nyní pořizovat štěně VOK a chci mu dát to nejlepší. Vždy jsme naše psi krmili superprémiovými granulemi po dlouhém vybírání a konzultování + maso. Líbí se mi dvě shora uvedené značky. Je tu prosím někdo, kdo mi poradí, kterou značku vybrat? Obě mají řadu puppy, tak do té chci jít.
Taste of the Wild High Prairie Puppy nebo Salmon & Turkey for large breed puppy
A byla bych ráda, kdyby se tato diskuze držela tématu, děkuji moc.
Uživatel s deaktivovaným účtem

polárka.15
napsal(a):
Dobrý den,
budu si nyní pořizovat štěně VOK a chci mu dát to nejlepší. Vždy jsme naše psi krmili superprémiovými granulemi po dlouhém vybírání a konzultování + maso. Líbí se mi dvě shora uvedené značky. Je tu prosím někdo, kdo mi poradí, kterou značku vybrat? Obě mají řadu puppy, tak do té chci jít.
Taste of the Wild High Prairie Puppy nebo Salmon & Turkey for large breed puppy
A byla bych ráda, kdyby se tato diskuze držela tématu, děkuji moc.
Carnilove.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Za mě Carnilove
Uživatel s deaktivovaným účtem

Za mě taky Carnilove, tam, kde se vyrábí ( přímo na provoze), pracuje moje známá, takže mi všechno řekla z výroby. Řeknu jen to, že velmi přísné kontroly, skoro obden, suroviny OK, sama má více psů a tím krmí.
Markéta80
napsal(a):
To je asi jedno, jestli jsou některé fakt malinké
Carnilove jsou dost velké, o polovinu větší než TOTW.
Za nás TOW, krmíme s ním smečku už dlouho, Carnilove jsme zkusili a psi se šíleně pos... :( navíc granule mastné, doslova spíš nevoněly, ani psům nechutnaly a to naši psi vybíraví fakt nejsou. Celkově jsem byla dost zklamaná - krmili jsme dva měsíce, abych měla jistotu a průjem nepřešel, kondice srsti šla do... :( Prostě za mě katastrofa, ale chápu, že některému psu to sednout může... My se moc rádi vrátili k TOW a krmíme dál - do týdne přestaly průjmy, za pár týdnů srst i kondice zase ok...
aneleh
napsal(a):
Za nás TOW, krmíme s ním smečku už dlouho, Carnilove jsme zkusili a psi se šíleně pos... :( navíc granule mastné, doslova spíš nevoněly, ani psům nechutnaly a to naši psi vybíraví fakt nejsou. Celkově jsem byla dost zklamaná - krmili jsme dva měsíce, abych měla jistotu a průjem nepřešel, kondice srsti šla do... :( Prostě za mě katastrofa, ale chápu, že některému psu to sednout může... My se moc rádi vrátili k TOW a krmíme dál - do týdne přestaly průjmy, za pár týdnů srst i kondice zase ok...
Ono je to dost ošemetné.. jednomu psu to nesedne, dalším 20 ano. Jsem toho postoje, že pokud krmím zvíře dlouhodobě jedním typem krmiva, mu to svědčí, tak nebudu měnit za jiné,
Zkusím ty Puppy Carnilove a uvidíme, co na to maličká řekne
polárka.15
napsal(a):
Ono je to dost ošemetné.. jednomu psu to nesedne, dalším 20 ano. Jsem toho postoje, že pokud krmím zvíře dlouhodobě jedním typem krmiva, mu to svědčí, tak nebudu měnit za jiné,
Zkusím ty Puppy Carnilove a uvidíme, co na to maličká řekne
Možná bych postoj přehodnotila...osobně mám úplně opačnou zkušenost.
Díky informacím jsem začala u psa krmivo střídat a maximální spokojenost na obou stranách.
http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/.