Jak vasi chlupaci prezili Silvestr?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2016 10:41
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Ja musim konstatovat, ze moje tibeťanda se rok od roku zlepsuje.Jeste loni travila petardy v koupelne a kdyz se nebouchalo se vzdy prichazela pritulit.Venceni v deset, kdy to obcas bouchlo proste nedala, nevycurala se, musela jsem vzdy pockat az dobouchalo a pak kolem druhe valit.letos uz netravila v koupelne tolik casu, ale nasla si koutek blizko nas a tam lezela, curala v deset i za zvuku petard .Havanakum muze nad hlavou explodovat nebe a neresi to
Jen v dome byl mumraj a nejaky idiot roztristil lahev na chodniku pred domem, tak rano venceni-prenest pres strepy a oci na stopkach

1.1.2016 10:50
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Můj flegmatický 7 měsíční labrador zvládnul Silvestr skvěle, večer jsme venčili raději s postrojem, ale jemu nevadili ani ty největší rány. To spíš panička nadskočila a on se na mě koukal co jako dělám.

1.1.2016 10:57
veraboskova

XXX.XXX.174.250

Tak u nás oba jezevčíci v pohodě. Čakyho jsem si vyfotila deset minut po půlnoci, jak spokojeně chrápe.

1.1.2016 11:21
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Berňák Berrynek se pro nás kupodivu bál tím víc, čím byl starší. Nezdrhal, nejančil, pod ohňostrojem se klepal a podával packu, nebo se schoval ve vchodu pod stůl. Před třemi týdny umřel...už se nebojí Samojedovi je jakékoliv střílení u zadku, ke světýlkům se rozbíhá a štěká na ně. Letos poprvé měl i chvilky, kdy stál s náma a dožadoval se pozornosti. Nevím, jestli si nějak vzpomněl na Berunku, jestli mu bylo smutno za kamarádem, ale choval se jinak.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.1.2016 11:27

U nás v pohodě, chodíme se s manželem i fenou o půlnoci dívat na zahradu na ohňostroje, jak lítají petardy, a naší je to fuk, jak by se nedělo nic zvláštního. Je zvyklá od štěněte.

1.1.2016 11:50
PetraWhitee

XXX.XXX.0.214

Naše ovčanda chtěla vraždit, nebojí se ale nemá to ráda.Náš moskevák to samé v bledě mordrém, myslela jsem, že nervama proskočí plotem.Musela jsem ho zavřít do stodoly, z hrůzy že uteče a po cestě někoho sežere :-D Japončík v klidu doma ani nevnímal, že se něco děje smajlík

1.1.2016 12:29
Psočka

XXX.XXX.1.239

U nás docela taky v pohodě, ale musela jsem ho zaměstnat. Takže jsme trénovali povely a pak jsem přitáhla i skočku . Ale jakmile jsem ho nechala bejt tak jančil a chtěl jít za petardama.

1.1.2016 12:36
Ondrej967

XXX.XXX.148.130

Včera bolo všetko v pohode. Zobrali sme našu fenku dnu, pozerali sme televízor. No dnes sused hádzal naschvál do záhrady petardy, lebo videl, že je tam vypustený pes. Nechápem takýchto ľudí smajlík( Doteraz sa nebála petárd, ale už má strach...

1.1.2016 12:47
mgtka

XXX.XXX.92.43

Když jsme šli ven tak jedné holce to bylo jedno, druhá se utíkala schovat do verandy a náš mladík hodně štěkal nejspíše ze strachu ale byl statečný.

1.1.2016 12:52
kobylatko

XXX.XXX.45.44

U nás též pohoda , max se trochu nasraně zaštěká asi jako " kdo to k... zas dělá bordel" a tím to hasne, špic to taky neřeší a čuba co je doma tak ta chrápala jak baryn a neřešila to .
.

1.1.2016 13:44

Ondrej967 napsal(a):
Včera bolo všetko v pohode. Zobrali sme našu fenku dnu, pozerali sme televízor. No dnes sused hádzal naschvál do záhrady petardy, lebo videl, že je tam vypustený pes. Nechápem takýchto ľudí smajlík( Doteraz sa nebála petárd, ale už má strach...

Co na to říct, soused primitiv.

1.1.2016 14:49
conie

XXX.XXX.206.202

2 mírné hysterky za pomoci SEDALINU, ostatní v naprosté pohodě - 6 fen a 4 kočky.

1.1.2016 15:08
dadu

XXX.XXX.250.70

Naše čivinka je hysterka, ale v noci to zvládla v pohodě. Nestřílíme nic, co dělá extra kravál, ale z okolí ho je dost, i když bydlíme na klidné vesnici... Vzala jsem si ji pod bundu a se synem jsme "šli na to" Zapalovali jsme jen "čmeláky" - ty se zájmem sledovala, jak poskakují po cestě a "flusačky" - jak tomu říkáme (držíte to v ruce a vystřeluje to barevné "kuličky"). Nejdřív to s ní s každou "vyflusnutou" kuličkou trochu trhlo, ale zjistila, že se nic jiného neděje, tak je sledovala s náma

1.1.2016 15:56
Bledule

XXX.XXX.165.22

Andrýsek3 napsal(a):
Můj flegmatický 7 měsíční labrador zvládnul Silvestr skvěle, večer jsme venčili raději s postrojem, ale jemu nevadili ani ty největší rány. To spíš panička nadskočila a on se na mě koukal co jako dělám.

Taky máme LR 3 roky starou a v pohodě. Možná je to tím, že je to lovecký pes a na střelbu je zvyklá. Na ohňostrojích ji vadí to světlo, hluk dává s nadhledem, asi že nejsme nervózní my, tak ani ona

1.1.2016 16:11
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Bledule napsal(a):
Taky máme LR 3 roky starou a v pohodě. Možná je to tím, že je to lovecký pes a na střelbu je zvyklá. Na ohňostrojích ji vadí to světlo, hluk dává s nadhledem, asi že nejsme nervózní my, tak ani ona

To máte pravdu, no když jsme si ho přivezli tak byly ty hrozný vedra a pak bouřky. Celou dobu seděl na posteli a sledoval jak to venku bliká. Po štědrém dnu, hodili nějaký parchanti asi metr od nás petardu, a on si ani nevšimnul. Jsem za to hrozně ráda, že mu to je fuk.

1.1.2016 20:15
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Máme fenku jorka, narozena právě 1.ledna tak jsme měla trošku obavu. bydlíme ve městě a rány byly slušné, venčila jsme ještě ve 23:30 a už to všude dost bouchalo a naše nic, klídek. po půlnoci rány docela dost a ona ležela v posteli a úplně v klidu

1.1.2016 23:19
burunduk

XXX.XXX.171.253

Četla jsem včera, že pomáhá psům tento úvaz.
Tak příští rok můžete zkusit.
Jinak naši psi dobrý, dvě fenky to prospaly, a pes štěně párkrát štěkal, ale nebál se. Takže dobrý.

2.1.2016 00:01
Ebi

XXX.XXX.104.1

U nás také dobrý, máme tři trpasličí jezevčíky, při zkouškách si na střelbu zvykli, takže pohoda, ani to s nimi nehne.

2.1.2016 00:05
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Omlouvám se dopředu, že do psí diskuse píšu zkušenost s kocoury. Do půlnoci sledovali z okna s velkým zájmem "jemné" rány a barevná světla. Přesně o půlnoci to někde úplně v sousedství bouchlo tak šíleně, že jsem se lekla i já, do obou kocourů jako když střelí. Zklidnili se tak, že posléze zalezli pod postel pode mne, klidně jsem na ně mluvila. Ale starší vylezl až někdy ve 2h ráno a mladší ještě později. Dnes už se chovali standardně.

2.1.2016 01:56
garmia

XXX.XXX.34.242

Zatím nejlíp zvládnutej silvestr, chata na polosamotě plus diazepam, předloni sedalin-hrůza, loni žádná medikace, strávili jsme silvestr v autě na polňačkách, lesních cestách apod., ale taky špatný, ale mohl alespoň chodit, na rozdíl od sedalinu, letos chata plus diazepam a na výbornou, dostal jednu desítku na 35 kg váhy, půlnoc prospal :), vím, že se najdou kritici typu, to bych psovi nikdy nedal, ale jsou psi jako ten náš, kde jde skutečně psisku o zdraví, ponechat ho střízlivým, kdo nemá takovýho psa, vůbec neví, ale je jasný, že nestačí jenom zvíře oblbnout, ale taky vyhledat pokud možno co nejklidnější místo a to se nám zapaťpánbůh letos díky tetě podařilo:).

Mončiči

4.1.2016 19:18
Mončiči

XXX.XXX.34.1

No to já mám totálního flegmoše :D

Rána že se leknem všichni a on v klidu leží jen jedno oko otevře a žádnej stres, když jdem venku ( jak střílej ještě před silvestrem) tak na volno a úplně v klidu.

Takže máme jediný štěstí :).

4.1.2016 19:28
rapotacka11

XXX.XXX.32.82

Náš byl loni taky v klidu.
Letos to bylo děsný. Byl vyděšený, třásl se, špatně dýchal.

4.1.2016 19:40
Arni

XXX.XXX.111.238

rapotacka11 napsal(a):
Náš byl loni taky v klidu.
Letos to bylo děsný. Byl vyděšený, třásl se, špatně dýchal.

U nás první silvestr, to samé jako u vás.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2016 20:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.147

Moje německá ovčanda Kora zvládla petardy s ledovým klidem. Zvládá v pohodě střelbu, tak nějaká ta petarda ji nemůže rozházet. Zato jezevčice Amálka silvestrovský randál k smrti nenávidí. Neustále si něco pro sebe bručí a chce, abych se od ní ani na chvilku nikam nevzdalovala.K její spokojenosti jsem sledovala filmy na PC a tak ona mohla i s Korou ležet na jejich místě vedle mého psacího stolu.Pravda, po každé ráně vstala, něco zahučela / snad nějaká nadávka nebo tak nějak /, přesvědčila se, že jsem stále u PC, usedla vedle Kory a vyčkávala na další ránu. Ještě dlouho potom co vše utichlo, zatímco Kora hlasitě vyspávala, Amálka každou chvilku zvedla hlavu a napjatě naslouchala.Její výraz mi říkal, že to ticho je velice podezřelé.

5.1.2016 09:09
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Moje německá ovčanda Kora zvládla petardy s ledovým klidem. Zvládá v pohodě střelbu, tak nějaká ta petarda ji nemůže rozházet. Zato jezevčice Amálka silvestrovský randál k smrti nenávidí. Neustále si něco pro sebe bručí a chce, abych se od ní ani na chvilku nikam nevzdalovala.K její spokojenosti jsem sledovala filmy na PC a tak ona mohla i s Korou ležet na jejich místě vedle mého psacího stolu.Pravda, po každé ráně vstala, něco zahučela / snad nějaká nadávka nebo tak nějak /, přesvědčila se, že jsem stále u PC, usedla vedle Kory a vyčkávala na další ránu. Ještě dlouho potom co vše utichlo, zatímco Kora hlasitě vyspávala, Amálka každou chvilku zvedla hlavu a napjatě naslouchala.Její výraz mi říkal, že to ticho je velice podezřelé.

Hezky napsáno U některých vět jsem se pobavila.

Neregistrovaný uživatel

5.1.2016 19:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Všichni překvapivě v pohodě...
Berňákovi je to totál šumák (učen na střelbu), šarploš rovněž tak, akorát, když nám poslali světlici skoro před vrata, tak chvíli bublal (ale mám spíš za to, že bublal na ty lidi, co si ten zbytek šli sebrat). No a nejvíce jsme byla zvědavá na mé bílé vlče (bšo) 4 měsíce. Když začali bouchat, tak se podíval na mě (vždy jsem se psama v kotci a už je taková naše tradice, že každý rok si ťukáme se psama v kotci), na psiska, sedl si na zadek a koukal na ohňostroj. Chvíli koukal, pak si přesednul, pak si mi sednul k noze, a pak zívl a šel se napít. Pak si sedl na mou nohu a dál pozoroval ohňostroj. Nepozorovala jsem na něm, že by se bál, nebo tak, mile mě překvapila jeho naprosto pohodová rekce
Jsem na něj pyšná.
Takže od března začnem i střelbu
Z celýho ohňostroje jsem vždy nejmíň nadšená já... nemám ráda tento bezduchý kravál...

5.1.2016 19:33
nexxi

XXX.XXX.228.56

My rok od roku po pidikruccich zlepseni.sice posledni mesic kazdy vecer psice zabydlena na wc nebo v koupelce, ale krom silvestra uz se neklepala hruzou, spis se ji tam libilo, ze je to tam tissi.jinak bohuzel bydlime na sidlisti, kde se praska cely prosinec. Od zacatku prosince davam sedatif pc, prvne jen pred vencenim odpoledne a vecer, pak postupne davkovani zvysuju. Jsou to homeopatika, takze psice je fyzicky naprosto v poradku. Mozna je to i o psychice stylu - dostala jsem piluli a ta me zachrani a uz se nemusim bat..sama nevim.kazdopadne tim, ze homeopatika neskodi, tak ten mechanizmus ucinku nezkoumam.

Love vera

17.2.2016 19:53
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík