Oblibene ovoce a zelenina

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2016 19:44
nexxi

XXX.XXX.228.56

Pro odlehceni, co ma rad vas pes? A co naopak teda faaakt ne-e?
My ted pomalinku prechazime na barf a az me prekvapilo, jak psici smakuje celer syrovej. Mno a v lete u ni boruvky, pripadne maliny, oboji si v lese trha sama z kericku kdyz vyrazime sbirat.
Mno a totalni propadak u nas byl ledovej salat. Ten peclive olizala od masa, aby o maso neprisla a nechala umytej a nedotcenej v misce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2016 19:49

Celer, mrkev, petržel, kapusta, čínské zelí, ledový salát, hlávkový salát, červená řepa, kysané zelí, zelí, brokolice, nepálivé papriky, rajčata (ideálně domácí), hrášek, kukuřice (ideálně cukrová), meruňky, jablka, hrušky, mandarinky, pomeranče, jahody, meloun, maliny, ostružiny, borůvky, vlašské ořechy, kedlubny, ředkvičky, bílá ředkev, atd. Ještě jsem nepřišla na nic, co by nesežrali.

Neregistrovaný uživatel

5.1.2016 19:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Naši psiska jsou popelnice...
Takže baštěj opravdu všechno

Na zahradě spásají jahody, rybíz, angrešt, třešně, višně, jablka, maliny, borůvky...
U babičky spásají mrkev, petržel, brambory, salát, cibuli, medvědí česnek, květák, hrášek, papriky.
Dále baštíme citrusy (pomeranč, citron, mandarinka, grep, pomelo), ale taky kukuřici (normálka čerstvou z pole), dále banány, broskve, meruňky...
V létě jim kupuju melouna.
Prakticky veškerý ovoce a zeleninu, co baštíme my, tak oni samozřejmě musí s námi

Co nemusí? tak to mě momentálně úplně nenapadá...

5.1.2016 19:59
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Naši v jídle snědli kde co, ale nijak o to nestojí. Dát jim to samotné, nesní z ovoce ani zeleniny nic. Co nemají rádi, ne snad asi kvůli chuti, ale tvaru a problémům to sníst - cokoliv malého kulatého. Mrkev na kostičky, hrášek, kukuřici...

5.1.2016 19:59
kobylatko

XXX.XXX.45.44

U nás asi žádná a z ovoce možná tak jahody .Asi jsou moc mlsní .

5.1.2016 20:05
Arni

XXX.XXX.111.238

U nás vede kaki, bohužel je k mání jen v sezoně. Ale jinak jablka.

5.1.2016 20:19
Iliena

XXX.XXX.24.28

nexxi napsal(a):
Pro odlehceni, co ma rad vas pes? A co naopak teda faaakt ne-e?
My ted pomalinku prechazime na barf a az me prekvapilo, jak psici smakuje celer syrovej. Mno a v lete u ni boruvky, pripadne maliny, oboji si v lese trha sama z kericku kdyz vyrazime sbirat.
Mno a totalni propadak u nas byl ledovej salat. Ten peclive olizala od masa, aby o maso neprisla a nechala umytej a nedotcenej v misce.

U nás je to to samé, jediné co nesnědla byl ledový salát , jinak v létě mi očesala všechno jablka, maliny, ostružiny, jahody, švestky... ze zeleniny má nejradši okurku a papriku. Ale absolutně nejvíc vyšiluje z pomela
Rovnou se zeptám, jako alergičce vadí ji nějaké ovoce a zelenina? Ted jsme přešli na nové granule a s ňamkama chci ještě počkat abych měla jistotu, že je vše ok. Taky miluje jablka tak jsem myslela, že by nakrájený jablko jako ňamka snad nenadělalo paseku?

5.1.2016 20:21

Moje zvíře spolkne v podstatě cokoliv, ale kedluben by do sebe cpal na kila, kdyby mohl. Druhá je okurka hadovka, kterou pes může v podstatě bez omezení, tak kupuji obden. :)
Jo a vlastně nemusí jahody.

5.1.2016 20:26
Iliena

XXX.XXX.24.28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moje zvíře spolkne v podstatě cokoliv, ale kedluben by do sebe cpal na kila, kdyby mohl. Druhá je okurka hadovka, kterou pes může v podstatě bez omezení, tak kupuji obden. :)
Jo a vlastně nemusí jahody.

To máte dobrý, já viděla ze dvou záhonů sotva pár jahod, zato pes měl pořád upatlaný čumák

5.1.2016 20:44
nexxi

XXX.XXX.228.56

Iliena napsal(a):
U nás je to to samé, jediné co nesnědla byl ledový salát , jinak v létě mi očesala všechno jablka, maliny, ostružiny, jahody, švestky... ze zeleniny má nejradši okurku a papriku. Ale absolutně nejvíc vyšiluje z pomela
Rovnou se zeptám, jako alergičce vadí ji nějaké ovoce a zelenina? Ted jsme přešli na nové granule a s ňamkama chci ještě počkat abych měla jistotu, že je vše ok. Taky miluje jablka tak jsem myslela, že by nakrájený jablko jako ňamka snad nenadělalo paseku?

Ja jeste nevim.cca rok jsem davala kureci skelety, ale hlavni krmnou davku tvorily porad granule. Az pred Vanocemi jsme se do toho pomalu pustily, takze zatim vim ze celer, mrkev, boruvky, paprika a brambory jsou okej, uvidime dal.dnes ma k veceri cervenou repu.
Ale my mame zimu jako nej obdobi. Vse ze zamrzle;zadne pyly a prachy.. takze celkove je jeji stav touhle dobou vzdy nejlepsi.

5.1.2016 21:08

Iliena napsal(a):
To máte dobrý, já viděla ze dvou záhonů sotva pár jahod, zato pes měl pořád upatlaný čumák

To já bych třeba nemohla pěstovat rajčata.

5.1.2016 22:43
Iliena

XXX.XXX.37.7

To já bych třeba nemohla pěstovat rajčata.

Tak ty mám zavřený ve skleníku

5.1.2016 23:56
Ebi

XXX.XXX.104.1

Celer, mrkev, petržel, kapusta, čínské zelí, ledový salát, hlávkový salát, červená řepa, kysané zelí, zelí, brokolice, nepálivé papriky, rajčata (ideálně domácí), hrášek, kukuřice (ideálně cukrová), meruňky, jablka, hrušky, mandarinky, pomeranče, jahody, meloun, maliny, ostružiny, borůvky, vlašské ořechy, kedlubny, ředkvičky, bílá ředkev, atd. Ještě jsem nepřišla na nic, co by nesežrali.

Přesně, není nic co by naši jezevčíci nežrali.
Musíme být na zahradě hrozně rychlí, aby nám nesežrali všechen hrášek, stahují si ho jak chmel, nakládačky musme vést hodně nahoru, aby alespoň na některé nedosáhli...když padají ořechy musíme být nejrychlejší - ale oni jsou na nás tři...

Neregistrovaný uživatel

6.1.2016 00:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.132.182

Já našla s pomerančem a kukuřicí

6.1.2016 10:16
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Je možný aby pes co zeleninu a ovoce nejí ji přišel na chuť?

6.1.2016 11:09
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

kobylatko napsal(a):
Je možný aby pes co zeleninu a ovoce nejí ji přišel na chuť?

Pokud ji doteď vyloženě odmítal, trochu bych se asi bála změny zdravotního stavu Ale nevím, třeba je to normální..Když se to tak vezme, ještě před cca půl rokem můj pes nevzal do huby syrové kuřecí maso, najednou mu chutná, skoro nejvíc ze všech druhů mas. Naučil se ho jíst, když ho ze zdravotních důvodů musel jíst druhý pes.

6.1.2016 11:24
nexxi

XXX.XXX.159.251

Presne.nejlip.na nezravce funguje zavist.jak vam, tak jinemu psovi.

HabiAnn

6.1.2016 12:45
HabiAnn

XXX.XXX.115.30

Můj pes miluje jablka, banány a pomelo. Jakmile si někdo u nás doma něco vezme a jde si s tím sednou na sedačku, tak je pes okamžitě u něj.

Jinak si myslím, že pes tomu může přijít na chuť i časem. Třeba to odmítal proto, že to nezná. Pes od známého to tak dělá taky, že si nevezme nic, co nezná, ale jakmile viděl, že náš pes to jí, tak to chtěl zkusit taky.

6.1.2016 14:03
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

nexxi napsal(a):
Presne.nejlip.na nezravce funguje zavist.jak vam, tak jinemu psovi.

To vím, to je stará věc, jenže u našich psů to právě nefungovalo. Oni celý život provozovali tohle: mě to nechutná, sněz to radši ty, ať panička nebrblá. Pokud to nechutnalo ani jednomu, dávali si tak dlouho přednost, až jsem se naštvala a jídlo jsem odnesla. Po chvíli přinesla, že jsem je jako vytrestala a sežerou to. Prdlajz, nejedli a hotovo. O jídlo nikdy nesoupeřili, ba klidně kosti nabídli sousedovic feňuli. Ale tak nějak, když viděl, že druhému psu to opravdu chutná(to kuřecí, respective křídla) tak si asi řekl, že na tom něco musí být a začal. Pak, když už rozkousal asi zjistil, že je to dobré. Oni vůbec měli vždycky k syrovému masu odpor, vzali na milost jen vepřová žebra. Až když začal druhý marodit, začala jsem zase nabízet drůbež a králíka. Pomohlo asi to, že bral Prednison a to způsobuje až chorobnou žravost, tak sežral cokoliv a zjistil, že je to dobré. Druhý se prostě opičil

6.1.2016 18:05
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Třeba se někdy zadaří .Kocour taky nechtěl syrový maso a jak mu teď šmakuje .

6.1.2016 20:14
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

kobylatko napsal(a):
Třeba se někdy zadaří .Kocour taky nechtěl syrový maso a jak mu teď šmakuje .

Kolik mu je? Můj ho odmítá 8let...už bych spíš věřila zázraku...

6.1.2016 20:25
kobylatko

XXX.XXX.45.44

lesnížínka napsal(a):
Kolik mu je? Můj ho odmítá 8let...už bych spíš věřila zázraku...

Kocourovi ? 3 roky .

Přidejte reakci

Přidat smajlík