Pro odlehceni, co ma rad vas pes? A co naopak teda faaakt ne-e?
My ted pomalinku prechazime na barf a az me prekvapilo, jak psici smakuje celer syrovej. Mno a v lete u ni boruvky, pripadne maliny, oboji si v lese trha sama z kericku kdyz vyrazime sbirat.
Mno a totalni propadak u nas byl ledovej salat. Ten peclive olizala od masa, aby o maso neprisla a nechala umytej a nedotcenej v misce.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Celer, mrkev, petržel, kapusta, čínské zelí, ledový salát, hlávkový salát, červená řepa, kysané zelí, zelí, brokolice, nepálivé papriky, rajčata (ideálně domácí), hrášek, kukuřice (ideálně cukrová), meruňky, jablka, hrušky, mandarinky, pomeranče, jahody, meloun, maliny, ostružiny, borůvky, vlašské ořechy, kedlubny, ředkvičky, bílá ředkev, atd. Ještě jsem nepřišla na nic, co by nesežrali.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Naši psiska jsou popelnice...
Takže baštěj opravdu všechno
Na zahradě spásají jahody, rybíz, angrešt, třešně, višně, jablka, maliny, borůvky...
U babičky spásají mrkev, petržel, brambory, salát, cibuli, medvědí česnek, květák, hrášek, papriky.
Dále baštíme citrusy (pomeranč, citron, mandarinka, grep, pomelo), ale taky kukuřici (normálka čerstvou z pole), dále banány, broskve, meruňky...
V létě jim kupuju melouna.
Prakticky veškerý ovoce a zeleninu, co baštíme my, tak oni samozřejmě musí s námi
Co nemusí? tak to mě momentálně úplně nenapadá...
nexxi
napsal(a):
Pro odlehceni, co ma rad vas pes? A co naopak teda faaakt ne-e?
My ted pomalinku prechazime na barf a az me prekvapilo, jak psici smakuje celer syrovej. Mno a v lete u ni boruvky, pripadne maliny, oboji si v lese trha sama z kericku kdyz vyrazime sbirat.
Mno a totalni propadak u nas byl ledovej salat. Ten peclive olizala od masa, aby o maso neprisla a nechala umytej a nedotcenej v misce.
U nás je to to samé, jediné co nesnědla byl ledový salát , jinak v létě mi očesala všechno jablka, maliny, ostružiny, jahody, švestky... ze zeleniny má nejradši okurku a papriku. Ale absolutně nejvíc vyšiluje z pomela
Rovnou se zeptám, jako alergičce vadí ji nějaké ovoce a zelenina? Ted jsme přešli na nové granule a s ňamkama chci ještě počkat abych měla jistotu, že je vše ok. Taky miluje jablka tak jsem myslela, že by nakrájený jablko jako ňamka snad nenadělalo paseku?

Moje zvíře spolkne v podstatě cokoliv, ale kedluben by do sebe cpal na kila, kdyby mohl. Druhá je okurka hadovka, kterou pes může v podstatě bez omezení, tak kupuji obden. :)
Jo a vlastně nemusí jahody.
napsal(a):
Moje zvíře spolkne v podstatě cokoliv, ale kedluben by do sebe cpal na kila, kdyby mohl. Druhá je okurka hadovka, kterou pes může v podstatě bez omezení, tak kupuji obden. :)
Jo a vlastně nemusí jahody.
To máte dobrý, já viděla ze dvou záhonů sotva pár jahod, zato pes měl pořád upatlaný čumák
Iliena
napsal(a):
U nás je to to samé, jediné co nesnědla byl ledový salát , jinak v létě mi očesala všechno jablka, maliny, ostružiny, jahody, švestky... ze zeleniny má nejradši okurku a papriku. Ale absolutně nejvíc vyšiluje z pomela
Rovnou se zeptám, jako alergičce vadí ji nějaké ovoce a zelenina? Ted jsme přešli na nové granule a s ňamkama chci ještě počkat abych měla jistotu, že je vše ok. Taky miluje jablka tak jsem myslela, že by nakrájený jablko jako ňamka snad nenadělalo paseku?
Ja jeste nevim.cca rok jsem davala kureci skelety, ale hlavni krmnou davku tvorily porad granule. Az pred Vanocemi jsme se do toho pomalu pustily, takze zatim vim ze celer, mrkev, boruvky, paprika a brambory jsou okej, uvidime dal.dnes ma k veceri cervenou repu.
Ale my mame zimu jako nej obdobi. Vse ze zamrzle;zadne pyly a prachy.. takze celkove je jeji stav touhle dobou vzdy nejlepsi.

Iliena
napsal(a):
To máte dobrý, já viděla ze dvou záhonů sotva pár jahod, zato pes měl pořád upatlaný čumák
To já bych třeba nemohla pěstovat rajčata.
napsal(a):
Celer, mrkev, petržel, kapusta, čínské zelí, ledový salát, hlávkový salát, červená řepa, kysané zelí, zelí, brokolice, nepálivé papriky, rajčata (ideálně domácí), hrášek, kukuřice (ideálně cukrová), meruňky, jablka, hrušky, mandarinky, pomeranče, jahody, meloun, maliny, ostružiny, borůvky, vlašské ořechy, kedlubny, ředkvičky, bílá ředkev, atd. Ještě jsem nepřišla na nic, co by nesežrali.
Přesně, není nic co by naši jezevčíci nežrali.
Musíme být na zahradě hrozně rychlí, aby nám nesežrali všechen hrášek, stahují si ho jak chmel, nakládačky musme vést hodně nahoru, aby alespoň na některé nedosáhli...když padají ořechy musíme být nejrychlejší - ale oni jsou na nás tři...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.132.182
kobylatko
napsal(a):
Je možný aby pes co zeleninu a ovoce nejí ji přišel na chuť?
Pokud ji doteď vyloženě odmítal, trochu bych se asi bála změny zdravotního stavu Ale nevím, třeba je to normální..Když se to tak vezme, ještě před cca půl rokem můj pes nevzal do huby syrové kuřecí maso, najednou mu chutná, skoro nejvíc ze všech druhů mas. Naučil se ho jíst, když ho ze zdravotních důvodů musel jíst druhý pes.
HabiAnn

XXX.XXX.115.30
Můj pes miluje jablka, banány a pomelo. Jakmile si někdo u nás doma něco vezme a jde si s tím sednou na sedačku, tak je pes okamžitě u něj.
Jinak si myslím, že pes tomu může přijít na chuť i časem. Třeba to odmítal proto, že to nezná. Pes od známého to tak dělá taky, že si nevezme nic, co nezná, ale jakmile viděl, že náš pes to jí, tak to chtěl zkusit taky.
nexxi
napsal(a):
Presne.nejlip.na nezravce funguje zavist.jak vam, tak jinemu psovi.
To vím, to je stará věc, jenže u našich psů to právě nefungovalo. Oni celý život provozovali tohle: mě to nechutná, sněz to radši ty, ať panička nebrblá. Pokud to nechutnalo ani jednomu, dávali si tak dlouho přednost, až jsem se naštvala a jídlo jsem odnesla. Po chvíli přinesla, že jsem je jako vytrestala a sežerou to. Prdlajz, nejedli a hotovo. O jídlo nikdy nesoupeřili, ba klidně kosti nabídli sousedovic feňuli. Ale tak nějak, když viděl, že druhému psu to opravdu chutná(to kuřecí, respective křídla) tak si asi řekl, že na tom něco musí být a začal. Pak, když už rozkousal asi zjistil, že je to dobré. Oni vůbec měli vždycky k syrovému masu odpor, vzali na milost jen vepřová žebra. Až když začal druhý marodit, začala jsem zase nabízet drůbež a králíka. Pomohlo asi to, že bral Prednison a to způsobuje až chorobnou žravost, tak sežral cokoliv a zjistil, že je to dobré. Druhý se prostě opičil