Mám 10 měsíčního pejska- mám ho doma od 6 týdnů- chodím s ním ven, ale věčne čurá a kaka doma! Už nevím kudy kam ! Po bytě mam necelý rok nový plovoucí podlahy, které mohu opět vyměnit zničil mi je čurankami.. Zkoušela jsem všechno, pochvaly, pamlsek - za to, že se vyčural nebo vykakal venku. Když se vyčural či vykakal doma - moc jsem to ze začátku neřešila po 4 měsících mě to ale uz zacalo " sra* a začala jsem mu namačet čumak v curankach - též nepomohlo, pak jsem ho tedy za kazdou louzi, bobek zmlatila novinama - tez nemomohlo... Ted po 10 měsících jsem s toho psa vyřízená ! Již dostava rukou pres zadek, někdy buchary do zad ! Už nevím co mám dělat... Uvažuji o útulku - ale mam ho moc rada - a nerada ho biji - ale moje nervy jsou na pokraji sil ! Je to malý zakrslí PINČ... Poraďte co mám dělat? moc děkuji Lenka V.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lenka V.
napsal(a):
Mám 10 měsíčního pejska- mám ho doma od 6 týdnů- chodím s ním ven, ale věčne čurá a kaka doma! Už nevím kudy kam ! Po bytě mam necelý rok nový plovoucí podlahy, které mohu opět vyměnit zničil mi je čurankami.. Zkoušela jsem všechno, pochvaly, pamlsek - za to, že se vyčural nebo vykakal venku. Když se vyčural či vykakal doma - moc jsem to ze začátku neřešila po 4 měsících mě to ale uz zacalo " sra* a začala jsem mu namačet čumak v curankach - též nepomohlo, pak jsem ho tedy za kazdou louzi, bobek zmlatila novinama - tez nemomohlo... Ted po 10 měsících jsem s toho psa vyřízená ! Již dostava rukou pres zadek, někdy buchary do zad ! Už nevím co mám dělat... Uvažuji o útulku - ale mam ho moc rada - a nerada ho biji - ale moje nervy jsou na pokraji sil ! Je to malý zakrslí PINČ... Poraďte co mám dělat? moc děkuji Lenka V.
No nazdar, někomu ho dejte, týráte nejen jeho, ale i sebe.

Obávám se, že tímhle způsobem jednání se psem jste to úplně dorazila a vy osobně to do pořádku už nikdy nedáte. Navíc bůh ví, jak je na tom psychicky už od mala, v 6 týdnech se štěňata opravdu nedávají.

Asi jsem nalítla na provokaci, podle druhého příspěvku zadavatelky.

napsal(a):
Asi jsem nalítla na provokaci, podle druhého příspěvku zadavatelky.
Myslíte? Pochybuji...

Lenka V.
napsal(a):
Netýrame, týraní vypadá jinak - my ho pouze trestame již tím nejhorším a nejbolestivějším způsobem. Aby si zapamatoval, ze kakat a čurat doma se nemá!
Ne, tohle je psychické i fyzické týrání. Popravdě? Podělali jste to na celé čáře, psa někomu darujte, nejlépe k RD...chudák pes.

lesnížínka
napsal(a):
Ne, to není provokace, to je neskutečná nána Že já to četla dopr...
Že jo?! To se člověk před spaním jenom rozčílí
Má první, poslední ! Ven se s ním chodí po 3 hodinách a neumí to vydrzet? Ja na to nervy nemam - je to typ psa - ktereho lidi nechtějí ! Ale ja to s nim zkouším dál a dál.. A on furt nic v 8 jsem s ním byla venku a ted jsem zase nasla louzi ! Opět dostal pořadný výprask - ale ja fakt už nevím... Možná si myslítte jaka nejsem píšťala,... Ale ja už toho mám taky dost. Ptala jsem se co mám dělat ? Dosut žádná normalní odpověď! Do RD ? Však by mi ho ty lidi za týden vrátily !

Lenka V.
napsal(a):
Má první, poslední ! Ven se s ním chodí po 3 hodinách a neumí to vydrzet? Ja na to nervy nemam - je to typ psa - ktereho lidi nechtějí ! Ale ja to s nim zkouším dál a dál.. A on furt nic v 8 jsem s ním byla venku a ted jsem zase nasla louzi ! Opět dostal pořadný výprask - ale ja fakt už nevím... Možná si myslítte jaka nejsem píšťala,... Ale ja už toho mám taky dost. Ptala jsem se co mám dělat ? Dosut žádná normalní odpověď! Do RD ? Však by mi ho ty lidi za týden vrátily !
Tak do útulku, všude jí bude líp než u tebe! Nemlať toho psa, pos*ralasl jsi to sama, tak raději nabij hubu sobě.Tak tomu psovi dej aspoň podložku. A na veterině jsi s nim byla?!

Lenka V.
napsal(a):
Hele děvče, jdu spát, ty jsi mě tak rozlítila, že kdybych tě potkala naživo, tak ti tak rozbiju cifetník, že na to do smrti nezapomeneš. Ať radí někdo jinej. Howg.
Má plýnu i psí záchod!... Myslíš, že mi to je příjemný ho mlatit? Není ! Na co bych s ním chodila na veterinuveterinu? Zeptat se veterináře co a jak dál? Byla jsem s nim u veterináře před měsícem, když jsem mu nechavala dělat nový zuby ! A víš na co se mě zeptal? Jestli není retardovaný... Což mluví asi za vše... Ale chca* a sra* by se už mohl naučit ! Za 9 měsícu... Nebi s ním mám chodit ven každou hodinu?
Lenka V.
napsal(a):
Jediné co by vám pomohlo by bylo vrátit čas a začít znovu, bez násilí. Fyzického i psychického. To ale nikdo neumí, tak jakou radu čekáte? Jaký normální pejskař vám asi tak bude radit, když vidí, jak jste naprosto bezcitná a sadistická? Vám žádný živý tvor do ruky nepatří. Do RD bylo myšleno, aby byl umístěn venku, kde se bude moct venčit kdekoliv a nemusel se neustále bát výprasku od psychicky labilní majitelky. Po tom vašem "milujícím" přístupu totiž náprava bude nejspíš nemožná.

"Nechávala dělat nový zuby"... Zadavatel si hraje na dementa, co píše jako retard se sotva základním vzděláním a je to troll jak vyšitý, co se před chvílí zaregistroval a chce se pobavit. Podle mě ani nemá žádné zvíře, veškeré jeho výkřiky jsou trochu mimo realitu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.147
Lenka V.
napsal(a):
Píšete, že jste to ze začátku moc neřešila a po čtyřech měsících vás to už začalo štvát. Nezlobte se na mne, ale chyba je ve vás. Řešit jste to měla hned od začátku.Sledovat štěně, jak se chová, když se chce vyvenčit a hned s ním ven a chválit..V okamžiku kdy se začne za loužičku nebo hromádku stydět, máte vyhráno. Teď po tak dlouhé době se v tom má pejsek orientovat ?
Hygienické návyky jsou to první, co se při důslednosti zvládne do dvou týdnů. Alespoň my to zvládli, byla to pro mne zabíračka, ale vyplatila se.
Ve vašem případě bych ještě zkusila učit ho v bytě jít se vyčůrat na pemprsku.Kamarádka to takhle naučila pejska, který byl z útulku a neuměl hygienu.Zkrátka kdykoli se jí zdálo, že pejsek bude čůrat, vzala ho, postavila na plínu a počkala až se vyčůrá. Když se jí podařilo, že začal na tu pemprsku chodit sám, posunula ji blízko ke dveřím, za pár dnů za dveře, opět za pár dnů ven a nakonec ji už nepotřebovali.
Rozhodně bych mu čumák do výkalů nikdy nenamáčela.Je to pro něj hodně ponižující.A taky bych ho nemlátila ani těmi novinami.Slovně bych se zlobila, to ano, protože pes musí vědět, že dělá něco, co se dělat nesmí a co se mi vůbec ani trochu nelíbí.
Omlouvám se, za pravopisné chyby. Nepsala jsem já!... Opravdu nejsem retardovaná a nemám základní vzdělání!
Dala jsem zde dotaz - jak mám pokračovat, ale žádná normální odezva!
Pokud mi nechcete zdělit nějakou užitečnou radu, nepište!
Mockrát děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Nemusím se vměšovat, to máte pravdu... ale je to tu diskuzní stránka a vy jen těžko budete určovat, kdo sem vstoupí. S tím se smiřte. Radu jste dostala- psa někomu dát. Pro člověka, který popisuje svoje neuvěřitelně necitlivé chování, jako by to bylo něco normálního... pro člověka, kdo je ve svých příspěvcích prvoplánově arogantní a každý druhý příspěvek má jak od dlaždiče, pro toho internetová diskuze nic nepřinese.
O tom, jak štěně učit hygienickým návykům existuje (jen tady na Ifauně) milión diskuzí. Pokud jste si nedala tu práci, abyste si to nastudovala PŘEDTÍM, než jste si pejska přinesla, tak vám těžko pomohou rady teď, kdy už jste psa zmršila a ještě ho za to mlátíte!
To, jak popisujete vaše chování ke štěněti navíc ještě hodně malé rasy, to je něco opravdu nechutného ( viz "buchary do zad" ) !
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.208
Dej psa pryc nez bude pozde. Pokud je to male plemeno tak ho tema bucharama do zad zmrzacis nebo zabijes. Pokud vetsi koledujes si o to aby te jednou seredne pocuchal on. Psa vraz do utulku a hned. Nebo dej prvnimu kdo si rekne. Bude to lepsi pro vsechny. A myslim ze kdyby ses tu zeptala slusne. Zajemcu budes mit nejmin dvacet.
Lenka V.
napsal(a):
Nebývám hrubá, ale vážená dámo, vy nejste..píp..., protože z té je občas užitek, vy jste UFO. Psa dejte hned do útulku a už si nikdy žádného nepořizujte.
Nikdy psa nebijte, nikdy a ničím, nenamáčejte mu čumák do ničeho. Jediná rada - dejte ho ihned do útulku, bude mu tam lépe.

Omlouvám se všem diskutujícím kromě Lenky V., včera mi ujely nervy a vybouchla jsem, ikdyž se mi to často nestává. Ale při představě mrzačení 2kg psíka je mi i teđ zle
To LenkaV: postup vám vysvětlila Emmy. Vy to budete mít těžší, protože trestáním psa jste ho naučila, že potřebu musí vykonat tajně, tak aby nebyl přistižen.
Píšete, že pes má 9 měsíců a sama vidíte, že postup jaký jste zvolila nevede k žádnému úspěchu, takže takhle trestat psa je zbytečné.
Mám dojem, že jste se domnívala, že pes sám doroste do určitých hygienických návyků, jenže se nestalo. Bez toho aby jste změnila přístup a věnovala tomu fakt dost času to nepůjde.

Ludmilk
napsal(a):
Že se necháte vyprovokovat...
Přijde mi, že se chtěl akorát někdo bavit na náš účet a s*át nás...
Asi.
Ludmilk
napsal(a):
Že se necháte vyprovokovat...
Přijde mi, že se chtěl akorát někdo bavit na náš účet a s*át nás...
Mně to tak přijde od chvíle, kdy psala, že byla u veterináře mu nechat (nebo sobě, teď nevím) "dělat nový zuby"...
Nevěřím ani, že se jí ten vet ptal, jestli pes není retardovaný (jak ona píše), protože si takového veta neumím představit. (Leda, že se ptal na její duševní stav, a ona to blbě pochopila)
Návštěva veterináře by byla na místě aby vyloučil zdravotní problém.Sice nevím na co jste mu u veta nechala "dělat" zuby..neřeknu v 10 ti letech, ale v 10 měsících?no budiž.Nechápu co vet myslel tou otázkou zda není pes retardovaný..Buď vykazuje nestandartní chování, či reakce, tím ale můžete být na vině Vy, tím jak se psem hrubě zachazite..Nebo má opravdu nějakou psychickou poruchu a Vy s ním přesto jednáte jako tyranka?Retardované dítě také seřežete když udělá něco co Vám se nelíbí, ačkoliv Ono samo o tom neví a nerozumí tomu?Vy nejste normální!Uvědomte si, že ten pes je stále štěně a Vy ho svou brutální ne/výchovou ničíte a dopadne to tak, že že psa uděláte takovou trosku, že bude mit strach nakonec že všeho.Ten pes s Vámi tímto přístupem spolupracovat nebude.Má z Vás strach a důvěru už jen tak nezískate a bez důvěry toho moc neuděláte.Dejte psa někomu, kdo mu porozumí a dá si práci s tím, co Vy jste pohnojila.Nebo slusny utulek.A pokud Vám na tom psovi zálezí, tak to uděláte.Ten pes je ve Vašich rukách úplně v prdel* a nedivila bych se, kdyby ty louže byly důsledkem strachu z Vás...Nicméně s hygienou jste to neřešil a hned od začátku, co psa máte, to je ale Vaše blbost, tak za to teď netrestejte psa, ale především sebe!

mexin
napsal(a):
Návštěva veterináře by byla na místě aby vyloučil zdravotní problém.Sice nevím na co jste mu u veta nechala "dělat" zuby..neřeknu v 10 ti letech, ale v 10 měsících?no budiž.Nechápu co vet myslel tou otázkou zda není pes retardovaný..Buď vykazuje nestandartní chování, či reakce, tím ale můžete být na vině Vy, tím jak se psem hrubě zachazite..Nebo má opravdu nějakou psychickou poruchu a Vy s ním přesto jednáte jako tyranka?Retardované dítě také seřežete když udělá něco co Vám se nelíbí, ačkoliv Ono samo o tom neví a nerozumí tomu?Vy nejste normální!Uvědomte si, že ten pes je stále štěně a Vy ho svou brutální ne/výchovou ničíte a dopadne to tak, že že psa uděláte takovou trosku, že bude mit strach nakonec že všeho.Ten pes s Vámi tímto přístupem spolupracovat nebude.Má z Vás strach a důvěru už jen tak nezískate a bez důvěry toho moc neuděláte.Dejte psa někomu, kdo mu porozumí a dá si práci s tím, co Vy jste pohnojila.Nebo slusny utulek.A pokud Vám na tom psovi zálezí, tak to uděláte.Ten pes je ve Vašich rukách úplně v prdel* a nedivila bych se, kdyby ty louže byly důsledkem strachu z Vás...Nicméně s hygienou jste to neřešil a hned od začátku, co psa máte, to je ale Vaše blbost, tak za to teď netrestejte psa, ale především sebe!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Miluju, jak si člověk všude píše tituly, ale pro normální život je nepoužitelnej...
Psa někomu dej, nemá to cenu, ty s tvým Mgr. si nepochopila základní věc - a to je výchova štěněte...
Něco si musela podělat už v době, kdy štěně přišlo domů... protože v 10 měsících už je štěně čistotné (pokud nemá nějaký vet. problém).
Štěně dej někomu, kdo se o něj postará... trápíš sebe i psa...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Šarina
napsal(a):
Mně to tak přijde od chvíle, kdy psala, že byla u veterináře mu nechat (nebo sobě, teď nevím) "dělat nový zuby"...
Nevěřím ani, že se jí ten vet ptal, jestli pes není retardovaný (jak ona píše), protože si takového veta neumím představit. (Leda, že se ptal na její duševní stav, a ona to blbě pochopila)

Lenka V.
napsal(a):
Omlouvám se, za pravopisné chyby. Nepsala jsem já!... Opravdu nejsem retardovaná a nemám základní vzdělání!
Dala jsem zde dotaz - jak mám pokračovat, ale žádná normální odezva!
Pokud mi nechcete zdělit nějakou užitečnou radu, nepište!
Mockrát děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Ten titul je dobrej vtip zvláštní, že na UJEPu Vaše jméno nějak nemůžu najít mezi absolventy...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Teda taky mi občas ujedou nervy a psa vytahám, ale že bych ho něčím bila přes záda navíc si nedokážu představit jak někdo může praštit psa co je velký jak ruka a to je váš první pes? nebo už jste nějakého měla? nějak jsem nepochopila proč nám tady podstrkáváte svůj titul? to jako si vás máme víc vážit nebo jak? jsem si jistá, že jsou zde i inženýři a doktoři a neohání se titulama.
Paní, pane ?
Titul samozdřejmě mám, ale na UJEPu jsem ho vůbec nestudovala.
Již 4 roky mám nastarosti - úsek vzdělání a kultury.
A Mimochodem - jsem vdaná, takže i kdybych studovala na UJEPu, nevyhledal by jste mě podle příjmení !
A vůbec vy pracujete na UJEPu ? To se musíme znáti.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Miluju, jak si člověk všude píše tituly, ale pro normální život je nepoužitelnej...
Psa někomu dej, nemá to cenu, ty s tvým Mgr. si nepochopila základní věc - a to je výchova štěněte...
Něco si musela podělat už v době, kdy štěně přišlo domů... protože v 10 měsících už je štěně čistotné (pokud nemá nějaký vet. problém).
Štěně dej někomu, kdo se o něj postará... trápíš sebe i psa...
Dobrý den,
My jsme si potykali?
Prosím o slušné chování.
Děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
napsal(a):
Omlouvám se všem diskutujícím kromě Lenky V., včera mi ujely nervy a vybouchla jsem, ikdyž se mi to často nestává. Ale při představě mrzačení 2kg psíka je mi i teđ zle
Dobrý den,
Výborně převracíte situaci!
Krásný den.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
My jsme si potykali?
Prosím o slušné chování.
Děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Vy máte především řešit problém kterého jste se dopustila na svém svěřenci, a ne se tu škrtit o to, zda Vám někdo vyká, tyká jen proto, že máte jakýsi titul.Mimo to je na diskuzích běžné, že si všichni automaticky tykají.(jen mě to pořád nejde..) ale to je jedno.Starejte se o to, co jste způsobila a ne o to, že se má kvůli Vašemu titulu každý před Vámi plazit!
Začít znovu jako od štěněte, budete to mít ovšem o mnoho těžší, protože štěně z vás má určitě strach.
Takže pokud vám na psu záleží (Předpokládejme, že ano), věnujte mu spoustu času, hrajte si s ním, zkuste nějaké jednoduché povely, každou hodinu ven, pokud se vyprázdní doma, být naštvaná, ale ne směrem ke psu, hlídat ho, takže pokud uvidíte i sebemenší náznak potřeby, budete s ním moci hned jít ven. Nebijte ho za to, že to nevydržel, i malé dítě se to musí naučit, stejně tak štěně. Připravte se na to, že to bude potřebovat o mnoho více času, než u malého nezkaženého štěněte, třeba i dva až tři měsíce, protože si ve vás musí nejdříve získat důvěru, pak se může něco začít učit. jak už tu padlo, budete to mít o to složitější, že se bude štěně snažit potřebu skrýt, ale to je vaše vina. Nedivte se, pokud bude doma loužička chvilku po tom, co přijdete domů, štěně se pravděpodobně naučilo, že po příchodu domů má chvilku volno, kdy ho nehlídáte, protože se svlékáte (Usedáte, zapínáte tv nebo sporák, atd.) a snaží se té chvilky využít, aby se vyhnulo trestu.
A na veterinu na kontrolu zajděte, může mít spoustu potíží, které mu způsobují časté močení.
HabiAnn

XXX.XXX.115.30
Psa darujte. Ten pes je z vás psychicky v háji. Vás rodiče mlátili za to, že jste si nadělala do plín a později rovnou do tepláků? Máchali vám v tom čumák? Pochybuju.
Se psem se musí pracovat a vše ho naučit. Vy jste to podělala svými výbuchy. A jestliže psa nyní mlátíte, tak už to jen tak nenapravíte. Pes se vás bojí, je ve stresu. Věnujte ho někomu, kdo si se psem poradí, bude mít trpělivost, zbaví ho strachu a odnaučí ho to. Vy to totiž nedokážete.
Mám chvilku čas tak to zkusím:
1/ se obra´tte na dobrého veterináře - podle toho, co píšete, není zdravotní problém vyloučen - musí se udělat vyšetření krve, moče a UZ břicha ev další vyšetření
2/ začněte s výchovou úplně znovu od začátku, jakoby šlo o dvouměsíční štěně. Postupujte v klidu a míru, žádné psychické ani fyzické trestání. Postupy jsou všude popsané. Na ev louže zpočátku vůbec nereagujte. Bohužel to znamená vzít si dovolenou a zpočátku se psovi hodně věnovat - a chodit na procházky, aby se pes opravdu vyprázdnil, ne jen vypustit před dům.
hodně štěstí.
Dobrý den,
Všem chci poděkovat za rady- které se netýkali obsahu.
Už jsem Vaše debilní komentáře vkládat nemusíte. Zde končím.
Uvědom te si, že vy kanálové se Základním vzděláním, umíte řešit pouze blbosti, ale normální odpověď podat nedokážete.
Krásný den.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
hn..
napsal(a):
Mám chvilku čas tak to zkusím:
1/ se obra´tte na dobrého veterináře - podle toho, co píšete, není zdravotní problém vyloučen - musí se udělat vyšetření krve, moče a UZ břicha ev další vyšetření
2/ začněte s výchovou úplně znovu od začátku, jakoby šlo o dvouměsíční štěně. Postupujte v klidu a míru, žádné psychické ani fyzické trestání. Postupy jsou všude popsané. Na ev louže zpočátku vůbec nereagujte. Bohužel to znamená vzít si dovolenou a zpočátku se psovi hodně věnovat - a chodit na procházky, aby se pes opravdu vyprázdnil, ne jen vypustit před dům.
hodně štěstí.
Děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Uvědom te si, že vy kanálové se Základním vzděláním, umíte řešit pouze blbosti, ale normální odpověď podat nedokážete.
Krásný den.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Já tu vidím minimálně dvě rady týkající se obsahu. Nemůžete se divit, že pokud přijdete na diskuzi, kde je většina milovníků psů a popisujete chování hraničící s týráním, né všichni se udrží a dokáží reagovat racionálně.
cufi

XXX.XXX.199.41
Milá Lenko V., pokud budete chtít dát pejska pryč, ráda se ho ujmu. Pohlídám jeho zdravotní stav (jsem veterinářka) a zapracujeme i na psychice. Nechci Vás soudit, neznám Vás, ale dle Vašich příspěvků, jste mu Vaší výchovou nepomohla, právě naopak. Promyslete to a dejte vědět.

Lenka V.
napsal(a):
Paní, pane ?
Titul samozdřejmě mám, ale na UJEPu jsem ho vůbec nestudovala.
Již 4 roky mám nastarosti - úsek vzdělání a kultury.
A Mimochodem - jsem vdaná, takže i kdybych studovala na UJEPu, nevyhledal by jste mě podle příjmení !
A vůbec vy pracujete na UJEPu ? To se musíme znáti.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Nemůžu Vás najít ani v personálu. Každopádně pokud opravdu pracujete na univerzitě, tak si uvědomte, že Vaše vyjádřování zde dělá UJEPu akorát ostudu. Nechápu, co si dovolujete podepisovat se jménem instituce, která určitě o takovou reklamu nestojí.
Je mi jedno, co ona osoba má za vzdělání, ale očividně není normální. Protože jen nenormální člověk si svého nenormálního chování není vědom...A to, co dělá tomu psu, to je na ovinění z týrání. Asi je to fakt nějaká blbost, protože si nějak nedokážu představit, kdo by tady veřejně prezentoval, jak psa od 4 měsíců mlátí a tyranizuje. A mimochodem...píše, že je vdaná a na tom všem se podílí i její muž? Dva magoři na jednoho malého psa?
napsal(a):
Nemůžu Vás najít ani v personálu. Každopádně pokud opravdu pracujete na univerzitě, tak si uvědomte, že Vaše vyjádřování zde dělá UJEPu akorát ostudu. Nechápu, co si dovolujete podepisovat se jménem instituce, která určitě o takovou reklamu nestojí.
Dobrý den,
Nevím, jak se můžete koukat do souboru školy.
Oba dva víme, že mě zde zkoušíte!
Všichni z UJEPu mě znají, respektivě musejí znáti.
Ať už studenti či zaměstnanci!.
Děkuji za Váš zájem -, strapnit mě! Ale je mi líto.
Mějte se krásně.
( mimochodem v profilu mám napsáno, jakou funkci zastavám a to samé na stránkách školy.)
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
lesnížínka
napsal(a):
Je mi jedno, co ona osoba má za vzdělání, ale očividně není normální. Protože jen nenormální člověk si svého nenormálního chování není vědom...A to, co dělá tomu psu, to je na ovinění z týrání. Asi je to fakt nějaká blbost, protože si nějak nedokážu představit, kdo by tady veřejně prezentoval, jak psa od 4 měsíců mlátí a tyranizuje. A mimochodem...píše, že je vdaná a na tom všem se podílí i její muž? Dva magoři na jednoho malého psa?
Dobrý den,
nevím zda jsem blbá já, či vy!
Ano přiznávám, że pejska fyzicky trestáme, ale né pro radost!
Můj manžel se podíl na výchově.
Napsala jsem to zde, tak jak to je! A Očekavala jsem nějakou odpověď týkajicí se otázky.
Děláte z toho, jak kdybych ho mlátila od ránna do večera!
Opak je pravdou!
Dostane! Když se vydělá kde nemá! Je pravdou že dostavá již "BUCHARY" do zad ! Ale malé!
Jinak má vše, co jiný pejsek nemá... A Lásku mu dávame stejně jako, našemu dítěti! A on to ví.
Jen nevíme, jak ho máme naučit už konečně ven. Př. V 5 jsem s ním byla venku - kakal čural, příjdeme domu a opět se vydělal... Je to normální?
Dostaví se mi konečně, slušné a přijatelné odpovědi?
Děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem

Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Napsala jsem to zde, tak jak to je! A Očekavala jsem nějakou odpověď týkajicí se otázky.
Opak je pravdou!
Dostane! Když se vydělá kde nemá! Je pravdou že dostavá již "BUCHARY" do zad ! Ale malé!
Jinak má vše, co jiný pejsek nemá... A Lásku mu dávame stejně jako, našemu dítěti! A on to ví.
Jen nevíme, jak ho máme naučit už konečně ven. Př. V 5 jsem s ním byla venku - kakal čural, příjdeme domu a opět se vydělal... Je to normální?
Děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
V případě Vaší výchovy to normální je.
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Opak je pravdou!
Děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Rady se Vám dostali a to i slušné, ale evidentně o ně nestojíte, nebo čtete pouze to, co se Vám hodí.Proč sakra tedy nevezmete toho psa k vetovi ať udělá odběry a vyšetření..pro začátek..ten pes má třeba problémy s ledvinama takže třeba ani za to nemůže a Vy jej s čistým svědomím trestáte!Pokud toto bude vyloučeno, musíte jej znovu od začátku učit jako malé štěně.Ale ne tím stylem, že mu budete nadávat nebo ho bít, pokud to udělá špatně.Potřebuje pozitivně motivovat, chválit, ale pes ve Vás ztratil důvěru, o to to budete mít možná na delší dobu, ale to jste si pohnojila sama.A pokud na to nemáte čas ani nervy (jako že asi ne), tak toho psa někomu dejte a už si žádného nepořizujte.Toť má rada a opět slušná i když se držím abych se nerozepsala vzteky na plnou hubu..

Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Nevím, jak se můžete koukat do souboru školy.
Oba dva víme, že mě zde zkoušíte!
Všichni z UJEPu mě znají, respektivě musejí znáti.
Ať už studenti či zaměstnanci!.
Děkuji za Váš zájem -, strapnit mě! Ale je mi líto.
Mějte se krásně.
( mimochodem v profilu mám napsáno, jakou funkci zastavám a to samé na stránkách školy.)
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Já Vás nezkouším, ale prostě Vás nikde nemůžu najít a ani mi Vaše jméno nic neříká. Není to ani na těch stránkách školy... Nemohla byste mi na to dát odkaz?
Jinak opět to máte plné pravopisných chyb. Pokud opravdu pracujete na UJEPu, tak Vám přijde vhodné reprezentovat vysokou školu tímto způsobem ?

Čistě hypoteticky - kdyby osoba zadavatele dotazu byla skutečně reálná a já byla jejím zaměstnavatelem, tak po shlédnutí jejího psaného projevu bych nabyla dojmu, že diplom padělala a při ověřování na úřadě někoho 'podmazala'. A co se týče mě osobně, tak bych nejásala, že se takové asociální individum (z mého pohledu v podstatě lidská zrůda) fláká na netu za moje daně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Opak je pravdou!
Děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
Manžel přispívá k výchově a čím? Drží toho malého chudáka abyste mu mohla dát ty vaše buchary na záda? víte jak zní slovo buchar? jako pěkná herda, by nejste magistra ale tak leda bezcitná megera co si titul leda tak někde koupila.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Opak je pravdou!
Děkuji.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
A to že se venku vyvenčí a doma to udělá taky tak vám dává najevo že vás má v paži a nikdy vás poslouchat nebude ikdyby jste se rozkrájela, jste jen další člověk co bude plnit útulek zdánlivě neovladatelným psem, který ale nakonec bude úplně v pohodě, jedinej kdo ho nezvládá jste vy a chudák vaše dítě jestli mu taky dáváte buchary do zad, když udělá něco co vám není po chuti.
Nezlobte se, ale myslím si, že naučení hygieny a odbourání výsledků Vaší dosavadní výchovy sami nezvládnete. Buď se obraťte na odborníka na chování zvířat, nebo se budete dál trápit (všichni) nebo jsem Vám psala další možnost. Je to velký problém, s kterým Vám tady na diskuzi nikdo neporadí, i kdyby Vám polopaticky napsal postup. Je potřeba vidět chování psa a Vás. Zvířata reagují i na řeč těla.
HabiAnn

XXX.XXX.115.30
Milá dámo, co se tady oháníte vaším super titulem, rady jste dostala. Byla jste u toho veterináře? Už jste začala hledat psovi nový domov, aby se měl dobře? Nebo vás tady pouze baví psát ty vaše výlevy a povyšování se, i když váš psaný projev nestojí za nic.
Zamyslete se nad tím, jak se ke psovi chováte a položte si otázku, zda je to správně. Chováte se takto i ke svému dítěti?
napsal(a):
Já Vás nezkouším, ale prostě Vás nikde nemůžu najít a ani mi Vaše jméno nic neříká. Není to ani na těch stránkách školy... Nemohla byste mi na to dát odkaz?
Jinak opět to máte plné pravopisných chyb. Pokud opravdu pracujete na UJEPu, tak Vám přijde vhodné reprezentovat vysokou školu tímto způsobem ?
Nezlob te se na mě, ale už mě docela vytáčíte!
Radši už nekomentujte!
Dala jsem tu své jméno, aby každý věděl s kým si píše!
Né, jen přezdívku.
Hraje te si na detektiva? :D
Mě by též zajímalo, s kým se zde dohaduji.
Asi nemáte svůj život, že zkoumáte ten můj.
Pravopiné chyby? Jaké a kde? - možné jsou, ale díky tomu, že jsem na mobilním telefonu. Nečtu si to po sobě!
A ještě nepíši slohovou práci ani nevytvářím žádný projekt, abych zde zkoumala každé slovíčko! Raději nekomentuji Váš pravopis pán DETEKTIV :D
napsal(a):
Na to že jste rok narození 1994, tak máte skvělý postup. Dokonce jste ředitelka. Čeká vás skvělá budoucnost a kariéra. Soudím dle vašeho názoru na lidi.
Pro Lenka.V
Myslím si, že jediná rada je, dát pejska pryč. Váš vzájemný vztah je nenávratně v háji. On se Vás hrozně bojí a vy ho už nemáte ráda. Mám velkého psa (50kg) a v podstatě nikdy nedostal, pokud neberu třeba nějaké ďobnutí.
Chápu, že vás to čůrání přivádí k šílenství, ale absolutně si nedovedu představit, že někdo bije tak malinkého psa a je jedno, jak silně. Máme v rodině 2,5kg maltézačku a je fakt, že jí trvalo trochu déle, než byla 100% čistotná, ale u malých pejsků to tak většinou prostě je. A pokud jste ji ve 4-5 měsících začali, jak říkáte, mlátit, už to nespravíte. Bylo to miminko a teď je to prostě týraný mladý pejsek, který se bude hodně dlouho vzpamatovávat.
Napište třeba "cuti", která psala, že by se pejska ujala. Věřte, že s ním už nic nenaděláte, jediné co mu může pomoci je změna prostředí a hlavně změna jeho lidí. Snad zapomene a bude schopen normálně žít.
HabiAnn
napsal(a):
Milá dámo, co se tady oháníte vaším super titulem, rady jste dostala. Byla jste u toho veterináře? Už jste začala hledat psovi nový domov, aby se měl dobře? Nebo vás tady pouze baví psát ty vaše výlevy a povyšování se, i když váš psaný projev nestojí za nic.
Zamyslete se nad tím, jak se ke psovi chováte a položte si otázku, zda je to správně. Chováte se takto i ke svému dítěti?
Dobrý den,
Býti Vámi, tak raději nekomentuji.
Krásný den.
Arni
napsal(a):
Na to že jste rok narození 1994, tak máte skvělý postup. Dokonce jste ředitelka. Čeká vás skvělá budoucnost a kariéra. Soudím dle vašeho názoru na lidi.
Dobrý den,
Zde řešíme mojí KARIÉRU ? Ano jsem, zasložila jsem si to!
Pokud máte ještě něco na srdci, nechte si to pro sebe.
Děkuji.
Lenka V.
napsal(a):
Radši už nekomentujte!
Né, jen přezdívku.
Pravopiné chyby? Jaké a kde? - možné jsou, ale díky tomu, že jsem na mobilním telefonu. Nečtu si to po sobě!
A ještě nepíši slohovou práci ani nevytvářím žádný projekt, abych zde zkoumala každé slovíčko! Raději nekomentuji Váš pravopis pán DETEKTIV :D
, Hraje te" ? Vy musíte mít minimálně Harvard

Arni
napsal(a):
Omluva tk. To bylo pro paní Mgr.
To nám bylo jasné
HabiAnn
napsal(a):
Dobrý den,
Jak se chovám ke svému dítěti? Přiměřeně, ale přísně.
Myslím, že toto, ale není podstatný.
Děkuji za Váš názor.
Krásný den.
mexin
napsal(a):
Rady se Vám dostali a to i slušné, ale evidentně o ně nestojíte, nebo čtete pouze to, co se Vám hodí.Proč sakra tedy nevezmete toho psa k vetovi ať udělá odběry a vyšetření..pro začátek..ten pes má třeba problémy s ledvinama takže třeba ani za to nemůže a Vy jej s čistým svědomím trestáte!Pokud toto bude vyloučeno, musíte jej znovu od začátku učit jako malé štěně.Ale ne tím stylem, že mu budete nadávat nebo ho bít, pokud to udělá špatně.Potřebuje pozitivně motivovat, chválit, ale pes ve Vás ztratil důvěru, o to to budete mít možná na delší dobu, ale to jste si pohnojila sama.A pokud na to nemáte čas ani nervy (jako že asi ne), tak toho psa někomu dejte a už si žádného nepořizujte.Toť má rada a opět slušná i když se držím abych se nerozepsala vzteky na plnou hubu..
Bohužel, tak jak píšou ostatní...tady náprava už nebude možná, tedy ne v této rodině
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.
Proč nechcete spolupracovat a normálně to řešit jako dospělí lidé.Vy tu jen hledáte podněty k tomu, abyste se mohla hádat a ohánět se tituly abyste v očích ostatních snad byla něco víc.Tím nic nevyřešite a pokud se stejně arogantně chováte ke psů, tak tím také ničeho dobrého nedocílíte.Kdybyste od nás nebyla tak daleko, klidně bych se psa ujala i když vlastní máme 3...Nebude problém takového malého caparta naučit základy chování a hygieny.Nic složitého to není, ale chce to trochu jiný přístup.Ne dělat že psa vyklepanou trosku, která má strach snad i dýchat.
Slušná odpověď č.1:
Od hn..
"Mám chvilku čas tak to zkusím:
hodně štěstí."
slušná odpověď č.2:
Od Sufle
"Pro Lenka.V
Myslím si, že jediná rada je, dát pejska pryč. Váš vzájemný vztah je nenávratně v háji. On se Vás hrozně bojí a vy ho už nemáte ráda. Mám velkého psa (50kg) a v podstatě nikdy nedostal, pokud neberu třeba nějaké ďobnutí.
Chápu, že vás to čůrání přivádí k šílenství, ale absolutně si nedovedu představit, že někdo bije tak malinkého psa a je jedno, jak silně. Máme v rodině 2,5kg maltézačku a je fakt, že jí trvalo trochu déle, než byla 100% čistotná, ale u malých pejsků to tak většinou prostě je. A pokud jste ji ve 4-5 měsících začali, jak říkáte, mlátit, už to nespravíte. Bylo to miminko a teď je to prostě týraný mladý pejsek, který se bude hodně dlouho vzpamatovávat.
Napište třeba "cuti", která psala, že by se pejska ujala. Věřte, že s ním už nic nenaděláte, jediné co mu může pomoci je změna prostředí a hlavně změna jeho lidí. Snad zapomene a bude schopen normálně žít."
Slušná odpověd č.3:
Ode mne (Už dříve, také bez reakce):
"Začít znovu jako od štěněte, budete to mít ovšem o mnoho těžší, protože štěně z vás má určitě strach.
Takže pokud vám na psu záleží (Předpokládejme, že ano), věnujte mu spoustu času, hrajte si s ním, zkuste nějaké jednoduché povely, každou hodinu ven, pokud se vyprázdní doma, být naštvaná, ale ne směrem ke psu, hlídat ho, takže pokud uvidíte i sebemenší náznak potřeby, budete s ním moci hned jít ven. Nebijte ho za to, že to nevydržel, i malé dítě se to musí naučit, stejně tak štěně. Připravte se na to, že to bude potřebovat o mnoho více času, než u malého nezkaženého štěněte, třeba i dva až tři měsíce, protože si ve vás musí nejdříve získat důvěru, pak se může něco začít učit. jak už tu padlo, budete to mít o to složitější, že se bude štěně snažit potřebu skrýt, ale to je vaše vina. Nedivte se, pokud bude doma loužička chvilku po tom, co přijdete domů, štěně se pravděpodobně naučilo, že po příchodu domů má chvilku volno, kdy ho nehlídáte, protože se svlékáte (Usedáte, zapínáte tv nebo sporák, atd.) a snaží se té chvilky využít, aby se vyhnulo trestu.
A na veterinu na kontrolu zajděte, může mít spoustu potíží, které mu způsobují časté močení."
Proč nereagujete na ně? Např. s upřesňujícími dotazy?
HabiAnn

XXX.XXX.115.30
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Jak se chovám ke svému dítěti? Přiměřeně, ale přísně.
Myslím, že toto, ale není podstatný.
Děkuji za Váš názor.
Krásný den.
Podstatné to je. Protože se štěnětem je to obdobné jako s miminem a je jen na vás, co jej naučíte. Pokud nic, je to vaše selhání. Pokud ze psa uděláte psychicky labilního tvora, co se bojí a je ve stresu, je to opět vaše selhání.
Již jste byla na té veterině?
Neustále se tu oháníte tím, že vám nikdo neporadil, ale když někdo něco napíše, co se tématu týká, tak to nevidíte nebo vidět nechcete.
První, co udělejte, přestaňte psa mlátit a kupte si knihu o štěňatech a o výchově a začněte od začátku. Ale počítejte s tím, že to může trvat věčnost, protože jste psa zkazila.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.
Máte 22 let, máte vystudovanou vysokou školu a ještě jste se stala ředitelkou... to je krása... to se jen tak někomu nepovede, někomu dokonce za celý život a do toho jste se stihla vdát a mít dítě... víte že Vám nevěřím už ani slovo co zde píšete? Já věřím tomu, že někomu se tohle podařit může ale věřím, že někomu jinak inteligentnímu než jste Vy, protože to co jste tady předvedla u normálně vzdělaného člověka není možné.
imattree
napsal(a):
Slušná odpověď č.1:
Od hn..
"Mám chvilku čas tak to zkusím:
hodně štěstí."
slušná odpověď č.2:
Od Sufle
"Pro Lenka.V
Napište třeba "cuti", která psala, že by se pejska ujala. Věřte, že s ním už nic nenaděláte, jediné co mu může pomoci je změna prostředí a hlavně změna jeho lidí. Snad zapomene a bude schopen normálně žít."
Slušná odpověd č.3:
Ode mne (Už dříve, také bez reakce):
"Začít znovu jako od štěněte, budete to mít ovšem o mnoho těžší, protože štěně z vás má určitě strach.
A na veterinu na kontrolu zajděte, může mít spoustu potíží, které mu způsobují časté močení."
Proč nereagujete na ně? Např. s upřesňujícími dotazy?
Dobrý den,
děkuji za Vaší radu.
Pokusím jí využít.
Krásný den.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Já vím že je to mimo téma ale mě prostě strašně zajímá jak je možné že je Vám 22 let a stihla jste dostudovat Mgr. když ten titul se studuje 5-6 let a předtím jste asi byla počítám na gymplu ze kterého asi v 15 s maturou v ruce nevyjdete, Vy jste normálně sprostě ulhaná baba.
Lenka V.
napsal(a):
Ale ani bití nepomáhá co?jak často s nim chodíte od štěněcího věku? Toho psa jste zničili, je vynervovaný a jen čeká kdy dostane další rány. navíc brát si štěně v 6m je pěkná blbost, to má být u matky . já s naší chodila neustále, minimálně po každém probuzení, nehody byly ale většinou na podložce a postupně se to zlepšovalo a kolem 6m téměř bez nehod a bez podložky. manžel si klepal na čelo že neni normální s ní takhle lítat ale vyplatilo se . darujte ho nebo s nim jednejte jako se štěnětem ale potrvá to. Pokud je to pes, neznačkuje?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte 22 let, máte vystudovanou vysokou školu a ještě jste se stala ředitelkou... to je krása... to se jen tak někomu nepovede, někomu dokonce za celý život a do toho jste se stihla vdát a mít dítě... víte že Vám nevěřím už ani slovo co zde píšete? Já věřím tomu, že někomu se tohle podařit může ale věřím, že někomu jinak inteligentnímu než jste Vy, protože to co jste tady předvedla u normálně vzdělaného člověka není možné.
Dobrý den,
rok narození 1994 nejsem! Jsem rok narození 1980 - přesně 23.5.1980.
Titul Magistra - získaný rokem 2005
2005 - 2010 - učitlka - českého jazyka a dějepisu - základní škola,
2010- 2012- zástupce ředitele
2012 - dosud - Ředitelka v zácviku, ( úsek- vzdělání a umění)
Zde jsem Vám popsala můj kariérní růst.
Doufám, že teď mi už dáte pokoj.
Krásný den.
Lenka V.

Lenka V.
napsal(a):
Radši už nekomentujte!
Né, jen přezdívku.
Na telefon se nevymlouvejte. Těžko zamění samozřejmě za samozdřejmě atd. Každému jde něco jiného, takže by mi Váš pravopis byl putna, kdybyste se tu neoháněla svou vzdělaností, o které vážně pochybuju.
To, že nejste schopna dát odkaz na stránky školy, kde máte být uvedena jako její pracovník, akorát ukazuje, že mám asi pravdu a lžete. Nicméně se mi ulevilo, protože mě vážně vyděsilo, že by na naší univerzitě zastávala takhle hloupá osoba vedoucí místo.
Mimochodem Vy jste ročník 1994? A to jste stihla získat titul Mgr. a i DiS a navíc se stát ředitelkou?
Jinak na detektiva si nehraju, ale opravdu mě jen zajímalo, jestli na UJEPu vážně pracujete. Když se podepisujete jménem určité organizace, tak se pak nedivte, že se najde někdo, kdo si to ověří. Já osobně Vám svou identitu sdělovat nehodlám. Stejně by Vám to k ničemu nebylo, mohla bych kecat stejně jako Vy
Lenka V.
napsal(a):
Vaše osoba, je podle mého uvážení - závistivá a zatrpklá !
Raději, se starejte o svůj život !
Jinak že se k tomu ještě vrátím...
Vám nemám co závidět, je mi 24, mám maturitu a nemám zapotřebí tu machrovat s vejškou. Klidně přiznam, že už se mi do školy nechtělo a radši makam.
Mé čtyřměsíční stěně udělalo doma jen dvě loužičky a to v noci... Nemám důvod ho trestat a dejchala bych za něj. Závidět by jste měla Vy.
Nevíte o mně nic, tak budte ticho a zameťte si před vlastním prahem.
Markéta80
napsal(a):
Ale ani bití nepomáhá co?jak často s nim chodíte od štěněcího věku? Toho psa jste zničili, je vynervovaný a jen čeká kdy dostane další rány. navíc brát si štěně v 6m je pěkná blbost, to má být u matky . já s naší chodila neustále, minimálně po každém probuzení, nehody byly ale většinou na podložce a postupně se to zlepšovalo a kolem 6m téměř bez nehod a bez podložky. manžel si klepal na čelo že neni normální s ní takhle lítat ale vyplatilo se . darujte ho nebo s nim jednejte jako se štěnětem ale potrvá to. Pokud je to pes, neznačkuje?
Dobrý den,
Ven chodíme po 3 hodinách - od těch 6 měsících.
Ještě nezačkuje.
Děkuji.
Lenka V.

Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Ještě nezačkuje.
Děkuji.
Lenka V.
A do 6ti měs?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.147
Arni
napsal(a):
Vážení, po přečtení všech příspěvků Lenky.V, se přikláním k názoru, že jde o provokaci. Ve svém profilu dotyčná uvedla zřejmě správně pouze to datum narození.
Takže jí je 21 let. Magisterský studijní program navazuje na bakalářský studijní program; standardní doba tohoto studia je nejméně jeden a nejvýše tři roky. Je ukončeno státní závěrečnou zkouškou a jeho úspěšným absolvováním získá student ukončené vysokoškolské vzdělání a titul Mgr.Myslím, že už jen to by stačilo, ale pisatelka uvádí i ředitelskou funkci, což je podle mne další nesmysl.Nedokáži si představit, že s tolika hrubkami v písemném projevu by dotyčná došla i jen k maturitě.
Bohužel jsem si v první chvíli tyto skutečnosti neuvědomila a docela slušně jí nalítla, protože jsem především řešila pejska, kterého mi bylo upřímně líto.
Markéta80
napsal(a):
Dobrý den,
Krásný den.
T.k.- pochybuji o Vás. Na škole nepracujete! Před chvilý byla porada. A pokud máte přístup do systému - musel by jste tam býti! Takže prosím už se neangažujte!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vážení, po přečtení všech příspěvků Lenky.V, se přikláním k názoru, že jde o provokaci. Ve svém profilu dotyčná uvedla zřejmě správně pouze to datum narození.
Takže jí je 21 let. Magisterský studijní program navazuje na bakalářský studijní program; standardní doba tohoto studia je nejméně jeden a nejvýše tři roky. Je ukončeno státní závěrečnou zkouškou a jeho úspěšným absolvováním získá student ukončené vysokoškolské vzdělání a titul Mgr.Myslím, že už jen to by stačilo, ale pisatelka uvádí i ředitelskou funkci, což je podle mne další nesmysl.Nedokáži si představit, že s tolika hrubkami v písemném projevu by dotyčná došla i jen k maturitě.
Bohužel jsem si v první chvíli tyto skutečnosti neuvědomila a docela slušně jí nalítla, protože jsem především řešila pejska, kterého mi bylo upřímně líto.
Taky se přikláním k názoru, že jakkoliv reagovat v této diskusi je mařením času. Každý soudný člověk si chrání své soukromí a identitu. To, jak se tu naopak přímo vnucuje, činí zakladatelku krajně podezřelou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Krásný den.
Lenka V.
Https://feanor.ujep.cz/fcgi/verso.fpl?fname=ci_kontakt_pravy_hn&_sorgtree_id=1
jak je možné že zde nejste? Ale asi byste si to přála...

Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Krásný den.
T.k.- pochybuji o Vás. Na škole nepracujete! Před chvilý byla porada. A pokud máte přístup do systému - musel by jste tam býti! Takže prosím už se neangažujte!
Před chvílí byla porada a Vy se vypisujete na netu?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
Prosím o předčtení mého posledního příspěvku.
Děkuji.
Opravdu mi není 21.
A tedy abych se přiznala, docela se v Kanceláři chytáme za břicho!
Já zde řeším psa! A vy? Můj titul!
Opravdu jste daleko od mého tématu !
Lenka V.

Lenka V.
napsal(a):
Když reší, jiná osoba záležitost, ze kterou já nemám nic společného, mám volno! A mohu odepisovat.
Lenka V.
To je morálka, jen co je pravda!

Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Krásný den.
Češtinářka a píše chvilý? Vaše tvrzení jsou stále více důvěryhodná
napsal(a):
Češtinářka a píše chvilý? Vaše tvrzení jsou stále více důvěryhodná
Pane,
Po předčtení Vašich příspěvků jsen též v šoku.
Momentálně se nacházím ve škole, ráda bych Vás poznala.
Lenka V.
Musím Vás opustit, povinosti čekají.
Krásný zbytek dne.
Ps: časování přídavných jmen Vám nic neříká?
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Prosím o předčtení mého posledního příspěvku.
Děkuji.
Opravdu mi není 21.
A tedy abych se přiznala, docela se v Kanceláři chytáme za břicho!
Já zde řeším psa! A vy? Můj titul!
Opravdu jste daleko od mého tématu !
Lenka V.
Ve škole jsou kabinety a sborovna, ne kanceláře

Lenka V.
napsal(a):
Pane,
Lenka V.
Krásný zbytek dne.
Jó, povinosti, ty opravdu čekají
Lenka V.
napsal(a):
Pane,
Lenka V.
Krásný zbytek dne.
Takže nám neodpovíte na dotazy:
Proč jste měnila dobu mezi venčením, když to ještě štěně nemělo naučené?
Jak probíhalo venčení do 6 měsíců?

Lenka V.
napsal(a):
Pane,
Lenka V.
Krásný zbytek dne.
Jelikož se časují pouze slovesa, tak opravdu ne
MOH

XXX.XXX.182.186
Lenka V.
napsal(a):
Pane,
Lenka V.
Krásný zbytek dne.
Přídavná jména se skloňují kočko. Co jsi studovala? Zvláštní ZŠ? Nebo máte v psychiatrické léčebně povolený přístup na internet.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Lenka V.
napsal(a):
Pane,
Lenka V.
Krásný zbytek dne.
Jakto že nejste v seznamu školy? který jsem zde vkládala? jak to vysvětlíte?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Myslím že paní Lenka V. už to nijak asi neokecá, za hrubky co nadělala by se jako češtinářka šla oběsit, navíc na stránkách školy člověk s jejím jménem neexistuje. Teď je hlavně důležité aby buď psa darovala a nebo k němu úplně změnila přístup o čemž ovšem pochybuji že se tak stane pejskovi přeji do života nové a hodné páníčky kteří mu dají lásku a trpělivost.
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Ještě nezačkuje.
Děkuji.
Lenka V.
Od 6? a do té doby? my si naší brali v 8,5 týdnech od druhého dne jsme s ní chodila každý den a to často, čím méně nehod doma tim rychleji se naučila pokud se to neřešilo do 6m tak pes netuší co dělá blbě, vždyt do půl roku mohl vykonávat potřeby doma tak v čem je ted problém?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.189
Vite jak dopadaji vazena slecno buchary dp zad za hovinka na 2kg pejska? Nevlastni otec mamino 10leteho jorka za h*vno na sedacce (dela to schvalne neb byl z "otce" na prasky) flaknul tak (vetka potvrdila ze uraz se jinak stat nemoh ac po nasem sdeleni ze na nej chtela vetka volat policajty za tyrani zvirete ze pry on ne a nevi jak) ze psovi explodovala vnitrni cas oka, a ta cas co je v bulve vzadu tlacila na predni. Druhe mel krvave natekle a slzici. Vysledek, o poranene oko nakonec prisel jinak by zemrel (tlak v lebce, extremni bolesti atd) a na to druhe vidi napul.
Takze zadavatelce. Jste totalni ignorantka a tohle si prectete at vite jake biti malych pejsku bude mit nasledky. I kdyz ve vasem pripade mu spis prerazite pater. Tez jsem ochotna se pejska ujmout. Protoze tohle je hnus.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vite jak dopadaji vazena slecno buchary dp zad za hovinka na 2kg pejska? Nevlastni otec mamino 10leteho jorka za h*vno na sedacce (dela to schvalne neb byl z "otce" na prasky) flaknul tak (vetka potvrdila ze uraz se jinak stat nemoh ac po nasem sdeleni ze na nej chtela vetka volat policajty za tyrani zvirete ze pry on ne a nevi jak) ze psovi explodovala vnitrni cas oka, a ta cas co je v bulve vzadu tlacila na predni. Druhe mel krvave natekle a slzici. Vysledek, o poranene oko nakonec prisel jinak by zemrel (tlak v lebce, extremni bolesti atd) a na to druhe vidi napul.
Takze zadavatelce. Jste totalni ignorantka a tohle si prectete at vite jake biti malych pejsku bude mit nasledky. I kdyz ve vasem pripade mu spis prerazite pater. Tez jsem ochotna se pejska ujmout. Protoze tohle je hnus.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.189
Dodavam ze po tomto incidentu byl velice rychle dosehnany byt, a behem dvou tydnu byla mamka odstehovana. (Resilo se uz dele ale tohle to dost popohnalo).

Markéta80
napsal(a):
Od 6? a do té doby? my si naší brali v 8,5 týdnech od druhého dne jsme s ní chodila každý den a to často, čím méně nehod doma tim rychleji se naučila pokud se to neřešilo do 6m tak pes netuší co dělá blbě, vždyt do půl roku mohl vykonávat potřeby doma tak v čem je ted problém?
Ono hlavně jedním z důvodů, proč pes na prahu dospělosti pořád neznačkuje, může být nízká sebedůvěra a strach. Např. můj pes, když potká dva óbr machry, před kterými má nekonečný respekt (ačkoliv on jinak machruje často, hodně a rád, když to kolem hárá), buď neznačkuje, nebo čůrá na holčičku, když se zapovídáme a už se mu dost chce. Takže jestli ten trpasličí (!ne zakrslý!) pinč existuje, tak už mu majitelka patrně rozsekala psychiku na kousky.
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Krásný den.
Mgr.Lenka Varková
UJEP- Vzdělání a umění
Ústí nad Labem
A Vy, se svým titulem, neznáte ani základy českého jazyka! Tolik hrubek, vaše obchodní dopisy musí být perly. Nechápu, jak jste mohla udělat maturitu. A titul? Ten jste mohla získat asi tak jako mnozí JUDr. v Plzni, tam určitě znalost ČJ nezkoumají.
A jinak celé vaše psaní považuji za čistou provokaci, protože snad není možné, aby byl někdo tak bl.bý, že si pořídí psa a nenastuduje ani základy jeho výchovy! Zvlášť v dnešní době, kdy vše je možno najít v kterékoliv knížce o psech (a že jich je!), nebo zde na internetu. Ale na to asi nestačí vaše IQ vysokoškolačky, že? Ale spíš věřím tomu, že ani žádného psa nemáte a chcete zde jen prudit. Možná, že dokonce nemáte ani tu maturitu, natož titul.
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Krásný den.
Lenka V.
Teď jsem si teprve přečetla tento výčet. A musím se smát a smát. Děláte si z nás opravdu srandu? Učitelka českého jazyka? Ředitelka? Ani zvláštní školy ne! Co je "ředitelka v zácviku"? Tři roky? To existuje? Na ředitelku se snad dělá konkurz před komisí a pak se prostě řediteluje. Jak opravujete diktáty, když sama ani nevíte, jak se co píše? Základní hrubky ve vyjmenovaných slovech, shodě přísudku s podmětem, čárky ve větách (ty bych vám i odpustila, sama v tom někdy dělám chyby), prostě hrůza a hrůza.
Z toho všeho mě vyplývá jen jedno: prostě jsi pošahané děcko, které se baví.

Šarina
napsal(a):
Ne před chvílí, ale před chvílý...
časování přídavných jmen?
je to tu čím dál tím lepší... na začátku jsem byla na paní mgr. (možná zkratka me-ge-ra) naštvaná, ale už se královsky bavím...
I jà
napsal(a):
Ono hlavně jedním z důvodů, proč pes na prahu dospělosti pořád neznačkuje, může být nízká sebedůvěra a strach. Např. můj pes, když potká dva óbr machry, před kterými má nekonečný respekt (ačkoliv on jinak machruje často, hodně a rád, když to kolem hárá), buď neznačkuje, nebo čůrá na holčičku, když se zapovídáme a už se mu dost chce. Takže jestli ten trpasličí (!ne zakrslý!) pinč existuje, tak už mu majitelka patrně rozsekala psychiku na kousky.
Pokud ho mlátí pár měsíců tak co z něj taky může vyrůst? Já prostě nechápu co bylo do 6m, přece doma nenecham libovolně venčit psa a najednou mě to začne vadit, vždyt ten pes ani neví co se po něm chce . Tohle se blbě napravuje jestli vůbec. taky máme ani ne 2kg fenku a představa bucharů do zad . na anší stačí zvýšit hlas a říct fuj, to většinou když si vezme dcery plyšáka , dcera za ní běhá a křičí stůj, moje

Markéta80
napsal(a):
Pokud ho mlátí pár měsíců tak co z něj taky může vyrůst? Já prostě nechápu co bylo do 6m, přece doma nenecham libovolně venčit psa a najednou mě to začne vadit, vždyt ten pes ani neví co se po něm chce . Tohle se blbě napravuje jestli vůbec. taky máme ani ne 2kg fenku a představa bucharů do zad . na anší stačí zvýšit hlas a říct fuj, to většinou když si vezme dcery plyšáka , dcera za ní běhá a křičí stůj, moje
Přesně, hlavně bez násilí. Svého psa jsem plácla jen jednou v životě, když chtěl naprosto nečekaně zakousnout JRT. Jenže se mi to vymstilo, protože jsem si málem urazila ruku o masivní karabinu vodítka do 50 kg (připínání na postroji až v pase).
Jinak při čůrání doma jsem to šla beze slova utřít, max. jsem nasadila trpitelský výraz. Když si hrál a nebyl při smyslech, tak si holt kecnul, vypustil a běžel dál. Věděl, že doma se nečůrá, což bylo hlavní, ale skoro až do 5 M mu to občas ulítlo. Samozřejmě jsem byla naštvaná, nechtělo se mi pořád běhat po bytě se Sanytolem, ale nikdy jsem na něj ani nezařvala. Když se zastavil a vypadalo to, že hodlá upustit nádrž, tak jsem upoutala pozornost a svištěla ven. Pak začal pomalu značkovat a už by ho ani nenapadlo plýtvat značkovačem doma.
Vážení,
Je mi moc líto, že pochybujete o mém vzdělání.
Ano jak již bylo řečeno mám titul MGR - z Plzně.
No a co? Je to má věc.
Nejaký človíček jsem psal o řediteli a konkurzu. Je mi líto, ale víte... Když to umíte v posteli, není co řešit ! :* :* :)
Brečím smíchy, protože tolik lidí- co nemají nic na práci, a zkoumají můj život je děs.
Již neodepisuji na debilní otázky netýkajic se obsahu :)
Jinak mám vzkaz pro všechny co vše převrací - běžte do...
Krásný den.
Lenka V.
Lenka V.
napsal(a):
Vážení,
No a co? Je to má věc.
Nejaký človíček jsem psal o řediteli a konkurzu. Je mi líto, ale víte... Když to umíte v posteli, není co řešit ! :* :* :)
Brečím smíchy, protože tolik lidí- co nemají nic na práci, a zkoumají můj život je děs.
Krásný den.
Lenka V.
Tak jsem se už dlouho nezasmála!
VŠ a slovník posledního dlaždiče.
Divím se, že ti tady vůbec někdo ještě odpovídá a bere vážně ty kecy o psovi.
Žádného nemáš, takže jsi ani žádného nemohla odvézt do lesa.
Lenka V.
napsal(a):
Jinak, po uvážení Vašich rad, jsem dala psa pryč.
Manžel ho odvezl do lesa. Snad najde klidu.
Byl to Váš nápad - dala jsem na Vás.
Teď už není co řešit, děkuji za Vaše rady.
Naschledanou...
Mgr. Lenka Varková, DiS.
Začínám mít pocit, že opravdu jde o provokaci. Protože se dobrovolně přiznat k porušení zákona může jen blbec.
Lenka V.
napsal(a):
Jinak, po uvážení Vašich rad, jsem dala psa pryč.
Manžel ho odvezl do lesa. Snad najde klidu.
Byl to Váš nápad - dala jsem na Vás.
Teď už není co řešit, děkuji za Vaše rady.
Naschledanou...
Mgr. Lenka Varková, DiS.
to určitě, nevěřim ani slovo a vzdělání bude z pomocné školy když někdo napíše čeho se dopustil . napřed napsat že psa máte rádi a pak ho nechat v lese aby chcípnul? ne nevěřim ani slovo, jen blbá provokace a kolik lidí se chytlo co

Celé je to lež už od začátku. Chudák zadavatelka musí mít hodně nudný život...

No vidíte, že je to troll. Jen tedy zrovna moc trollit neumí, příště by chtělo tu vymyšlenou osobu dostatečně přizpůsobit své inteligenci a vzdělání, takhe se to proflákne hned.
Dd,
Nestíhám odpovídat. Už mi dělají v pár místnostech, nové podlahy.
Musejí se udělati nové, neboť mi ta sviňska krysa nadělala z bytu - jeskyni!
Ne, neodvezl ho do lesa - jako do lesa, ale do útulku Les - chomutov.
Doufám, že si toho zmetaka někdo vezme!
Ani nevím na co jsem - vkladala otázku! Měla jsem ho plný zuby!
Jedna paní mi napsala - utopit v rybníku, že to tak dělá! Ale to už mi přišlo hnusný!
* zítra si jedu do Loun pro Čivavu, tak snad už to bude dobré.
Krásný večer.
L.V.
napsal(a):
No vidíte, že je to troll. Jen tedy zrovna moc trollit neumí, příště by chtělo tu vymyšlenou osobu dostatečně přizpůsobit své inteligenci a vzdělání, takhe se to proflákne hned.
Dd,
Troll? Asi ano, pokud tak říkáte.
A vy ?
Píšete sračky.
Krásný den.
L.V.

Lenka V.
napsal(a):
Dd,
Jedna paní mi napsala - utopit v rybníku, že to tak dělá! Ale to už mi přišlo hnusný!
Krásný večer.
L.V.
Bude ti SUPER!
Milá zadavatelko, Vy budete asi hodně znuděná, že musíte psát smyšlené story a vydávat se za někoho, kým ve skutečnosti nejste.Že by jste byla nespokojená i sama se sebou?Vypadá to tak, To je ale Váš problém, tak to necpěte do diskuzí o psech pod záminkou retardovaného psa, protože ten kdo je tu za retarda, jste pouze Vy.Škoda že jsem tu pro Vás marnila čas, ale mezitím jsem své povinnosti stíhala, tak mě to až tak nes*re.Jen nechápu, co si tím potřebujete dokazovat..nám jste tu akorát dokázala, jak tupý a jednoduchý člověk jste.Přeji Hezký zbytek dne, slečno/paní Me-ge-ro
Lenka V.
napsal(a):
Radši už nekomentujte!
Né, jen přezdívku.
Zcela nezvykle jste se zapomněla podepsat. Co to?
Lenka V.
napsal(a):
Dd,
Krásný večer.
L.V.
Doufám v to, že je to ironie, pokud ne, tak prosím ihned skočte někam do obchoďáku pro nějakou knihu o výchově psů a věnujte jí noc, jinak dopadnete stejně. Anebo alespoň pohledejte na internetu, pokud už nic jiného.
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý den,
Krásný den.
chvilý
Nemám slov, to by nenapsal ani žák základní školy, paní ředitelko v zácviku
Lenka V.
napsal(a):
Pane,
Lenka V.
Krásný zbytek dne.
Asi bych měla vrátit já svůj diplom - netušila jsem, že je chvílý, chvílá a chvílé
Musím se k něčemu přiznat... Sledovala jsem tuhle diskuzi i u rodící ovce:D To nešlo zmeškat :D.

Ludmilk
napsal(a):
Musím se k něčemu přiznat... Sledovala jsem tuhle diskuzi i u rodící ovce:D To nešlo zmeškat :D.
Jé gratuluji, oni jsou tak rozkošní, když jsou čerstvě na světě úplně mi to připomnělo, když jsme měli od naší kozy loni kuzlátka...
Dobrý večer,
řešíte zde můj pravopis - chápu... opravdu jsem zde našla mnoho pravopisných chyb, za které se stydím.
Některé příspěvky jsem psala, ač mnoho z nich jsem pouze diktovala, což mě neomlouvá!
Děkuji za Váš upřímný důraz na mé - pravopisné CHYBY!
Ráda bych zde upřesnila pár faktů - Jsem ředitelka v zácviku, mám vysokou školu. Chápu, že Vám připadám jako TROLL - nejsem! Vypadám zde jako " nádhera ", úplná blbka apod.
Též bych se ráda omluvila, za mé drzé vyjadřování a vulgarismi jenž jsem použila.
Pokouším se, naučit pejska ven. Moje téma bylo dosti přehnané - pejska nemlátíme rukou a nedostává "BUCHARY" do zad.
Všem se tedy moc omlouvám.
Krásný Večer.
Mgr. Lenka Varková, Dis.
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý večer,
řešíte zde můj pravopis - chápu... opravdu jsem zde našla mnoho pravopisných chyb, za které se stydím.
Některé příspěvky jsem psala, ač mnoho z nich jsem pouze diktovala, což mě neomlouvá!
Ráda bych zde upřesnila pár faktů - Jsem ředitelka v zácviku, mám vysokou školu. Chápu, že Vám připadám jako TROLL - nejsem! Vypadám zde jako " nádhera ", úplná blbka apod.
Též bych se ráda omluvila, za mé drzé vyjadřování a vulgarismi jenž jsem použila.
Pokouším se, naučit pejska ven. Moje téma bylo dosti přehnané - pejska nemlátíme rukou a nedostává "BUCHARY" do zad.
Krásný Večer.
Mgr. Lenka Varková, Dis.
A odpovíte prosím konečně na dotazy položené výše, týkající se tématu? Abychom vám mohli pomoci více.
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý večer,
Krásný Večer.
Mgr. Lenka Varková, Dis.
Mgr. Lenka Varková, Dis.
Tímto máte vše odpuštěno... (NE!)
To jste fakt tak navedená?!
Výmluvu, že jste to diktovala umím vymyslet taky!

Lenka V.
napsal(a):
Dobrý večer,
Krásný Večer.
Mgr. Lenka Varková, Dis.
Vulgarismi, no neke
imattree
napsal(a):
A odpovíte prosím konečně na dotazy položené výše, týkající se tématu? Abychom vám mohli pomoci více.
Proboha, vzpamatujte se - Vy i ostatní, kdož máte snahu "pomáhat". Tady se pomáhat nedá a ani není v čem, vždyť se jen nějaké děcko baví. Vše je tak absurdní, plné lží a rozporů, že to prostě nemůže být pravda!

"Vulgarismi" - "s" je v pořádku, ačkoliv se už delší dobu používá "z", ale proč měkké i v množném čísle?!
A co ta interpunkce?! Au.
"...se ráda omluvila, za mé drzé..."
"Pokouším se, naučit pejska ven.".
Lenka V.
napsal(a):
Vážení,
No a co? Je to má věc.
Krásný den.
Lenka V.
Titul z Plzně? Nechodila jste spíš na práva?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.208
Vzhledem k tomu ze jsem lounska a vim kdo tady stenata civav ci dospele civavy prodava okamzite jdu vsem psat at vam neprodaji ani chlup.
Diktovala a komu? Zakovi treti tridy? Protoze nechapu jak nekdo z vasich podrizenych by mohl neco z toho co se zde od vas psalo psat a nezfackovat vas u toho.
Říkáte si, kde ta pi* vzala titul?
Ač to nerada říkám mám titul Mgr. zakoupený!
maturitu i titul Dis. jsem složila úspěšně - však na Mgr. jsem neměla !
Studovala jsem ho, ale zkoušky a aprobace byly zaplacený.
Jak jsem se dostala na pozici ŘEDITEL v zácviku? Jak jsem již řekla - postel to jistí.
Dělám, že mě hov* nesmrdí! Přesto jsem úplně blbá blondýna - která kdyby neměla štěstí na muže, drhla podlahy v továrně.
Proč Vám to tady píši - musela jsem to ze sebe dostat.
Snad Vám toto stačí.
Lenka Varková
Lenka V.
napsal(a):
Jak jsem se dostala na pozici ŘEDITEL v zácviku? Jak jsem již řekla - postel to jistí.
Dělám, že mě hov* nesmrdí! Přesto jsem úplně blbá blondýna - která kdyby neměla štěstí na muže, drhla podlahy v továrně.
Snad Vám toto stačí.
Lenka Varková
Přesně to sjme si říkali a nic jinýho jsme si ani nemysleli
Lenka V.
napsal(a):
Snad Vám toto stačí.
Lenka Varková
Přesto jsem úplně blbá blondýna - která kdyby neměla štěstí na muže, drhla podlahy v továrně.
Cituji:, mám v hlavě úplně vym * * * no
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý večer,
Krásný Večer.
Mgr. Lenka Varková, Dis.
Regulerni blazen...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Lenka V.
napsal(a):
Dobrý večer,
Krásný Večer.
Mgr. Lenka Varková, Dis.
Vy jste opravdu úplně tupá... nebo spíš máte vy*ukaný mozek z hlavy když se chlubíte tím že místo jste dostala nejspíš za služby pod stolem, jde vidět že jste charakter, manžel z vás musí mít radost. a hlavně jdete příkladem svému děcku, doufám že bude po otci, i když i vás už pochybuji i o tom jestli manžela a dítě máte, protože pochybuji že by s vámi někdo vydržel aniž by vás po 24 hodinách nezabil
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vy jste opravdu úplně tupá... nebo spíš máte vy*ukaný mozek z hlavy když se chlubíte tím že místo jste dostala nejspíš za služby pod stolem, jde vidět že jste charakter, manžel z vás musí mít radost. a hlavně jdete příkladem svému děcku, doufám že bude po otci, i když i vás už pochybuji i o tom jestli manžela a dítě máte, protože pochybuji že by s vámi někdo vydržel aniž by vás po 24 hodinách nezabil
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Lenka V.
napsal(a):
Snad Vám toto stačí.
Lenka Varková
Až na to že vy na té škole neexistujete vás bych chtěla mít v práci, bych se chlámala od začátku do konce, miluju lidi jako vy...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moc děkuji.
Jsem ráda, že jste napsala.
Nezajdeme někdy na kávu?
Lenka V.

No nazdar, dvě školačky se nudí.

Vasilka53
napsal(a):
Lenko pěkně jste mě pobavila alespoň jste jím ukázala jaký to jsou blbky.
Что за чушь?!
HabiAnn

XXX.XXX.98.36
Doporučuji Vám návštěvu psychiatrické léčebny.

Девченки, меня здесь кто-то понимает?
Momentálně jsem se zechcala :D :D :D
Tak jste mě pobavily, že jsem ani nedoběhla na WC a zechcala se přímo na chodbě.
Krásný Večer.
Začínají se mi Vaše komentáře strašně líbit, kam jsme se dostaly, od psa po školu až po můj zdravotní stav.
Magistra Lenka Varková, diplomovaná specialistka.

mexin
napsal(a):
Dokonce roztrojená osobnost.. no to mě pos*r
Alespoň jeden z aliasů by nemusel psát jako maďar (malé písmeno, přenesený význam, než se repetentka z ČJ ozve). Takhle si člověk, který nepročte všechny komentáře, může myslet, že UJEP je odkladiště negramotů.

А может админу сказать?

Оллие, Вы молодец!

napsal(a):
Оллие, Вы молодец!
Napadlo nás to asi tak ve stejnou chvíli, koukám.

napsal(a):
да, наверное.

napsal(a):
А у вас нету русской клавиатуры?

napsal(a):
А у вас нету русской клавиатуры?
Nemám. Ale zírám na svého pamatováka. Po těch letech... Tak akorát řeknu turistům, kudy na Karlův most, jinak zcela bez oživení.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.208
Vzhledem k tomu ze mgr lenka varkova nikde na internetu jako osoba neexistuje (pricemz tam obkevim i svou 15let mrtvou babicku ktera si profily apod ani delat nemohla) je to fakt vymysl a smichy ucuravam ja

napsal(a):
Nemám. Ale zírám na svého pamatováka. Po těch letech... Tak akorát řeknu turistům, kudy na Karlův most, jinak zcela bez oživení.
Не верю Сразу видно, что образованый и понимающий человек
Lenka V.
napsal(a):
Momentálně jsem se zechcala :D :D :D
Tak jste mě pobavily, že jsem ani nedoběhla na WC a zechcala se přímo na chodbě.
Krásný Večer.
Začínají se mi Vaše komentáře strašně líbit, kam jsme se dostaly, od psa po školu až po můj zdravotní stav.
Magistra Lenka Varková, diplomovaná specialistka.
Začíná mi Vás být fakt líto, mimo prolémy hlavou máte i problémy se svěrači?

mexin
napsal(a):
Dokonce roztrojená osobnost.. no to mě pos*r
Rozčtveřená Flóra1.
Iliena
napsal(a):
Už vidím jak si dvě kolegyně píší přes diskusi . Patrně nám chce dokázat, že její návštěva u psychiatra nebude od věci, jelikož se ve vedlejší diskusi minimálně roztrojila
Dvě "kolegyně" z jedné "školy" a v dnešní době nemají FB ani mobil a tak musí využít ifaunu
O gramatice už ani nepíši

napsal(a):
Alespoň jeden z aliasů by nemusel psát jako maďar (malé písmeno, přenesený význam, než se repetentka z ČJ ozve). Takhle si člověk, který nepročte všechny komentáře, může myslet, že UJEP je odkladiště negramotů.
Mě baví, jak je vidět, že se snaží dávat si na ty chyby pozor a stejně to nikdy neohlídá
napsal(a):
Říkám tomu UJEB a na tom odkladišti něco bude
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
WAW
No, koukám, že se dobře bavíte
Ahoj všem,
mě příjde, že jste úplně ale úplně debilní! :D :D
Jen debilové jako jste vy, můžou reagovat na tady ten příspěvek - když už je všem jasné oč jde :D :D :D
ŽÁDNÁ! Mgr. Lenka Varková, Dis. Neexistuje.
Ježiši mě je Vás tak líto, že jste si daly takovou práci jí hledat až na netu... Pane bože ! V životě by mě to nenapadlo ! Padám za břicho!
Ujasní me si toto - Lenka V - alias Moňa - která se zabívá - lidským chováním - k její ročníkoví práci !
Diana - alias Diana- jsem Já... Nejsme 1 a ta samá osoba! Pouze jsem se připojila na konci debaty - abychom viděly Vaší poslední reakci!
Nechápu jak můžete být tak najivní, jak jste psaly - mnoho z Vás vraťte tituly :D :D :D
Za chyby se omlovám - ale čj není muj šalek čaje.
Opravdu mi je Vás líto. Diana.
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.