Uživatel s deaktivovaným účtem

Katka D
napsal(a):
A přesvědčilo by vás například osobní setkání s tím člověkem? Kdybyste ho poznala, váš pejsek by se s ním poznal, poté byste mu pejska svěřila?
Svoje pesany bych nikomu cizímu nesvěřila...už proto, že máme vždy velké psy (a rozhodně ne žádné přátelské zlaté retrívry)...vždy když jsem potřebovala vyřešili jsme to v rámci rodiny.
Navíc já na svoje psy nekřičím, neřvu na ně povely ani fyzicky netrestám...ale to lze jen proto, že spolu máme opravdu úzký vztah a že vím, když si např. feňule postaví hlavu, jak na ní...u cizího člověka by to mohlo skončit tak, že by mu fena vysvětlila, že ho prostě poslouchat nebude a byla by klika kdyby to skončilo jen výhružným vrčením...
Ale jako malá jsem bydlela na sídlišti (malém sídlišti, kde jsme se defacto všichni znali) a musím říct, že my holky jsme hodně venčily pejsky lidí (převážně malé pudli, co byli rádi že nemusí se psem lítat po venku nebo jedné starší paní, co byla celý den v práci...
Jak říkáte, většina pejskařů si hlídání zařídí vždy v rodině nebo u přátel, kterým důvěřuje a ví, že se o pejsky postará. Bohužel ne všichni mají takové štěstí, tak mě zajímá jak to řeší i ostatní pejskaři. Je to i můj problém, mám dva velké psy, závisláky, ale nikdo z mé rodiny ani přátel není schopný je ani vyvenčit, nesvěřila bych jim je. Proto bych třeba já raději využila služby ověřeného náhradního páníčka, který má se psy zkušenosti, má ohlasy od jiných majitelů pejsků a podobně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Nijak neřeším hlídání...
Nemám proč nechávat svá psiska hlídat (pastevec si to ohlídá sám)
Svá psiska bych nesvěřila cizímu člověku. Jedinýmu člověku, kterým bych svěřila má psiska (v nějaké nouzi) je manžel. Ono u nás ani není moc možné, aby k nám přišel někdo cizí, psiska si vzal na vodítko a šel - málokdo se odváží vlézt pastevci na pozemek...
To si dokážu představit pastevci bych za plot asi také nevlezla
každopádně patříte tedy k těm šťastným majitelům pejsků, kteří mají vlastní rodinu, která se o pejska postará v případě potřeby. To je ideální situace. Přesto mě ale zajímá situace těch pejskařů, kteří tuto možnost nemají, co potom volí? Podle čeho vybírají? Čemu dávají přednost, psí hotel, individuální péče?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak jako hlídání jsem nemyslela procházku...spíš vypuštění na zahradu z domu ( to když děti byly malé a jeli jsme na dovolenou, tak se k nám prakticky nastěhoval děda)
a jak píše wulfina...byť nemám přímo pastevce, tak si neumím představit, že by v naší nepřítonosti někdo (byť by ho pesani znali) vešel na náš pozemek...to snad akorát moje mamka, kterou maj psi zafixovanou jako babičku a něžně jí milují (ale určitě když by na věc přišlo, tak by jí neposlechli).
Já pracuji pro Doginni http://bit.ly/1JMp7jP kde se právě snažíme majitelům pejsků najít náhradního páníčka přímo na míru. Součástí toho je například společná schůzka majitele pejska s hlídačem a pejskem, aby zjistili zda si sednou (všichni 3 ) a zda bude vůbec služba možná. Zajímá mě, zda by touto cestou to bylo pro vás nějakým způsobem zajímavé?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nijak neřeším hlídání...
Nemám proč nechávat svá psiska hlídat (pastevec si to ohlídá sám)
Svá psiska bych nesvěřila cizímu člověku. Jedinýmu člověku, kterým bych svěřila má psiska (v nějaké nouzi) je manžel. Ono u nás ani není moc možné, aby k nám přišel někdo cizí, psiska si vzal na vodítko a šel - málokdo se odváží vlézt pastevci na pozemek...
Tak nějak. U nás to funguje tak, že když chceme s manželem odjet na víkend nebo dovolenou (max 4-7 dní), hlídají dospělí synové, při nutné celodenní, max 2denní nepřítomnosti mají naši hafíci taky "babičku" - mojí mamku. Vnuci jsou již dospělí, ale pravnoučata (zatím naštěstí) nejsou, tak babička miluje pejsky a ráda ohlídá. Prostě vypouští ven a pouští domů (samo že i pastevce , protože přece hrooozně chtěla).
aj
napsal(a):
Já mám pokojové gaučáky a pokud bych potřebovala pohlídat, tak tohle by pro mně byla rozhodně zajímavější než anonymní psí hotel. Hezké webovky.
Děkujeme Anjo7 za tak příjemnou zpětnou vazbu kdybyste chtěla kdykoliv v budoucnu naše služby využít, můžete mě kontaktovat. Jinak jak říkáte, já bych své dva psy do psího hotelu a do cizí smečky určitě nesvěřila. Ale když někdo přijde ke mně domů, pejsky mi vyvenčí popřípadě pohlídá když jsem v práci déle nebo mám něco naléhavého, tak to je velmi nápomocné.