Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2016 16:59
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Nevíte někde, kde sehnat něco takového pro psa? Nemyslím přímo aby to měřilo kroky (jen nevím jak přesně to nazvat) ale spíše aby to měřilo kilometry. Něco malého, co se připne na obojek a měří km. Jen by mě zajímalo, když jdeme na procházku, kolik km pes naběhá smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2016 17:10

Prodával se takový levný, ale prý byl na prd. To spíš nějaký Run Keeper nebo nějakou jinou mobilní aplikaci a připnout mobil psovi.
https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1457014/krokomer-pro-psa.

14.1.2016 17:11
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Prodával se takový levný, ale prý byl na prd. To spíš nějaký Run Keeper nebo nějakou jinou mobilní aplikaci a připnout mobil psovi.
https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1457014/krokomer-pro-psa.

No aplikaci v mobilu mám, ale právě mě zajímá o kolik víc naběhá pes mobil si na něj netroufám připnout

14.1.2016 17:23

marcelaamax napsal(a):
No aplikaci v mobilu mám, ale právě mě zajímá o kolik víc naběhá pes mobil si na něj netroufám připnout

Tak do nějakého outdoorového vodotěsného obalu.
Taky by mě to zajímalo. Když je hezky, tak mě ta potvora donutí ujít min.15 km denně, jenže on pořád lítá sem a tam, tak tipuji, že to má klidně znásobeno dvěma.

14.1.2016 17:25
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak do nějakého outdoorového vodotěsného obalu.
Taky by mě to zajímalo. Když je hezky, tak mě ta potvora donutí ujít min.15 km denně, jenže on pořád lítá sem a tam, tak tipuji, že to má klidně znásobeno dvěma.

Taky si právě myslím, že musí nabehat alespoň dvakrát tolik...no ten mobil se mi fakt dávat nechce:-D spíš jen nějakou malou krabičku na obojek, ale nikde nic takového nemůžu najít což se dneska trošku divim, když jsem minulé viděla i deštník pro psa :-D.

14.1.2016 18:09
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Taky by mne to zajímalo a teda také bych mu mobil na obojek nedala, jelikož proběhne každé křoví a mobil by tam nebyl tak za 5minut počítám...
Ollie - 15km denně...a to máte změřeno? Můžu se zeptat odkud jste, tedy v jakovém terénu ty trasy chodíte? Jsem tedy o nějaké to desetiletí starší ale když teď chodíme nějakých těch 7-8km...tak už sotva vleču nohy kolikrát. U nás je to ale hodně do kopce, z kopce. Jsme v údolí, takže pokud chceme někam pořádně vyjít, musím se vydrápat na kopec...a pak zase někudy dolů...

14.1.2016 18:42
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

kobylatko napsal(a):
Http://www.vykupto.cz/zbozi/31401-multifunkcni-krokomer-kyto-active
Tenhle by šel dát i na obojek :D :D http://www.fitness.cz/sportovni-hodinky/krokomery/krokomer-insportline-duo-s498902432.
http://www.jimireklama.cz/digitalky/8696-krokomr-pro-psa.html :D :D.

No ale on prý ten pro lidí psi kroky měřit neumí mi řekli ve sportu:-D a asi to ani nemeri km.

14.1.2016 18:44
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

lesnížínka napsal(a):
Taky by mne to zajímalo a teda také bych mu mobil na obojek nedala, jelikož proběhne každé křoví a mobil by tam nebyl tak za 5minut počítám...
Ollie - 15km denně...a to máte změřeno? Můžu se zeptat odkud jste, tedy v jakovém terénu ty trasy chodíte? Jsem tedy o nějaké to desetiletí starší ale když teď chodíme nějakých těch 7-8km...tak už sotva vleču nohy kolikrát. U nás je to ale hodně do kopce, z kopce. Jsme v údolí, takže pokud chceme někam pořádně vyjít, musím se vydrápat na kopec...a pak zase někudy dolů...

Jinak já to merim a se stenetem teď chodim cca 8 km, ale až vyroste tak chci třeba těch 12-15, s retrivrem jsem tak také chodila. Ale je fakt, že tady nemáme kopce smajlík

14.1.2016 18:46
kobylatko

XXX.XXX.45.44

marcelaamax napsal(a):
No ale on prý ten pro lidí psi kroky měřit neumí mi řekli ve sportu:-D a asi to ani nemeri km.

Tak zkus ten psí co sem hodila odkaz, jestli to maj ještě platný .

14.1.2016 19:08
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

kobylatko napsal(a):
Tak zkus ten psí co sem hodila odkaz, jestli to maj ještě platný .

Zkusit ho mužů, ale zda se mi podezřele levný :-D.

14.1.2016 19:09
Arni

XXX.XXX.111.238

Http://www.cykloplanet.cz/blog/zefektivnete-vas-trenink-pomoci-polar-rs800cx/
Nevím jestli by to nešlo tímto. Zkuste se poptat.

14.1.2016 19:10
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Http://www.kuplacine.cz/131-krokomer-pro-psa-za-124kc-vcetne-postovneho!# a taky tady píšou, že to počítá jen kroky, já chci km:-D.

14.1.2016 19:13
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Arni napsal(a):
Http://www.cykloplanet.cz/blog/zefektivnete-vas-trenink-pomoci-polar-rs800cx/
Nevím jestli by to nešlo tímto. Zkuste se poptat.

Díky, skusim se poptat smajlík

14.1.2016 19:38

lesnížínka napsal(a):

Jj, mám to změřeno právě podle mobilní aplikace. Ač přes týden Praha, tak terén by se tomu dalo říkat - krátká zastávka na Střeláku, Petřín obloukem přes zahradu Kinských, Hrad, přes Bubeneč Stromovka (někdy až k ZOO nebo přímo do ZOO :), Letná a přes most domů. Je to docela záhul. V zimě brzdím, tak do 10 km, ale pes má možná stejně jako v létě, protože lítá jako fretka, aby se zahřál.

Přidejte reakci

Přidat smajlík