Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2016 09:54
DogLove

XXX.XXX.52.232

Ahojda!
Steniatko z mojho odchovu, vek 4mesiace :) ma podla slov novej majitelky problem so skusom a prezubovanim.
Vypadli jej dva mliecne zuby /okrem inych samozrejme) a neboli nahradene trvalymi, zostalo tam zatial hole miesto.
Stena prezubuje o 106, videla som ho a momentalne sa mu deru von stolicky.
Situacia je nasledovna rezaky vrchna rada I1, I2 po obchoch stranach vymenene trvale, I3 zatial mliecne
spodna rada I1, I2 trvale po oboch stranach I3 vypadnute na oboch stranach ale zatial nenahradene
spiciaky ma stale mliecne ako na vrchnej celusti, tak na spodnej.
Je dovod k panike? nova majitelka si mysli, ze je to vada, udajne to konzultovala s nejakym vetom a ten jej uz ponukal rtg, rezanie zubu atd. skratka biznisman ako sa patri. Je to 4 mesacny prcek labradora a ja osobne si myslim, ze len prezubuje a chce to cas. Rodicia maju zuby v poriadku.

22.1.2016 10:10
katkaa1

XXX.XXX.43.190

Nie som žiadny mega odborník, ale tiež si myslím, že v 4 mesiacoch sa zamýšľať nad rezaním zuba je trocha mimo. Ak už naozaj veľmi chcú niečo urobiť tak RTG by malo ukázať, či tam ten zub je, ak áno tak určite vyrastie a ak tam nie je tak s tým aj tak nič nespravia.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.1.2016 10:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

DogLove napsal(a):
Ahojda!
Steniatko z mojho odchovu, vek 4mesiace :) ma podla slov novej majitelky problem so skusom a prezubovanim.
Vypadli jej dva mliecne zuby /okrem inych samozrejme) a neboli nahradene trvalymi, zostalo tam zatial hole miesto.
Situacia je nasledovna rezaky vrchna rada I1, I2 po obchoch stranach vymenene trvale, I3 zatial mliecne
spodna rada I1, I2 trvale po oboch stranach I3 vypadnute na oboch stranach ale zatial nenahradene
Je dovod k panike? nova majitelka si mysli, ze je to vada, udajne to konzultovala s nejakym vetom a ten jej uz ponukal rtg, rezanie zubu atd. skratka biznisman ako sa patri. Je to 4 mesacny prcek labradora a ja osobne si myslim, ze len prezubuje a chce to cas. Rodicia maju zuby v poriadku.

To je jak kdybyste chtěla hnát na rtg šestileté dítě, co mu zrovna chybí řezáky, protože Honzíkovi od vedle se hned po vypadnutí mléčných začaly klubat dospělé.

22.1.2016 10:33
lev

XXX.XXX.253.186

Štěněti dejte kousat velké-obří kosti, přírodní, nikoliv tzv. buvolí a jiné slepeniny. Pokud má dostatečný oblouk čelisti a dost místa je 90% pravděpodobnost, že přezubí normálně. Chtělo by to fotku. Určitě bych štěněti v tomto období přidala vitaminy a minerály, protože vše jde momentálně do zubů a na kostru nemusí zbývat, proto třeba přezubuje takto.

22.1.2016 10:52
ivulka2

XXX.XXX.155.174

DogLove napsal(a):
Ahojda!

Mam momentálně 4 měsiční štěně a stoličky se derou ven, řezáky jsou na tom podobně jako vaše štěně, takže žádná panika v tomto věku a stavu přezubování je to zcela normální stav a veterinář co navrhuje jakýkoliv zákrok je vlastně idiot které by měl vrátit diplom, jde mu jen o tahání peněz a zbytečné stresování majitelu i štěněte.

25.1.2016 12:57
DogLove

XXX.XXX.31.218

Dakujem vsetkym za reakcie!
smejem sa od rana, dnes rano mi majitelka volala, ze, vada skusu, je opravena, cubine sa prerezali zuby :D
cloveka raz porazi z tych ludi...

Přidejte reakci

Přidat smajlík