mufitka

XXX.XXX.3.206
Http://www.mpb.cz/psi-k-adopci/detail/krizenec-00182016/
takovej roztomilej pejsek
asi něco z pudlíků?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Něco s bobtailem.

aj
napsal(a):
Bobtail byl můj první pes taky ho tam vidím.
Vidím ho tam nějak víc než foxíka, ale to je asi ve hvězdách, co v sobě má

aj
napsal(a):
Ostříhaný bobtail.
Одно лицо

Co v sobě má? Asi pár piškotů, vodu z potoka, kousek dřeva, trochu trávy a pár zaječích bobků...

Terven
napsal(a):
Za mě prototyp ideálního psa, i když mám doma skoro pravej opak
ale myslím, že už je to kříženec několikáté generace, mezi prapředky možná bude pinč, jezevčík, možná i nějaký stafbul , má krásnej hrudník
Terven, v čem je ten pes ideální?

Atheira
napsal(a):
Ideál vidíme každý jinak, ne? Pro Terven je to pes tohohle typu. Pro vás ne. To přece není problém, ne?
Vy jste tisková mluvčí Terven?
Ptala jsem se V ČEM je ten pes pro Terven ideální (díky Terven za odpověď). A vy mi tu píšete, že ideál vidíme každý jinak. To je přece naprosto samozřejmé!

Terven
napsal(a):
Malej sportovně vypadající krátkosrsťák, přesně takové typy se mi líbí, tenhle vypadá opravdu povedeně, prostě se mi trefil do vkusu.
Díky, Terven, za odpověď.

Terven
napsal(a):
Za mě prototyp ideálního psa, i když mám doma skoro pravej opak
ale myslím, že už je to kříženec několikáté generace, mezi prapředky možná bude pinč, jezevčík, možná i nějaký stafbul , má krásnej hrudník
Ale ty nohy, katastrofa, jak buldok

Pro mě je pes na fotce obyčejný, nepříliš pohledný ani sympatický, voříšek, kterých je plno. Nechť se majitel neurazí. Je to směska směsek, rodiče byli podle mého názoru také kříženci, a nejspíš též kříženců.
Prototyp ideálního psa nemám, protože každé plemeno je ideální na něco jiného. Když budu chtít vyniknout ve sportovním výcviku, bude ideálním psem malina. když budu chtít rychlého tahouna, bude ideálním ESP. Když budu chtít psa, který mi ochrání rozsáhlejší nemovitý majetek, bude ideální pastevec, nejlíp dva. Když se budu bát v noci vystrčit nos, bude ideální pes NO, VK, ČRT, RTW,... A mohla bych pokračovat dál.
napsal(a):
Pro mě je pes na fotce obyčejný, nepříliš pohledný ani sympatický, voříšek, kterých je plno. Nechť se majitel neurazí. Je to směska směsek, rodiče byli podle mého názoru také kříženci, a nejspíš též kříženců.
Prototyp ideálního psa nemám, protože každé plemeno je ideální na něco jiného. Když budu chtít vyniknout ve sportovním výcviku, bude ideálním psem malina. když budu chtít rychlého tahouna, bude ideálním ESP. Když budu chtít psa, který mi ochrání rozsáhlejší nemovitý majetek, bude ideální pastevec, nejlíp dva. Když se budu bát v noci vystrčit nos, bude ideální pes NO, VK, ČRT, RTW,... A mohla bych pokračovat dál.
Ačkoliv nejsem tiskovej mluvčí majitele , myslím, že se téměř jistě neurazí, protože o něm ani o jeho pejskovi vaše hodnocení v prvním odstavečku nic nevypovídá